19

Анонимен

преди 6 години

За да имаме истинска военна мощ, трябва преди това да станем културен хегемон на Балканите. Но как да станем културен хегемон, след като ни управляват простаци?

18

Българин

преди 6 години

Радев - истинския президент на всички Българи!

17

Анонимен

преди 6 години

Някак нелепо е точно от България да идат такива послания!Смешно и жалко!

16

Какви сте ми комици

преди 6 години

Искате да сте независими, но не искате да плащате за самолети и отбрана. Няма как да стане, мили малки патенца! Ако не плащате за силна армия, вечно ще сте губерния, щат, префектура или каквото се сетите. Това е съдбата на слабия - наведен "премиер" като Тиквун, липса на външна политика, бедност, анархия и корупция. 500 години явно са били достатъчни да ни затрият като народ. 90% от българите са роби по душа.

15

Анонимен

преди 6 години

"Радев за отбраната: Другите - силна мощ, ние - мека сила ли?"Това ли са му най-силните аргументи на Генералпрезидента за да се наливат милиарди за авиошоу, а през това време държавата се топи със скорост по-голяма от всеки изтребител на света - една част измира, а друга емигрира !

14

Анонимен

преди 6 години

До до 14Аз напомних вица на Паци в едни други коментари тук и препоръчах на 11да пази четирибуквието си.Не знам защо ми заличиха коментара.

13

Гробокопач

преди 6 години

Точно тъй, Радев, на *** мое да е голям, ама мек, нема за него много кръв и често виси, па нашият мое да е малък и къс, ама е твърд и шавлив и кърти!

12

Анонимен

преди 6 години

До с двата кракаЩото па преди 89-а много питаха дали искаш или не искаш да служиш. Освен това бяхме заобиколени от Турция и Гърция, които бяха в НАТО, а в случай на конфликт, не се знаеше Югославия какво щеше да предприеме.

11

Юнал Джемилов

преди 6 години

Армия ви не трява АСКЕРА ви пази!

10

Анонимен

преди 6 години

Трияаааат!

9

Президент надали ?

преди 6 години

Летци си имаме, ама президент надали...

8

Анонимен

преди 6 години

След 13 год. Говорене за самолети, Радев за 1,5 месеца почти успя да предопредели сделка за 1,6 милиарда. Съмнително чевръст! А колкото до бездната между нашето въоръжение и европейското, то тя е правопропорционална на бездната между доходите. На гол тумбак - чифте нови пищови изглеждат смешно ...и тъжно.

7

По-важното е да не

преди 6 години

сме мека китка. Затова да не се поощряват гей парадите, защото така се стимулира мекокитковщината и тя става нещо като мода.На второ място, да не се забравя, че повечето неща, които управляващите ни налагат да правим, всъщност не са задължителни, а са само препоръчани от Европа. Когато става въпрос за НАТО, тогава нещата се решават с преговори и на тях трябва да пращаме като наши представител мъже на място, а не мекокитковци.И върнете казармата, 6 или 12 месеца, а за етноса - 3 год. Строителни

6

Анонимен

преди 6 години

Радев какво е да каже, е без значение. Властта е в ББ, той разпределя порциите вече! По тоя повод реваха ония ден от ДПС.

5

Оруел

преди 6 години

Когато не храним своя войска, ще храним чужда!

4

Самолети не са нужни

преди 6 години

Самолети въобще не са ни нужни. Дали ще имаме 4 нови самолета или не, няма никакво значение при един конфликт с Русия или Турция. Даже е смешно да си го помислим. Много по-добре би било тези 4 милиарда лева да бъдат похарчени смислено в увеличение на доходите (заплати и пенсии), за доближаване на средно Европейското ниво на доходите, а не безсмислено, защото иначе в България няма да останат хора и въобще няма да ни е нужна армия.Ние сме в НАТО и в ЕС и това трябва да се използва оптимално.

3

с двата крака

преди 6 години

Никой не пита *** 2004-та дали искат да са прифронтова крайна членка на така наречения Алианс. Няма да ви питат и като почнат да раздават повиквателните на миеките ви дечурлига.

2

Циник

преди 6 години

Предлагам ... ако е останало нещо в пенсионните или здравноосигурителни каси...да го остържем....и да си купим поне още 1 самолет 3та употреба! Така от "мека сила" ще се превърнем в измираща!Видяла жабата, че подковават коня - и тя вдигнала плавник!

1

Българин

преди 6 години

Предния ни псевдо-президент беше президент на меката китка ... ъъ сила.