106

GG

преди 6 години

До КратунАбсолютно си прав! Това представлява съвременният роб. Другият вариант е да излезеш на квартира. Имам такива колеги. От провинцията и излязли на квартира тук. Горките нямат друг избор. Да ви кажа ли как живеят? Еми не живеят. Не излизат никъде, защото не им остават пари. И не работят като обикновени продавачи или рецепционисти, както спомена един умник по-долу, а работят в международна банка. Не ядат навън, а си носят буркани с манджа от вкъщи и през обедната почивка са в кухнята..

105

вече неЖенен

преди 6 години

Майката е единствената жена на света,която няма да те предаде. Всички останали жени са леш братко Петко....прав си

104

петко

преди 6 години

предпочитам с майка ми а не с нашенска усойница безскруполна дето ще ти вземе и жилището на края,почти всичката гад е една и съща след някоя година. аре нема нужда...

103

Анонимен

преди 6 години

Поредната феминистка статия, лъхаща на мъжемразство. Петя нахрани ли котките или в момента пишеш статия колко е яко да си фригидна стара мома?

102

Кратун

преди 6 години

Имах кредити, изплатих ги и стига толкова!

101

Кратун

преди 6 години

Да преглъщате обиди и стрес и да си отидете от инфаркт на 46 години, за да не товарите пенсионната система? К'ви мъже сте, че не искате да живеете така?

100

Кратун

преди 6 години

Как така не ви е срам да не се нагърбите с 30 гошни кредити, да връщате 2,5 пъти това, което сте взели, след като банката n-пъти е променяла едностранно такси и лихви? Не ви ли е срам да не се заробвате да работите за банка и брокер, да се влачите болни на работа, защото билничните са половината от заплатата или пък шефът може да ви уволни? Да ви се хили в лицето, когато искате повишение на заплатата, защото знае, че я сте напуснали, я банката ви е взела жилището?

99

Анонимен

преди 6 години

Всеки живее там, където си иска. Подобни стъкмистики не са интересни. Страшното е, когато безотговорно мъже изоставят семейството, което сами са създали. Това е трагедията на обществото ни. И държавата хич не и пука.

98

Анонимен

преди 6 години

Мъжленцата не могат сами и гащите в пералнята да сложат. Маминка им ги пере, готви, чисти, а синчетата само се оплакват, че вземат малки заплати, щото акълът им стига да са продавачи и рецепционисти за 500лв. Ако трябва да плащат наем, ще се преспециализират бързо. Но без казарма е така... Епилирани, оскубани, наконтени, а един пирон не могат да забият

97

б

преди 6 години

а къде да живеят при тези мизерни заплати.

96

ex

преди 6 години

С тая заплата в БГ най много да си платя самолетния билет за страна, в която ще изкарвам повече пари.

95

Анонимен

преди 6 години

Мои познати на 37 г. никога не е работил, игра го студент години, не завърши. Издържат го, защитават го, няма гадже и си мислят, че са супер родители с всичко което правят, а истината е, че постоянно диктуват живота му. Така няма стимул за работа, отговорност за жена и дете, защото така е по-лесно. Това са българските родители. Жените не падат по-ниско, мама чисти, готви, къде си, с кого си. Внимавай мъжете са използвачи. И тя е сама. Осакатени млади хора от супер грижовни родители.

94

Анонимен

преди 6 години

Защо в тия статистики никога не се споменава как се плаща квартира, сметки, храна и пр. с 600-1000 лв заплата? Може, но това значи да работиш за да съществуваш и да нямаш възможност да живееш като бял човек, да цепиш стотинката и да купуваш само на промоция.. не ни сравнявайте със западните младежи. Не от хубаво човек стои при родителите си. По-добре да си спокоен и да имаш лукса да си отстояваш позицията, отколкото да прекланяш глава пред малумния си шеф и да си мишкуваш, за да не те уволни..

93

Анонимен

преди 6 години

АРО БЪЛГАРСКИЯТК МЪЖ.МИ ЩО НЕ СИ СПЕЧЕЛИШ ПАРИ, ГЛУПАВ ЛИ СИ, НЕКАДЪРЕН ЛИ СИ?НАПРАВИ СИ ФИРМА, ЗАВЪРТИ БИЗНЕС И ТРУПАЙ.ХОРАТА ДАВАТ КРЕДИТИ ЗА БИЗНЕС И СПОСОБНИТЕ ДЕЙСТВАТ.

92

xxx

преди 6 години

Точно миграцията е от големите градове към ''селата''(или така наречените квартали,станали такива в близките 15 години),сега ако ти имаш достатъчно излишни пари за харчене и искаш да живееш близо до студентски град за да избиваш комплекси това е друг въпрос.Нормалните хора се задомяват рано,стига да има разбран човек насреща,независимо от пола.В България остават мързеливите(който не са решителни да мръднат от населеното си място),или хората който изкарват пари чрез шуробаджанащина.Замислете се !

91

До ОТИ НИКОЙ НЕ САКА

преди 6 години

КАТО УМРАТ МАМА И ТГАТЕ, КОЕТО РАНО ИЛИ КЪСНО СЕ СЛУЧВА, ТОГАВА РОЖБАТА ЩЕ СЕ МОЛИ И ЗА 200 ЛЕВА.А КАТО ОДЪРТЕЕ И С ЛЕВИТЕ СИ РЪЦ.Е НЕ СИ Е ОСИГУРИЛ БОГАТСТВО, ТОГАВА ЩЕ ЖИВЕЕ4 СЪС СОЦИАЛНИ ПОМОЩИ.

90

Анонимен

преди 6 години

Някой направил ли си е труда да установи колко от мъжете живеят с родителите си за да има кой да храни тези родители с мижави пенсии?

89

я,бейби

преди 6 години

Много обичам някой да ми казва как ди си живея живота! Мъжеството е поведение, отстояване на позицията, човек обичащ справедливостта и истината, а не някой, които се дупи всеки ден, за да живее самостоятелно. Има много по-важни неща от това къде живееш и това какво правиш вкъщи и кой те пере си е проблем само на отделното семейство,а не на *** и Пульо. Мъж е човек, на който може да се разчита и никога няма да те предаде. Я се замислете тия качества дали ти се дават с новата къща?

88

Оти никой не сака да

преди 6 години

Младите не сакат да бачкат за тея пари и са прави. Техните от странство му пращат и той и без това си живее. За какво му е да търпи на Бай *** "работодателя" глупостите за 500 лв. С тея 500 лв. какво може да си осигури? Едно нищо.Нито наем, нито храна, нито нищо.А така му пращат от чужбина 700 евро всеки месец и той си прави каквото иска и не цепи басмата на дерибеите дето се държат с теб като с роб за 250-те евро дето ти ги дават със 100 зора.И "нема кадри". Ами нема и да има.

87

Анонимен

преди 6 години

наскоро имаше проучване сред 100 бг мъже и жени, до 35г. възраст. резултатите 23 мъже със собствени жилища и 0 жени; около равен брой % мъже и жени въобще не се бяха замисляли да си купуват жилище; почти всички жени отговаряха, че мъжът трябва да осигури жилище, не малка част от мъжете пък чакаха бащите на жените им да дадат също пари. от тези 200 човека, имаше само 4, които казаха, че мислели ЗАЕДНО да изтеглят кредит за жилище и да го изплащат съвместно. ей това ще ви отговори на въпросите :)