224

Анонимен

преди 6 години

Ердоган е недоволен от булката.Ще си взима други булки, вярата му разрешава да върти много жени.Едната е от Банкя!

223

майорски

преди 6 години

рез забраната да акостират кораби от Крим в турски пристанища Ероган прави услуга а Путин .... Крим става още по зависим от Русия !Какво спеелиха укринците от това ...НИЩО !!

222

До315

преди 6 години

Марш да четеш!!!

221

Анонимен

преди 6 години

До 275 Напротив,ислямът е налаган с невиждана жестощост,има много доказателства да това.Турците са пришълци в Европа в 14 век,дошли с огън и меч,опустошавайки всичко по пътя си и не са европейски народ.Християнството е преепокаядвано още от създаването си,от римските императори,налага се поради придобилата си масовост.Християнството се реформира през вековете и се доближава до хората,докато исямът,не.Той е като рецептурник,пълен с догми и указания,който му измени-смърт.Вхристиянствата се покайва

220

анонимен

преди 6 години

москва не вярва на сьлзисултаньт ще има да си плаща за сваления самолет и убития посланикникакво доверие на султана за нищо500 години стигат

219

Анонимен

преди 6 години

Затова ромциганите стават мюсюлмани и стават тежест на всяко общество....Само в БеГе стават християни и затова БеГе просперира.

218

Анонимен

преди 6 години

До 276 Откъдето е минал ислямският ятаган само бедност и пепелища.И до днес в света няма просперираща демократична мюсюлманска държава в света.Затова мюсюлманите драпат да живеят на запад,в богатите християнски страни.Ислямът е ретроградна религия,която сковава хората-***.Затова ромциганите стават мюсюлмани и стават тежест на всяко общество.

217

Анонимен

преди 6 години

До 278 Бългория е демократична страна и приема тости отвсякъде,които се зоват по различен начин и говорят избрания от тях език.В Турция Ердоган ги вкарва в затвора,а в Русия загиват"случайно"в нелеп инцидент.В БЮРМ ги замерват с камъни.Това е разликата.

216

Анонимен

преди 6 години

Ердоган май бърка Путин с *** и се опитва да го oпъне отзад.

215

Анонимен

преди 6 години

Че какво има да се разбира с масковския ***? Кюрдите са заобградени от Иран, Ирак и Турция и само от тях зависи какво ще става с тях.

214

Анонимен

преди 6 години

До 290 И двете.

213

Анонимен

преди 6 години

До 296 Затова ли Путин построи най-голямата джамия в Европа?

212

Анонимен

преди 6 години

До jimboТо цялото ни правителство преписва че Делянка няма да преписва.

211

jimbo

преди 6 години

абе как може да сте толкова прости, някакви си дилянка е в менсис и пише глупости и то даже не пише а реписва разни неща от некъде си и вие си лаете като *** балкански:)

210

Проста сметка

преди 6 години

До Анонимен"Нали е готов моста корабите ще акостират от другата страна"Не знам дали руснаците ще го правят,ама вече американски фирми продават донбаски въглища на ...Украйна!Найс,а?

209

А бе

преди 6 години

Ердоги много добре знае,че Украйна е умряла работа,ама що да не си вдигне цената!?Хитър ман*ал е той!Впрочем,много по-интересно е как ще се разберат с Путин за кюрдите.

208

Анонимен

преди 6 години

Константинопол отново ще стане християнски...Както е тръгнало първо масква ще стане ислямска.

207

Анонимен

преди 6 години

Нали е готов моста, корабите ще акостират от другата страна.

206

Факт

преди 6 години

Няма как,след като интересите им по доста теми са диаметрално противоположни,да няма проблеми!Обаче явно имат нужда един от друг и нещата макар и със скърцане вървят.Естествено Ердоган(като мю.сли) ще прави ци*ански номера и те донякъде ще минават,но насреща си има хладнокръвен и разумен опонент,който ще вкара нещата в необходимото русло.За сега-така!Иначе,като му дойде времето,Константинопол отново ще стане християнски и ислямската заплаха за Европа ще бъде отстранена!

205

Зозо

преди 6 години

На Джуджи пак му го набиха четвъртит!