76

Анонимен

преди 6 години

Поредноото доказателство, че фейсбукърите са изключително прости хора.

75

Чиновник

преди 6 години

Простолюдието уж нямате пари, обаче ако изскочи някоя схема-далвера, веднага вадите няколко десетки хиляди лева.

74

Анонимен

преди 6 години

Най-лесно се лъже българин. Достатъчно е да му хвърлиш стръв за лесно забогатяване, далавера някаква или каквато и да е схема от която ще спечели бързо и лесно.

73

кочо

преди 6 години

Докато има балъци,ще има и тарикати ! Това е положението !

72

Петьо-Еврей

преди 6 години

Особенно простичките

71

Петьо-Еврей

преди 6 години

Алчноста погубва хората

70

Джедай Мастър

преди 6 години

Тя се усъмнила от грешките на Бойко в писмата, а не защото Бойко й е писал лично :D. Не че Бойко не би си поискал де, просто не мисля, че може да борави с и-мейл.

69

Анонимен

преди 6 години

А бе кога хората ще разберат,че "приятели" у фейса означава просто хора,които са съгласни да си дрънкат с теб от време на време.Това не са истински приятели.Щом си мисли,че някой ей така ще й уреди връзка за жилище и си мисличе ББ ще й пише лично за делавера явно е голяма ***.

68

Умник

преди 6 години

Много лесно съдите хората, ама явно не сте от тези, които са притиснати до стената, самотни родители с деца, които даже нямат собствено жилище. Не сте и възрастни хора, на които за съжаление природата е изпила акъла... Всеки е много умен до момента, в който му се случи нещо, после си намира хиляда оправдания. А и си представям колко от вас ще откажат да се възползват от някоя много добра далавера, при положение, че са сигурни, че нещата ще се случат.

67

Анонимен

преди 6 години

За тия 45 000 дето е дала можеше да си купи законно тристаен в центъра на Перник, ама тази е била лакома и е искала да вземе по втория начин в центъра на София за тези пари.

66

Батман

преди 6 години

Добре де аз не мога да разбера как ще се запознаеш с някой от фейсбук и ще тръгнеш да му даваш пари?????????

65

ап

преди 6 години

А каква яснота има около тези общински жилища,та хората да търсят FB "приятели"-никаква. Мафията здраво е захапала кокала и на практика облъчва с това ,че с пари и в парламента ще влезеш.Сега вече е време Управниците да изнесат всичко за тези жилища-как,кой,може-придобива.

64

Горещ мачо

преди 6 години

Сега к'во? Нема ли далавера за Верка?

63

Capital

преди 6 години

Добре де мислите ли, че действително се случват такива неща ?+ ДА- НЕ

62

Хитър народ

преди 6 години

*** тарикатката, честно. Не се радвам ама това е пъно безобразие. И аз искам с далавера да си купя общински имот.

61

откъдя накъдя

преди 6 години

Най -голям измамник е еврокомисията,която вчера нареди на нашите балъци да отменят забраната за купуване на земя от чужденци.Турките това и чакат.

60

Тео

преди 6 години

Хак да ти е! Ама наистина! И не защото си ужилена, ами защото си решила да се облагодетелстваш по втория начин! С подкупи! Ти си за съда бе, жено! Но вече теб Господ те е осъдил на мизерия! Жалко за децата. Учи ги така, че с подкупи далеч се стига! Аз 45 хиляди лева не съм виждал на куп през живота си! Плащай си масрафа, и ти, но като намерят и "измамницата" да и ударят една глоба за недекларирани приходи. И да даде поне половината в полза на държавата. Извод - НЕ ДАВАЙТЕ ПОДКУПИ!!!

59

Анонимен

преди 6 години

Въпроса тук е колко трябва да си ***, за да се вържеш на подобна налудничева схема? Тази Верка трябва да се освидетелства, а децата да и се отнемат, докато не е станало късно за тях.

58

Анонимен

преди 6 години

оки" веднага трябва да те наведе на мисълта от какъв етнос е Иванина. ...Не знам от какъв етнос е Иванина, но етносът на "измамената" от алчност е пределно ясен. Предполагам е същият като на споменатата Иванина.

57

Анонимен

преди 6 години

За жалост българина е толкова алчен и ***, че е готов при всяка схема да е първа линия. Само, че алчността не върви с простотията, защото ти взимат паричките. А тази лелка сега да я осъдят, че е искала да купи апартамента по "втория" начин.