82

До Кики

преди 6 години

Човече само заблуден човек би повярвал на клипове снимани само в разрешени за снимане места.Всеки Журналист или посетител в СК се позволява да снима в строго определени за целта места ,главно в централната част на Пхенян.Рискуваш много ако снимаш на забранени места.Истината е че СК са безкрайно зле! Те нямат нищо.Орът нивята си с волове,носят водата си с менци ,ток има само в големите градове и то не за всички.Елена Йончева беше направила филм за СК .Гледай го преди да говориш глупости!

81

ссдд

преди 6 години

Това няма да е война ,а документален филм за Северна Корея ,наречен "Да изчезнеш за 60 секунди"

80

Helleborus

преди 6 години

Човекът е създаден да получава отгоре сили, така, както растението извършва фотосинтеза. Грее го слънцето, става химична реакция и то се храни. Може да го сложиш и в парник, но не е същото. Тези режими не разбират как е устроен света, защото учението им е материалистично и не виждат нуждите на човешкото същество да фотосинтезира познание, което идва към него отгоре, чрез съвестта му и така да се оформя естеството му. Свободата е предпоставка за да си човек и да се образуват в теб същностите ти.

79

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 27 В СК се смее и се плаче по команда.Децата не знаят да се усмихват. Иначе: А де, а де !

78

Кики

преди 6 години

До 75След 2010г.С.Корея е много различна, има много клипове. Изгледай 25-30 клипа, прочети нещо за идеологията им. Те произвеждат всичко - просто виж! Не особено големите им заплати се компенсират с много безплатни неща. Ако не ги откриеш, питай ме. Гладни няма. В много отношения са пред нас!

77

Helleborus

преди 6 години

Да, не съм. Но живях в комунизма. И най-важното нещо за мен е свободата. Аз не свързвам свободата с желания за изтънчени забавления. А с възможност за получаване на качествена енергия за живот. Така, както животът на земята е свързан със слънцето и няма живот с изкуствено слънце, така и душата не може да съществува без връзка със слънцето, което й дава живот. Слънцето на душите са го наричали древните, познания и сили, които са ти необходими и проклети са хората, които заемат това пространство.

76

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 63 през 1913 в София има 7 фабрики в Берлин са над 90 ко се обаждаш 4е в СТОЛИЦАТА Питербирг били 14 в москва са 5 например ... то си има при4ини що немския а и българския ботуш прегазват многократно по многобройните руски армий

75

ззз

преди 6 години

Тея жълтури найстина,трябва да са невменяеми,ако мислят,че могат да водят война със САЩ,още повече пък ядрена.Дори и да изтрелят ракета,тя ще бъде свалена на момента,а да кажем,че ударят...еми СК е обградена от всякъде,ще бъде заличена за не повече от 5 минути и превърната в пустиня.Тея жълтури май въобще не си дават сметка на какво самоунищожение са тръгнали.

74

Анонимен

преди 6 години

Изстреляните ракети от фетким най-вероятно ще бъдат прехванати още на негова територия и единствените поражения, които ще може да нанесе, преди да се срещне с баща си и дедо си, ще са тези от 50 годишните му сАвецки гаубици, които не бъдат унищожени в първите 30 мин върху Сеул.Не е малка щета, нооо всяко нещо си има цена, а при дебелото нещата са вече необратими.

73

Анонимен

преди 6 години

Тия още в детската градина слагат военния мундир. Турските еничари ряпа да ядат.

72

Анонимен

преди 6 години

Комик :) Хубаво САЩ им бил в обсега, само че до час след като изстрелят първата си ракета, Северна Корея няма да я има на картата.

71

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66 ШАЛОМова сети се кого майката се казва така --- Жокер на едно дребно работило в КГБ НАЗНА4ЕНО от Елцин

70

До Ки Ки

преди 6 години

Хей, Ки Ки, да не си преводач в посолството на Северна Корея? Караш ме да те съжалявам! Работели всички?? Къде и какво? Жълтуреца ги събира с камиони и праща по селата за гъби, билки и каквото намерят. Пак по NG даваха за прословутото им Селско стопанство. Страшно бедни хора се ровеха в едни треви, нещо събираха. Ако това е просперитет, здраве му кажи. Жълтия ще си жертва хората от лудост. И той ще загине, няма начин.

69

Кики

преди 6 години

До Helleborus Защото не си гледал нищо за С.Корея и не си чел, затова и коментара ти е некомпетентен!

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66 незнам какво развитие си мислиш 4е има Феодалната държава русия по времето на този -слаб -глупав и нещастен 4овек Николай 2 НО бъди сигурен 4е метежа на болшевиките си има при4ина викат И ГЛАД - друг е въпроса 4е Глада си остана и при болшевиките та и до днес

67

Анонимен

преди 6 години

Бе като чета коментарите и съдейки по плюсовете и минусите на тези комемнтари ще излезе верно,че тия дето наскачали срещу Северна корея май са все до един миризливи ч..фути. Явно дебелия севернокореец яко им е бръкнал на юдите в крадливите и ненаситни тлъсти ***,затова е тази кампания срещу Северна Корея

66

хххл

преди 6 години

а, така ... и ко праим сеа.....

65

Анонимен

преди 6 години

И за мен обяснението е, че манджата в СК свършва. Не може да храниш толкова войска, без икономика. Няма от къде. Плаши и вечер се крие в някой бункер с надеждата, светът да се уплаши и пусне 5-6 кораба с храна. Да закърпят положението някак си. Сещам се за филма, защо не снимаха поне една болница или поликлиника? Там положението е трагично! Гледах филм по NG за болниците.Трагедия е меко казано. Едно кафене нямаше снимано. Баси живота и тук някой го хвалят. Защо не отидат да се порадват на живота

64

Анонимен

преди 6 години

След като приключат с дебелото корейче, тюлените е хубаво се позавъртят и към вечният източник на злото - мордорската московия. ...иначе пак ще се навъдят ***.

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 66Невероятно, каква боза имаш в главата си. Това е изключителен медицински случай.