29

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДругарю партизанин не давай акъл , а взимай коктейла и го хвърляй. Така на две ракии и под полата на жена си всеки може да е юнак.

28

Анонимен

преди 6 години

На мястото на тая автокъща навремето имаше много хубава градинка с детски забавления. Беше любимо място на майките с малко по-големи деца. После стана кръчма и накрая мутрите я заграбиха, разрушиха атракционите и паркираха там коли за милиони.

27

Анонимен

преди 6 години

До РашкоИ защо трябва да знам името на някакво дружество? Нито ме интересува чалгата там, нито какво е името на дружеството преди това. Ти как го каза, все едно става въпрос за молитвен дом. Аман от превзети псевдо-градски тарикати

26

Анонимен

преди 6 години

Ако една нощ се хвърлят няколко коктейла *** във въпросната автокъща ще се махнат и още как!

25

Toni

преди 6 години

До АнонименИ аз съм дърт металист и съм на същото мнение, мега дупка с кофти музика.

24

Анонимен

преди 6 години

И аз съм рокаджия, но Маймунарника си е ***. Добре е да има място за концерти в парка, но може да се направи много по-хубаво. Кръчмата и автокъщата няма какво да се коментират. За съжаление не вярвам, че ще ги махнат.

23

дидо

преди 6 години

До mdaaКакъв ти е проблема бе човек не те разбирам наистина, всеки си има мнение, да не би да работиш там или си някой от "музикантите" свирещи там? Рокаджия съм да, слушам предимно рок и блус, не е нужно да слушаш тая пумия която бълват БГ "рок музикантите" за да се имаш за рокаджия. Явно си станал накриво тая сутрин честно.

22

mdaa

преди 6 години

До дидоНяколко пъти отидох на "концерти" - това са твои думи!Пробвай да отидеш на група, която ти харесва, ако има такава, и , ако пак си недоволен, просто не ходи. Страшен рокаджия си, да знаеш.

21

Рашко

преди 6 години

Важното е, че в сградата на най-старата инженерна организация у нас БИАД (Българско инженерно - архитекрутно дружество) се помещава най-бясната чалготека. Стигнали сме до там, че хората дори незнаят какво означава БИАД - и си мислят, че името идва от фамилията на слави БИнев. С чалга управници, само чалгата ще тържествува. А Маймунарника си е супер и организират страхотни събития, на чалгарите обаче това явно не им харесва - друго си е да ти пее Сашка, а Никлозета да върти гюбеци!

20

дидо

преди 6 години

До mdaaНе спирам да ходя? Отидох два пъти на "музикално мероприятие" по собствено желание и от любопитство и няколко пъти с приятели заради които отидох. Мястото е гадно, неугледно и събира доста неприятни образи и никакви "музиканти".

19

Анонимен

преди 6 години

Нищо няма да премахнат, само лъжат хората. Това си го спомнете на следващите местни избори.

18

Д

преди 6 години

Те току що направиха грандиозен ремонт на Капитолия, много ми е интересно как ще я махнат оттам до 1 месец...

17

mdaa

преди 6 години

До дидоАз веднъж гледах много слага постановка в Народния театър. Трябва ли да кажа, че е най противния театър в София и трябва да бъде затворен? Слаб 2 за логика.За искреност също. Хем не ти харесва , хем не спираш да ходиш на бг *** концерти. Какво ти е виновен Маймунарника , че си мазохист. И аз не харесвам подобна музика и познай - не ходя!

16

Доктор

преди 6 години

Докато нискочелите ***.ци се ширят из Софията няма да има просперитет! Ще си остане столица на мафията. Идва времето на българската Каталуния.

15

дидо

преди 6 години

Маймунарника е най-противното място в София с най-противната българска *** метъл музика ако изобщо съществува такава. Няколко пъти отидох на "концерти" тъй като съм си рокаджия, е нямаше такава гадост, някакви *** създават отвратителни звуци, пияни на мотика...

14

Кмет - учителка

преди 6 години

Пък правописни грешки на медалите ?

13

Nikj

преди 6 години

А автокъщата ще извърчи ли ?

12

Анонимен

преди 6 години

Не вярвам да ги махнат. Мутрите са се окопали здраво.

11

Мартин

преди 6 години

До Най-накраявие "примерните граждани" отдалеч си личите. Слагайте още етикети.

10

Анонимен

преди 6 години

Пак ще ни излъжат и нищо няма да се пипне.