38

teo

преди 6 години

До ognyanzЯвно и ти си един от КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ НАСЛЕДНИЦИ, КОИТО СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ! ТИ НЕ МОЖЕШ И НЕ ИСКАШ ДА РАЗБЕРЕШ, ЧЕ КОМУНИСТЪТ Е ПО-ОПАСЕН ОТ ФАШИСТЪТ!!!

37

Анонимен

преди 6 години

"Религията допринесла за развитието на човечеството". Това само абсолютен *** може да го измисли. Ако беше така, защо расите, които се отказаха от следването на религия родиха най-големите гении като Анщайн и куп други. А, иначе много ясно, че информацията се спуска от министерството, подготвят бъдещите европейци за джихад.

36

94882

преди 6 години

Джихад е когато се бориш за доброто в името на Господ, джихад е да бъдеш търпелив, да постиш, да се въздържаш от грехове, да се бориш срещу покварата и злото, да изпълняваш молитвата, разбирам защо има ядосани хора- пречи им на манталитета- НЕНОВЦИ

35

Един

преди 6 години

Пълни глупости. Достатъчно е да кажеш "джихад" в самолета и ще те свалят от него с белезници. Как тогава е подходящо за изучаване от шестокласници? На професора, дето е списвал учебника, да му се отнеме преподавателската степен и да му се забрани да има нещо общо със сферата на образованието до живот. Казах!

34

TERMINUS EST

преди 6 години

Бих се поклонил на Дядо Добри, но не бих се поклонил на нито е дин поп от сегашните църкви. Работаяв заведение и два пъти получавах по 5 стотинки, да провилно прочетохте, бакшиш от бездомници, за чай. Защото им платих много пъти храната от собственият си джоб, защото в първите дни не можех да спя, като виждах по колко храна и хляб се изхвърля а има хора които умират от глад... с тези стотинки ще " платя на лодкаря" когато дойде момента...няма да ви досаждам повече, и без това казах много.

33

123

преди 6 години

Уффф ама много ми писна, честно.

32

ognyanz

преди 6 години

До "teo": Първа стъпка: да свалим от власт бившия член на БКП и настоящ прикрит комунист бат'ти Бойко. Хайде стига г'лупости. Каквато и да е темата, все изпълзява някой "борец срещу комунизма", който отдавна го няма.

31

Helleborus

преди 6 години

до 21 - в училищата винаги е имало религия. Защото всеки човек е религиозен, независимо дали го разбира. Авторитетите, които има в света, ценностната система, тези неща са духовно последование. Няма неутрални. Когато не поставиш правилния авторитет, се почита грешния авторитет. Както, когато детето не познава или не уважава баща си, той прехвърля това чувство върху някой бабаит. Когато не поставиш ценностите, които одобряваш, изпреварващо, се възприемат такива, каквито не си и допускал.

30

teo

преди 6 години

Крайно време е в учебниците по история да се включат не само ДЖИХАДЪТ, но и жестоките убийства извършени от КОМУНИСТИТЕ, КОИТО СА ПО-ОПАСНИ ОТ ФАШИСТИТЕ И ДЖИХАД!!! Да се включи и как КОМУНИСТИТЕ И СЕГА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СЪСИПВАТ ДЪРЖАВАТА НИ СЪС СВОИТЕ СИНЧЕТА И ЩЕРКИ ! БЪЛГАРИНО, ДО КОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ????????

29

ognyanz

преди 6 години

До "млад толераст": Ти чел ли си Корана изобщо? Има го в интернет преведен на български с възможност за търсене по ключова дума. Потърси "неверници" и ще видиш какво ще излезе. На тези текстове има различни тълкувания и джихадистите ги тълкуват както им изнася.

28

Анонимен

преди 6 години

Целия материал по т.н. нова програма е пълна боза. Написан е скучно и е пъло с простотии и излишни неща. Децата ходят на училище защото е задължително, губят си времето в зубрене на глупости да покрият изискванията на МОН. В МОН са се събрали всички нереализирали се дечица на този и онзи, наредени на топли столчета от мама и тате.

27

млад толераст

преди 6 години

Бъдете толерантни към мюсулманчетата. Исляма е мирна религия и такова нещо, като джихад не съществува. Да не настройваме децата още от малки към омраза.

26

ognyanz

преди 6 години

"контрира историкът и добави, че в момента джихадът е най-актуален".Е, като е най-актуален (като идеологическа основа на съвременният религиозен тероризъм) трябва ли децата да го изучават? Ами ако на някои от тях им хареса да станат джихадисти. Да вземат ли да им водят и практически занятия? Да го изучават тези, които трябва да не допускат неговото разпространение.

25

TERMINUS EST

преди 6 години

$...който няма белега на звяра нама да може да купува и продава.....(душИ)."Трябваха ми години, за да го проумея))), но за да го проумея, трябваше да се смиря, да забравя себе си да живея заради другите. Това е единственият начин да го видиш.За това се говори и в двете релии.

24

venix

преди 6 години

какъв джихад бе хора?! я да се... тия амуджи! не ги щем тука!

23

Анонимен

преди 6 години

хахаот кога историята изучава актуални теми и събития :)

22

българина

преди 6 години

ако в това училище има мюсюлмачета отиват там където джихада е в основата на държавата, на югоизток. за това има държави и религии всеки да си знае мястото. айде тоя соросогад да се маха

21

Анонимен

преди 6 години

До ЧиновникИ аз съм учил за Джихада, когато съм бил в 6-7 калс, още тогава е било заложено в учебните програми. По-добре децата да учат за истински неща, отколкото за третополови, и друга подобна западна статанистка пропаганда..

20

Анонимен

преди 6 години

Нямам нищо против децата да научат какво е това джихад. Дори е наложително да го знаят, защото това не е нещо ново. Нека обаче тази информация бъде поднесена както трябва. Впрочем принципите на джихада е хубаво да се учат наред с принципите на светата инквизиция и да речем, исторически факти като горенето на еретици - например богомилите.

19

ХАХАХАХАААА

преди 6 години

ДОЖИВЯХМЕ В 21 ВЕК ОТНОВО ДА НИ ЗАНИМАВАТ С РЕЛИГИИ И СУЕВЕРИЯ... В СЪЩОТО ВРЕМЕ ГЕНИАЛНИТЕ ЛИЧНОСТИ НА ИЗКУСТВОТО И НАУКАТА НЕ СЕ СПОМЕНАВАТ НИКЪДЕ... ЕТО ТАКА СЕ ПРОИЗВЕЖДАТ БЕЗМОЗЪЧНИ ГМО ПОЛУ-***... СРАМ И ПОЗОР!!!