17

Ганчо

преди 6 години

Тези са най-долното падение, което може да бъде възприето от човешкия мозък. Това са набедени ВИП-ове, а в същност са провинциалисти с провинциалистко мислене попаднали по погрешка в това предаване или нарочно за да се гаврят с тях продуцентите. Тази година с подбора им продуцентите може би направиха така, че повече това предаване да не се гледа. Ако тези са ВИП-ове аз съм Дан Вейдър.

16

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да говорят, Ваня Щерева е нива над тези двамата.

15

До Анонимен 11

преди 6 години

бе да си призная, предпочитам да гледам порно пред ББ, щото от порното мога да добия ползи-физически, емоционални, ментални, докато от ББ мога да добия само потрес и чувство за nausea

14

гост

преди 6 години

ПО ПРОСТАШКО ПРЕДАВАНЕ НЯМА! НАРОДЪТ ИЗПРОСТЯ!

13

:)

преди 6 години

Кое точно е интересно във фермата ? От сезон на сезон става все по-безинтересно. Първият беше автентичен. Вече клонят към шоу тип биг брадър, отколкото да говорят за традиции, което всъщност беше различното и интересното. Супер скучни участници, щом всичко се върти около някакво моме със селска хубост, залюбено от неизвестен футбалер...безкрайно скучно е

12

Анонимен

преди 6 години

И пак да попитам - къде е СЕМ? до кога ще се излъчва тази гнусотия?Кой е този готвач? Каква е тази Мегз? Ами тази, на която в статията й казвате ливанска принцеса Енджи? А да не говорим за травестита наречен Джулиана,която е качила срамните си устни на лицето и две дини за гърди и е без коса! Това ли е ВИП персоната? Ало-о-о-о накъде сте с главата?????????

11

54

преди 6 години

"Шефа" е типичен пример за селски комплексар, смазан от обществото в което няма как да се впише, поради простата причина, че носи селянията и простотията в душата си. Самозабравила се гадина.

10

Анонимен

преди 6 години

До :)то и порно гледаме, но не си признаваме. Мен ме забавлява, няма как който и да е вътре да ми кумир или в няква степен модел на подражание. Как некви взели се насериозно се излагат винаги ми е било забавно.

9

Анонимен

преди 6 години

Че кво лошо има да гледаш Брадъра? Амън от моралисти дето са пропаднали типове.Предните години винаги съм гледал Брадъра и като цяло е било добре !Може да е имало дрязги, караници, но накрая се сдобряват.Обаче тая година удариха дъното.Аз и затова не го гледам - просто не мога да го понасям. Не мога да понасям само дребни заяждания.Затова сега гледам фермата - там е готино :)

8

:)

преди 6 години

Не знам защо ви е срам да си признаете че го гледате...аз предните брадъри не съм ги гледал, но този от известно време насам го следя, има много забавни и интересни персонажи като Шефа, онзи латиното дето живее от 10 години в БГ но все още не разбира български, както и Сашка Васева...

7

Веско

преди 6 години

Оня ден коментирах, че вече го копаят! По повод гьобеците със Сашка.

6

младен

преди 6 години

"Ти обсъждаш най-успешния готвач в България", не остана длъжен Повелителят на боба."Боже, боже....прибери си версиите боже.

5

Анонимен

преди 6 години

Ето това е да си VIP !!! За някои хора, тези в шоуто са пример за подражание!!!! Жалко.

4

дедо гоше

преди 6 години

всичкки сме вижадали как се вълзгат мисси и т.н....така това добре...но голвмият въпрос в това предване е - колко ли мисси има за които никой освен изпълнителите не знаем...това че някой се държи по определен начин дали не е прошепнато в ухото...дали повече хора не са замесени и да се играе представление през цялтоо време..едно е сигурнп - има ли камери и излъчване, винаги абс винаги има и предваретелно начертан сценарии!!

3

просто питам

преди 6 години

Някой ходил ли е в ресторанта на този от снимката?

2

Възмутен

преди 6 години

Тези отреп_ки винаги са били на дъното, тоест не са стигнали до никъде. Срамно е за нацията, че тези "випове" са кумири за някои хора. Кой ги лансира? Къде е СЕМ?

1

zeus

преди 6 години

Дъното стигнаха и тези, които ги гледат и пишат за тях ;)