48

Българин

преди 6 години

Само капацитети тук, все комунизма им е виновен. Ами този строй не функционира почти 30 години бе го ***! Какво си оправдавате овчедушието с комунизма? И като сте големи демократи защо не защитавате демокрацията със протести срещу корумпираните управления през прехода, със вота си на изборите, изобщо знаете ли къде сте и какво правите?

47

Един българин

преди 6 години

До: номер 50Ама там е работата, че не са вече само червените бабички.Тези, като мен които скачахме по площадите и се надявахме на истински промени си отидоха вече - на Запад.Такива като мен и теб които сме останали в България сме малко.Най-лошото е, че всички поколения след червените бабички - внуци, правнуци са възпитавани от тях в любов към Русия и "колко хубаво било при соца".Това е тъжна истина.

46

Анонимен

преди 6 години

Алтернативата на модела е премахване на партийната система и установяване на пряко упраление и контрол от народа!Всичко останало е повторение до втръсване на това,което ни се поднася вече 28 години!Само че, това е почти неосъществимо,СЛЕД КАТО Е ОСЪЩЕСТВЕНО ПОГОЛОВНОТО ЗОМБИРАНЕ АБОРИГЕНИТЕ!!!Така,че зомбомат'ряла ще продължи да си възпроизвежда наблъскания в "съзнанието" му ,партиен модел,като апотеоз на "демокрацията"!"Те" го знаят това и си разиграват сценки пред еКлектората!!!

45

Един българин

преди 6 години

Алтернатива ли искате?Ами осъдете комунизма ***, другарко Нинова!!!В цяла Европа в училищата децата по история учат за комунизма наред с нацизма и фашизма, само в България срамежливо се мълчи по този въпрос!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Докатпо не си отиде поколението на червените бабички и подобни слабoумни ***, които гласуват за тая пропаднала банда, така ще е.

43

Загубата е победа ?

преди 6 години

*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

42

Анонимен

преди 6 години

хахаххахах Нинова хахах

41

Монтана

преди 6 години

ей ДАНС , вашия човек е много пестелив по таваните с хората дето работят със сводниците от Каменна Рикса :) , но във сладкарница Войнов си пие кафе с шефа ви на една и съща маса :) жалко , че не му споделяте всичко :) видеото и звука са в много хора :) как ли ще реагират шефовете ви :) а апропо , Пламенчо не е преценил добре Христо от митниците :) слаба игра :)

40

Анонимен

преди 6 години

ОТ ТЕБЕ НЯМАМЕ НУЖДА НО ТИ НЕ МОЖЕ ГО РАЗБРА... БОК..

39

Ууууууу,

преди 6 години

Всички сороски гю..вен...дии са в атака.Затриха я тази държавица. Проклети да са.!!!!!!

38

Хайде!

преди 6 години

Реализирай я тази алтернатива не на приказки,а на практика,че много ще стоиш в опозиция. Народът пропищя от ГРОБ И МУ ПИСНА ВСИЧКИ ДА СИ ЧЕШЕТЕ ЕЗИЦИТЕ.

37

Анонимен

преди 6 години

АКО СА ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ В бГЕТО ДА ДОИДАТ ПРЕД МИНИ СТЕРСВОТО ВИ С ПО ЕДНА БИРЕНА БОТИлка СЪС СМЕС ОТ БЕНЗИН И СТИРОПОР +АЛОМИНИЙ ИЛИ МЕТАЛЕН ПРАХ И ДА ВИ ЗАПАЛЯТ ,ВАШ'ТА МАМА

36

Давид

преди 6 години

Новата алтернатива е закриване на престъпната структора ДАНС и връщане на военно разузнаване и контраразузнаване. Към президента . Пример - Монтана , ДАНС създава канали за проституция с цел разпространение на наркотици на територията на ЕС и пране на парите на връщане през техни хора - сладкарници , складове и счетоводни фирми , както и държавни такива като здравна каса например .

35

Анонимен

преди 6 години

Тия терористи и убийци от БКП, които нямат доблест да кажат едно "извинявай" на жертвите си, те ли са алтернативата? Аре у лево.

34

Aaaa

преди 6 години

Наглооооост! Бъди проклета - ти и всички от глутницата ти, наречена БСП.

33

До 33

преди 6 години

От чисто любопитсво Ви питам,според вас кой е верният път към просперитет на България.Коя личност,партия и вид на управление Вие подкрепяте?Кой е верният механизъм и схемата ?Благодаря

32

Анонимен

преди 6 години

Тази е *** от врачанско село, а се довлече в София да цапа и вони.

31

КУ- З- К---------Е

преди 6 години

Алтернатива но не и комунистическа.

30

Анонимен

преди 6 години

Га си "партията" щом такива са и лидерите!

29

до 31

преди 6 години

Прав си, "демократе", дето нещо го играеш десен и антикомунист! Само че пропуснал си да отбележиш, че България ще тръгне на добре, когато и последната цигла от последния дом на престъпната групировка на банкянската мутра се стовари върху кухата му кратуна, а и върху тази на Цецо Цървула. Защото, номер 31, да ти обадя, че уродливото ГЕРБаджийско отроче на БКП и ДС е по-опасно, по- крадливо, по-просташко и по-смъртоносно от партията - майка, откърмила и банкянската мутра, и ***.