64

Анонимен

преди 6 години

Цяла софия е о.срана и о.пикана до последния милиметър.Този живот е по-мизерен за животните отколкото за нас, защото ние явно сме по-зле от тях............

63

Кучето ми...

преди 6 години

Кучето ми лае, когато чистачката на кръчмата почне да стърже столовете, за да мие.Питайте кмета на общината, що е дал разрешение за кръчма в жилищна сграда.Има правилник за вътрешния ред, на който може да се позовете, или да забраните да се отглеждат кучета в кооперация. Ако имате заварено положение, свиквате събрание за в бъдеще не се допускат кучета в сграда и чакате сегашното да си отиде. От куче до куче има разлика, половината ми съседи не знаят, че имам куче освен касиера.

62

Анонимен

преди 6 години

А КОГАТО СЪСЕДКАТА ЗАПОЧНЕ ДА ЛАЕ? ЩЕ ИМА ЛИ ЗА НЕЯ ГЛОБА?

61

Анонимен

преди 6 години

Много лош пример е даден. На запад, във Франция, Германия, САЩ в повечето сгради, където хората живеят в апартаменти е забранено да имаш куче. Да не говорим пък за правилата в Германия, където за да притежаваш бойно куче ти трябва повече документи, отколкото да си купиш законно оръжие. Кучетата нямат място в тесните апартаменти. Който иска животни да си купи рибки в аквариум.

60

Анонимен

преди 6 години

Имаме професионален домоуправител и нищо ,нито събра парите на тези ,които не плащат ,нито нищо ,увеличиха ни се месечните разходи с по 4лв за неговата фирма!

59

ЗУЕС и ЗУТ

преди 6 години

Да видим защо кмета на район Красно село, издава денонощен режим на работа на кръчми, кабинети и частни клиники и центрове в жилищни сгради. Знаете ли какъв шумов тормоз е особено в ново строителство кръчма или частна клиника на плочи, на 2-ри етаж чистачката да стърже със столове и да мести апаратури в 6.00 сутринта. Няма почивен ден.Кат са почваме, да са почваме от кметовете. Тези кметове провериха ли данните по НА, познавам хора отворили кръчми по НА 1-ви етаж, а по НА са на 2-ри.

58

Това ли са проблемит

преди 6 години

В САЩ разрешиха на куче да лае в продължаване на 1 час дневно.Така че това е дивотия. Вие хванете крадците на ток, вода, парно. Проверявайте домоуправители с доживотен мандат повече от 2 г., и истински ли са данните, които подават в Общината. Проверявайте хората с подови отопления. Тези които рушат, товарят дърва в асансьори и ги складират в общи части. Тези които не плащат за поддържане на сграда. Тези които създават шумов тормоз - по-строги закони, особено за кръчми, частни клиники в ЖКоопер.

57

123

преди 6 години

Накратко казано НЕ.

56

Недомислена работа

преди 6 години

Не виждам с какво кучетата са по-различни от всички останали източници на шум?! Нормалното е да има някакви норми за този шум и когато те се надвишават по някакъв начин, да следва санкция. Лаещото куче по-голям шум ли вдига от някой, който с години си прави ремонт в апартамента и целият блок се тресе?!

55

До 53

преди 6 години

Нещо да не си се ....Кутия пиратки хвърлена в апартамент!!!Тук за това говорим - лаещи кучета в апартамент.

54

Анонимен

преди 6 години

Кучета и котки може,а лъвове и тигри не може!Нали са братовчеди!

53

Анонимен

преди 6 години

Кучета и котки може, а прасета не може, а ???

52

Ан

преди 6 години

И ТАКА СТИГНА СЕ ДО КУЧЕШКИЯ ЛАЙ- И ТОЙ ТРЯБВА ДА НОСИ НЯКАКВИ ПРИХОДИ НА ОПОСКАНАТА ХАЗНА. ДА ТАМ ЛИ СЕ ГО ЗАКЪСАХТЕ ???Е НЕ ВИ СТИГНАХА ИЗВРАЩЕНИЯТА..........................

51

До 49 ЯЯ

преди 6 години

В твоя случай истинският проблем е, че смяташ за нормално да живееш в 30 квадрата апартамент. Кучетата ги остави, явно са прекалено висока летва за теб. Най-смешното е, че и ти както повечето, които не знаете нищо за кучетата, си мислите, че голямото куче заема повече място в апартамент, а реално е обратното - малкото куче подрипва навсякъде из апартамента, докато голямото куче се свива някъде и не го забелязваш, но какво да ти обяснявам - няма да разбереш. Куче с тегло над 50 кг рядко се среща.

50

бобо

преди 6 години

И какво ще дойде полицията ЩЕ тропне и ще каже кучето преди 15 мин лаеше????Как ще докажат??? И като тропнат моят ще лае какво да прави???? И ще се почне едно звънене за всякакъв шум!!! Поредният безмислен закон.....Колкото глобяват за Силна музика(Даже не е нужно да е сила, а е дразнеща....Като се пуснат едни чалгарски песни....Дали не дразни повече????)

49

От 48

преди 6 години

Заменям звездичките с думата "думка". Другата, която употребих, наистина се използва в преносен смисъл, за да се обозначи с нея действие, което двойките вършат в спалнята.Не съобразих това, извинявам се :)

48

ЯЯ

преди 6 години

Тряба да се забрани изобщо отглеждането на куче над 3 килограма в апартамент.Повечето собственици гледат огромни кучета в 30 квадрата апартаменти.Нямат 2 лева да си обършат г....а а ми гледат кучета по 50 кила.То и за кучетата е мъка.

47

Анонимен

преди 6 години

До до 29Ела кажи това на инж.*** Ганев, чиято жена се хвали на съседките "Моят *** всичко сам си прави!"И *** ***, рендосва, пробива, дялка ... Докато не събори блока, няма да миряса!

46

Анонимен

преди 6 години

До На арменския попТози ротвайлер не се ли преби, като е падал няколко пъти от терасата? :))Съчувствам ти, наистина има невъзможни комшии, а Общината и полицията само идват, правят протокол, понякога и разговарят с изоглавените, но резултат обикновено няма.

45

До 41

преди 6 години

Питаш дали има нещо неясно. Да, има. Къде го пише това за събота и неделя? Не казваш в кой закон, член от закона, алинея или Наредба някаква и т.н.Според мен няма забрана. Доста търсих в нета, за да го кажа.