46

РАДЕВ

преди 6 години

къде сега онзи от разград дето се перчи по телевизиите тоя с отбора

45

до 43

преди 6 години

Право му го рече!Другото е ,че от ТИР нужда нямаш ,дори с баничарка количеството е огромно,а помещението може да е с размер на мазе.Виждал съм 10000 броя масло на куб мога да говоря,знам какъв обем са нищо работа!

44

Анонимен

преди 6 години

До 43Работяга бягай да играеш с децата :)))

43

dp

преди 6 години

Умникът дето защитаваше *** "вносители" как било оправдано маслото да струва двойно повече отколкото в Германия заради транспорта и други допълнителни разходи да обясни как можеше да струва по 3 лева пакетчето при СЪЩИТЕ такива разходи а сега струва по 6 лева и нагоре. И в двата случая струва двойно спрямо цената в Германия, т.е. преди са слагали 1.50 над немската цена а сега слагат 3 лева над нея.И в двата случая са продавали с добра печалба.

42

zzz

преди 6 години

Милтекс, Хранинвест и Белла. Това са фирмите, които са спретнали хубавите масълца за да тровят децата ни. Първите две фирми са Варненски - явно варненската мафия държи здраво нещата в свои ръце. А пък от такава голяма фирма като Белла въобще не съм очаквал. Вървете в сайта на АКТИВНИ ПОТРЕБИТЕЛИ, там е цялата информация.

41

dp

преди 6 години

24, глупости дърдориш. КОЛКО струва един курс на един ТИР бе майсторе. Разхвърли го върху боря пакетчета масло и ще видиш, че става дума за стотинки.Къде го складирали, ами пак там където складират и българското "масло".Само по магазините в София можеш за един ден да разхвърляш няколко ТИРа.

40

буба

преди 6 години

И джурналист, кокосовото масло, ако свикнеш да го ядеш е може би най-доброто нещо което можеш да направиш за себе си. Прочети в интернет..

39

буба

преди 6 години

Преди месец влязох в Кауфланд след като години не бях пазарувала в Бг. Маслото беше над 7 лв. и то за някаква измислена немска марка. Българските ми изглеждаха някак си не много добре направени имитации също. В Англия плащаме 1,5 паунда за масло Президент. Не е допустимо измислените марки в бг да са толкова скъпи, правят ви на маймуни и им позволявате. Всичко е за да си пробутват фалшивите маргарини и да ви тровят

38

до 39

преди 6 години

В България явно може ,а и трябва да си всичко през цялото време,хахахаАз за хора не говоря,говоря за изникващите като гъби мандри,млекопреработватели,вносители.Какво пък му е лошото на ИТ сектора парите са добри.

37

Ха-де

преди 6 години

До 31 братчед ти да не си от тия, дето под статиите за заплати пишат "Аз съм ИТ и вземам 5000 лв заплата, станете програмисти и не мрънкайте", а под статиите за масло пишат "Станете кравари и си правете маслото". То човек не може да е всичко през цялото време.

36

Анонимен

преди 6 години

Това масло го ползвам като грес за полуоските. Браво на герберската хунта, че имаме достъп до евтини смазочни материали

35

Циганин

преди 6 години

Нашите производител на масла работят по пазара на потребелението ,а то е че на първо място е излиза ценаТа а след това е качеството ,а немското масла импортирано у нас е за германците които гледат качеството, а след това цената .

34

до Инспектора!

преди 6 години

Я ми кажи технолозите на мандрите и заводите ,не са ли ти колеги от Университета в Пловдив ?Всички сте черва ,ама почваме да ви плащаме както казах с намалено съдаржание на пари в сумите.Вие си мислите ,че сме балъци ,ама ние пазарим от тези дето малко повече ни смятат за хора и като ви падне оборота и картон да влагате се тази.

33

Джурналист

преди 6 години

За съжаление купувам само немско масло, въпреки че е 6.50 лв за 250 грама. Поне знам, че ям масло, а не мас / кокосови масла.

32

Модерни

преди 6 години

Колко казаха, че щяло да поскъпне 'маслото'?! 30 лв. кг?!?

31

Анонимен

преди 6 години

В България борсите продават на двойна цена стоките взети от производителя. Какво остава за вносителя , който има допълнителни разходи.

30

Марки

преди 6 години

И какъв е смисълът от тия статии и изследвания като няма информация за конкретните марки? А още по-лошо няма закрити мандри и осъдени собственици... Всички пишат "Маслото е отровно и се нарушават ЕС стандарти", а нито ние можем да разберем от кои марки да не купуваме, нито органите, които ни пазят са си свършили работата. Лудницата е пълна.

29

до 29

преди 6 години

Бизнесмена!Направи си затворен цикъл с крави!То голяма работа в млекопреработването.То голяма работа хладилното Варио или Хладилния склад от сандвич-панели.Нали се досещаш ,че работническата класа е имала дядовци от Капиталистическата -кулашка класа и на доста си им е от вътре.Като не ти се занимава се отказваш.Калъпа на чистото на дребно е 12лв кг,на смес с палмово е 6 ,искаш ли да ги сека на кубчета и в опаковки и аз ,да ти покажа колко лесно се прави бизнес в БГ.

28

Анонимен

преди 6 години

До 27 Ти май не правиш разлика между производител и вноснител.

27

Анонимен

преди 6 години

До 28Още един бизнес инвалид :))) То не че е учудващо ...Тука населението е изтакано от работническа класа. То и за това няма индустрия. Ти му говориш за внос на стоки , ддс , бази за съхранение , брак, логистика за разнос, заплати , кредити и лихви към банки ....Той тъпо и упорито ти говори за Германия и цената там :) То с индианец , неможе да спориш.