8

Бременен Чувал

преди 6 години

Порошенко е същата бира като ман-га-уа Иван Костов.Сложен от Запада да разграби Държвата, да я срине, приватизира дето му викат и да я подари без пари на посочените от Запада олигарси.После, знаем от личен опит какво стана - 20 години най-малко въртене с кръг.И после за капак - правителство от Полуграмотни мутри и калинки, пак маша на олигархията.Но най-важното в сценария е преди това да се купат медиите за да прикриват фалшификациие на изборните резултати.Мила родна картинка ...

7

Анонимен

преди 6 години

Къде е америка сега някога подкрепи фашистки и всякакви други организации за да отцепят украйна от русия щаба на ултрасите беше американското посолство а сега защо не подкрепя протестиращите срещу отрепките верни нейни слуги а мълчи и тука май ще се провали и още 5 милиарда да плати за цветната революция няма да стане америка омръзна на хората заради жертвите които дават заради америка а за европа нямам думи

6

Ранобуден студент

преди 6 години

Що така бе, там нали уж демокрация направиха?

5

сминдух енд чесън

преди 6 години

Тези украинци защо се дразнят толкова от същите неща ,които нас не ни впечатляват по никакъв начин.

4

Анонимен

преди 6 години

Стара Велика България досущ като България.Само размерите са по различни.Тези са на един изстрел от нова гражданска.

3

Прецедентът Косово

преди 6 години

Правителството на Петър Порошенков, прекръстен на Петро Порошенко дойде на власт чрез метеж, като свали законноизбраното от украинците правателство на Виктор Янукович.И това в 21-ви век и с подкрепата на всички "демократични" сили на Запад.А иначе Путин бил виновен, че Крим е населен с руснаци от 9-ти век, чийто права бяха грубо потъпквани от украниските фашисти.

2

Анонимен

преди 6 години

Яйцеглавинюк, Куропотрошенко, Голямата уста Тимошенко - всичките пионки на Запада са пътници. Народът не иска да го управляват алчни и безскруполни олигарси милиардери.Скоро ще ги измете.

1

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха, то се видя че народът няма да търпи дълго натрапения от Зорошоидите майдан и май се задава вече ИСТИНСКИ НАРОДЕН МАЙДАН, който ще помете продажното антируско правителство от влат.Украинците изнемогват - там е глад и мизерия. Могат само да си мечтаят за времето, когато бяха с Русия.