33

Неа

преди 6 години

Евтиното излиза скъпо

32

nkavrakov

преди 6 години

Искам да питам всички живеещи в Манастирски ливади,насила ли ги накара някой да изливат торби с пари за течащи и некачествени нови сгради в квартал без улици,паркове и инфраструктура ?Кой ви караше да купувате след като виждате какво ви продават ?

31

Анонимен

преди 6 години

Ама провинциалистите от Манастирски ливади сигурно масово гласуват за Фандъкова, после реват, ами радвайте се на метрото за Овча купел и на ремонта на НДК за 50 мил лева, ето имате трамваи по бул България, какво като нямате канализация и улици, герп окрадоха пари за инфраструктурата на 3 ливади като Манастирските

30

Modernoto

преди 6 години

А в Модерно предградие 60 години няма инвестиции. Няма канализация по 85% от улиците, водата спира всеки ден заради аварии, тротоари липсват, 70% от улиците са в окаяно състояние. Не че и в Манастирски ливади не трябва да се инвестира, но за това че кмета на София живее там не трябва да се пренебрегват по стари и изоставени от Столична община квартали. В този квартал 85% от жителите са си купили жилища с яснота каква е инфраструктурата.

29

Анонимен

преди 6 години

Всъщност в М. ливади - запад и изток къде има детска градина, училище и парк?

28

Анонимен

преди 6 години

Абе, кажете, на Владая докога ще има ремонт, защото задръстванията са ужасни!

27

Анонимен

преди 6 години

Преди години всички плюваха по Софиянски, че не останала градинка в София.Е, той се махна, какво стана, нещо промени ли се. Още по-мащабно строителство и презастрояване, пренаселване и претоварване с автомобили.

26

Анонимен

преди 6 години

И как Фандъкова ще оправи нещата, след като вече е презастроено, а улиците са тесни и малко ? Късно е, чадо !

25

пренаселен град

преди 6 години

Ами що не се върнат по родните си места новоизлюпените софиянци. Тук са на гъсто, мразят се помежду си и мразят нас кореняците, едвам смогват да си плащат наемите, консумират менте-храна, заемат мястото на чужди деца в детските градини и навсякъде насаждат геномния си отпечатък - шуро-баджанащина, далавери, корупция, ниска хигиена, простотия. Врякат, мьекат, зъбят се , гледат страшно, злобеят, завиждат. А по празниците - изчезват са по родните паланки.Само и само да са в София, но ЗАЩО !?

24

Анонимен

преди 6 години

В София от 2 млн така наречени или водени от медиите за софиянци, истински софиянци са не повече от 500 хил, даже и това е много.Над 1.5 млн са селяни, довлекли се през последните 20-ина години.Именно те са най-агресивни на тема софиянци и ще ти издерат очите, ако им кажеш истината че са си просто едни селяни.Личат си отдалече - и то не сема по говора им. 95% от тяха са не само прости и невъзпитани, но и подли и нагли.Е, има и 5% изключение все пак, но те са нищо.

23

до 21

преди 6 години

От баба ми съм чувал че Манастирски ливади са тресавище и там не трябва да се строи дори къща. Тя е живала съвсем наблизо. Къщата й е била малко извън София, в сегашния квартал Гоце Делчев, около сегашната ул.Луи Айер, но в ниската част. Тя ми е казала, че навремето имало къщи нагоре в полето, където сега е сърцето на новоизлюпения квартал Манастирски ливади, които са пропаднали в земята.Да не говорим, че така нареченият квартал няма никаква инфраструктура и дори улици. За тротоари да не говори

22

Анонимен

преди 6 години

А, ревете, ревете. Правилно ви е казва номер 18, когато строихте не равахте.Елате хиляди младежи. Елате още, да има още строежи, автомобили, да става все по-комфортно за живот.София да стане като мравуняк.

21

Терсенето

преди 6 години

Преди 20 години, манастирските ливади бяха наистина една мочурлива ливада. Там се изредиха да строят мошенническите фирми от цяла България и резултата е катастрофа.

20

до 19

преди 6 години

За за мен Юрданка е оправна женица. Дойде навремето с едни изтъркани дънки и едно сакче със скъсан цип от село Белчин бани, Самоковско, а сега е горда собственичка на имоти за над 20 милиона евро.Обаче трябва да знаеш как да се усмихваш и на кого точно и в кой момент да правиш едни други неща. Така се расте в БГ. А иначе хората нека си разправят, че си една проста селска учителка при това по руски.

19

Анонимен

преди 6 години

Веднъж ми се наложи да отида до този "квартал" - просто не е за разказване.Улица има само до долната част, където са и двете кооперации на Фандъкова. За тези, които не знаят - едната се води на нейно име, а другата на мъжа й. Дават общо 32 апартамента под наем.Иначе в горната част, под Околовърстното, просто не е за хора.

18

Анонимен

преди 6 години

Га строихте не ревахте, сега гат другите строят ривете ....

17

Анонимен

преди 6 години

И защо протестират под прозорците на Фандъкова, като Картофелия е на шоупинг в Лондон.Да бяха изчакали да се върне поне.

16

кметицата

преди 6 години

Ще ви направим улици. Ако нямате деца - и деца ще ви направим. Шефакт е магьосник - учил се е от Тато! Предизборно обещание от ГЕРБ

15

Анонимен

преди 6 години

Абе, друго си е да кажеш, че си купил апартамент в полите на Витоша. А че не можеш да стигнеш до него е без значение.

14

Анонимен

преди 6 години

И на мен мога да разбера простеста на неософиянците, дошли минала година от село срещу съселяните им неософиянци, които са дошли тази година.Те пък сигурно догодина ще протестират срещу тези свои съселяни, които ще дойдат година след тях в София.Иначе тъжната истина е че Борисов и Фандъкова напълниха умишлено София със селяни за да има кой да ги изибира.Никой истински софиянец не гласува за ГЕРБ.