46

ФАКТ!

преди 6 години

До ШибиРибиГа Австрия е била империя музеи пищни замъци балове и култура и индустрия Германия не е съществувала.Шриодингер австрииски физик Фердинанд Порше велик инженер изобретател и индустриалец Фройд основоположника на психологията и психиатрията и тн.Германия е марионетка на Сащ

45

Анонимен

преди 6 години

Айде сега патрЕотЕТе с виШу да сложат по едно плюсче, а тези без вишу да сложат тиренце. Хайде патрЕотЕТе, да ви видя колко тиренца ще сложите!

44

Анонимен

преди 6 години

Че той ако имаше висше националист ли щеше да бъде?

43

Анонимен

преди 6 години

В България като имаме най-много доценти и професори на глава на населението, защо сме толкова зле, някой умник от БАН да каже???

42

Анонимен

преди 6 години

Това майтап ли е, че няма висше образование? Сериозно питам.

41

ФАКТ!

преди 6 години

То и Стиви Джобс нема и създателя на компанията за видеоигри Валв нема диплома ама са били за по година две в Харвард.Което показва че са били силни ученици.Училището е важното.В България обаче скапаха училищата!Няма как да си бил слабак в даскало и да станеш велик в университета все си креташ отзаде.Няма как да имаме добро висше образование без добро начално и средно ама последните две ги опукаха!Затва западна и Висшето!

40

Анонимен

преди 6 години

Поредния слуга на масоните, нищо чудно.

39

Анонимен

преди 6 години

Ние пък за сметка на това си имаме за министър-председател доктор на науките Борисов :) Невероятен учен...

38

Хайлази комплексари

преди 6 години

Между хората с "више" има много ***, но това не променя факта, че основното място за получаване на знания и умения е университета и училището. Новите технологии изискват перманенто поддържане на формата или изхвърчаш извън борда.А след като се констатира някаква сериозна болест като инфаркт, инсулт, ракови заболявания и т.н., всеки гледа да се лекува и да си направи операцията в университетска болница или академия при някой кадърен професор, с голям опит, а по възможност и в чужбина.

37

Анонимен

преди 6 години

Че в нацистка Германия хората са се гордеели с миналото и културата си, а в днешна Германия се срамуват. Това важи и за Европа....Срамуват се именно заради нацисткото си минало, не за друго.

36

Бау

преди 6 години

Това, че си висшист не те прави умен за жалост. Човек се учи докато е жив. Някой хора спират след трудно изкараното висше други не си губят времето с университети не спират да се учат. Всичко е желание и упорство.

35

Анонимен

преди 6 години

Абе то и Тръмп уж щеше да е различен ама си е същия. На никого нямам вяра аз, всички са еврейски слуги. А знаете ли каква е разликата между нацистка Германия и демократичната й версия? Че в нацистка Германия хората са се гордеели с миналото и културата си, а в днешна Германия се срамуват. Това важи и за Европа.

34

666

преди 6 години

Бил Гейтс е чорбаджията на Майкрософт. На него диплома за висше не му е необходима, а и няма. Има само гимназиална диплома. Но е станал милиардер, а тия с дипломките, които работят за него са само черноработници. За да си господар няма значение каква диплома имаш - за наетите работници господарят решава какви дипломи да имат! Може да си наеме чистачки и танцьорки с докторантура - негова си работа.

33

Само питам

преди 6 години

А баце като е с диплом от милиционерската школа това спира ли го да дрън.ка неврели -некипели?! Или го прави по умен??????

32

Анонимен

преди 6 години

Кyрц ли си куpeц ли си ама бате с тези устни вишу ти не требе.

31

Анонимен

преди 6 години

За какво му е висше като има низше

30

Анонимен

преди 6 години

Те другите с дипломи дето са доде я докараха, аре не ни занимавайте смърт за ЕС със или без дипломи. Всяка жаба да си знае гьола и сега понеже ще плъзнат всякакви да кажат как ше фалираме ще им кажа фалирайте имахте 28 г да си оправите икономиката не да живеете като келнери и берачи на ягоди.

29

До 28:

преди 6 години

Нищо не изопачавам. Пиша, че Бил Гейтс е имал знания по-големи от тези с дипломи.Може да отвориш сайта на Майкрософт и да видиш какви са изискванията за работа там.Да не говорим, че Гугъл наемат предимно специалисти с Докторат.ПП Университет "Харавард" не съществува, научи се да пишеш правилно.

28

ANYS SHEPTI

преди 6 години

MADETI SI ZALAGAM>>>CHE E ZACHENAT OT TYRCHIN

27

Анонимен

преди 6 години

Тоест, необразован млад красавец без един работен ден. За днешния маркетингов свят не е важно колко си кадърен, какъв опит имаш и какво ти е образованието. Важно е да изглеждаш добре, да стоиш добре, да лъжеш добре и да слушкаш големите батковци.