48

хъ

преди 6 години

До *** Анонимен 47Аре, балконинг

47

Анонимен

преди 6 години

До хъKoй си ти, че да казваш кой е канен и кой не е?Българите искаме бежанците, стига да работят и да се интегрират.

46

хъ

преди 6 години

Как тъй "Реших да остана"?Кой си ти, какъв си? Не може ти да решаваш къде да останеш. Идваш неканен в дома ми и казваш, че си решил да останеш вкъщи и на всичкото отгоре си планирал да доведеш семейството си? Това е самоуправство.Къде е семейството ти и защо си го оставил там? Какво искаш от Европа?Може би си почтен, може си работлив ... ама кво ще правиш тук? Каква професия имаш, колко е голямо семейството ти, жена ти какво може да работи? Да те издържаме ли? И що?

45

Анонимен

преди 6 години

Момци, стига сте си губили времето тука!! Бягайте да скубете веждите, утре така ли ще се перчите!!!

44

men

преди 6 години

бидейки застрашен вид кажи на *** да спре да краде и да направи държава за българите. да видиш как няколко милиона успели българи барабар с децата си ще се върнат и ще си гледат държавата и земята. докато българия е държава на сиганюните като *** по добре да не се правят деца роби.

43

Анонимен

преди 6 години

До menTрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа.И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "opkи".И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те ни полуробски години.

42

В

преди 6 години

Нали сте умни и красиви, защо се притеснявате, че девойките ще изберат тях пред вас?

41

men

преди 6 години

за по едно бързо наргиленце и да може воините на алаха да знаят кой от нашите кой от техните че българите малко мургавелски отенък имаме. а па ко намерят и некоя козичка от български произход изгаряща от любовен сърбеж за гоуем ресан шлен и желание да стане ханъма номер 7 ше стане работата ептен халал. в краен случай некое момченце до 12 годишна възраст.

40

Анонимен

преди 6 години

Изтърка ти се репертоара бе "подържнико" на нашествениците...

39

Анонимен

преди 6 години

Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират.В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.

38

Анонимен

преди 6 години

А това "хубаво, бяло и русо, българско момиче" дали ще иска да вземе за съпруг бежанец от Афганистан и Сирия...Ами има избор. Ако иска прав и корав бежанец от Сирия, ако иска мекокитчест добре епилиран местен веждоскубец или пък става монахиня в манастир.

37

Анонимен

преди 6 години

Поредната шорошковка пропаганда!ТЪЪЪпа,ама,та чак искри прехвръкват!Нали "нашите" НПО продажници трябва да си заслужат сребърниците и измислят,какви ли не т***потии - ами на какъв език си плещят наредените се един срещу друг екземпляри,за 30 секунди,бе,моз***циии?!На телеПАТКОВСКИ ли?!Или направихте специален подбор за театрална сценка,за заснемване,която да представите на господарите си? Хайде другия път се напънете малко и измислете нещо поне малко по-правдоподобно!

36

до БПФ

преди 6 години

То 18, 20, 29 и подобни коментари са от една и съща твар и не е българин а само жалък лилав провокатор.

35

milena

преди 6 години

До АнонименА това "хубаво, бяло и русо, българско момиче" дали ще иска да вземе за съпруг бежанец от Афганистан и Сирия

34

Анонимен

преди 6 години

Пожелавам на всеки бежанец да се ожени за хубаво, бяло и русо, българско момиче и да имат много деца.....Ако няма достатъчно момци за всички бели девойки(което е нормално с оглед на изпедерастяването на нацията) може да направим изключение и да им разрешим по четири девойки на момък какъвто си им е и техният обичай.

33

До Атакист

преди 6 години

"Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА."А не смяташ ли, че интегрирайки ги ще станем още по-мръсни...

32

аре нема нужда

преди 6 години

Продуктово позиционирано материалче ...Роди да си 'оди...

31

недей бе Роди

преди 6 години

Недей бе Роди , *** при мутер Меркел, ние си имаме достатъчно такива като тебе.

30

Анонимен

преди 6 години

"Реших да остана тук, това е моята страна. Ще докарам и семейството си", казва той....Браво, такива хора ни трябват на нас, такива които обичат страната и държавата и искат да останат тука и да се множат. Не ни трябват разни инструменталисти работещи на индивидуален договор в арабски Германистан.

29

Анонимен

преди 6 години

...вярва обаче, че настроенията започват да се променят...Ама друг път.Никога няма да се променят спрямо натрапниците.Дори се засилва ненавистта към нахалството им която ще избие в саморазправа с тях.Изобщо да не се заблуждава че някой политик ще му се притече на помощ.Да се връща при Меркел,тя го е поканила,ние българите НЕ.А най -добре да си се връща в Сирия.