22

Циник до 21

преди 6 години

Есхибиционизъм - безобидна болест на сексуална основа, болният обича да се показва гол!Никога няма да се съглася, че е нормално - куцо, и сакато - да точи лиги по privat живота ми!Дотам я докарахме - онанисти...педофили...и всякаква сг ан да се лезят из нета!

21

рветеер

преди 6 години

Аве, кой е реално човекОт от снимките? Някой знае ли?Бай Спас го разбрахме вече, за него ясно.

20

Анонимен

преди 6 години

Този селчо е лакмуса на българа*шкото IQ.И макар че за мен много отдавна е ОЧЕВАДНО "качеството" на този НЕКАЧЕСТВЕН народ то такива моменти като "спас от село" и "Боко от Банкя" ме въздигат д о небесата.Виж им упраниците и не питай колко много са прости българите......

19

Анонимен

преди 6 години

До ЦиникDDD, браво. Особено ми хареса термина ексхибиционисти, чак ме е яд че не се сетих пръв))

18

:))

преди 6 години

Да ама не е продавал парче от Луната, нали? Не, не ме кефи! :)) И тоя се имал за измамник! А стига, де! :)) Абре, Дж.Сорос какъв се води щот ми се чини, че спас е уловил на кукичке точно групичката на сорос!

17

Циник

преди 6 години

Българският Киану Рийвс - много ми стана симпатичен. Есхибиционистите във Фейсбук са си намерили майстора. Без акаунт във Фейсбук - вече едва дишам...много ми е терсене, че не мога да постна актови снимки на детето ми...и, че половината свят не е чувал за личния ми живот!Особено се смущавам, че американските служби не могат да качат личните ми неща на някой хард.

16

Министъра

преди 6 години

Този е калпазанин.

15

Анонимен

преди 6 години

Министъра ни осведоми, че ние сме виновни. Оставете момчето.

14

фалшиф анфас

преди 6 години

"...действал с фалшив профил в социалните мрежи и така измамил стотици с..."Аз веднага ще се запитам, ако нямам профил във FB престъпление ли е? И правенето на фалшиф профил престъпление ли е?

13

ей

преди 6 години

Полицията го търси от 2013 а съседи казали на журналистите че често го виждали да се прибира на село,полицията не работи и се замита този факт.Докога хората ще вършат работата на МВР?

12

Анонимен

преди 6 години

Саполивия Ушев вместо НЕЗАКОННО да слухтори във акаунтите на хиляди българи във Фейсбук , Вайбър и Месинджър, за да има какво да плямпа като се запие като *** в работно време, да беше свършил това, за което му плащаме тлъстата заплата. А нищо чудно продажните Шопари да са в схемата.

11

Анонимен

преди 6 години

Типичен "протестър" ...

10

Tzetzy

преди 6 години

Не разбирам защо тази тема е толкова раздухвана.В момента има 3 новини на първа страница за този Спас.В интернет има хиляди подобни на него и много много са българи. Единственото за мен обяснение е, че много журналисти са измамени и затова се отделя такова внимание на тази тема иначе това не е нито новина, нито нещо важно.Мнението ми за излъганите хора е същото като за бабите хвърлящи пари през балкона даже тях малко по-вече оправдавам, поне са лъгани че правят благородна постъпка.

9

Анонимен

преди 6 години

Да се забрани фейбук. Защо в Северна Корея няма такива измами? Щото нямат такъв клюкарник.

8

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво, но не разбирам защо навскяйъде разпространяват снимките му от фейсбук, за които се оказа, че не са негови. Все пак така се злепоставя реална личност, която може би дори не е разбрала в какво са го забъркали...

7

Анонимен

преди 6 години

Този е ясен. Какво правим с близо осемте милиона за редене на съществуващи павета по "Дондуков" и след ремонта, колата ми отново се движи по нещо като Гуланските възвишения!

6

k9

преди 6 години

такава глупост не бях чел

5

Анонимен

преди 6 години

До ДодоСъщото важи и за селянката от Самоков.

4

Браво

преди 6 години

Бил е от протестърите .... И сега тея дето се подиграваха на баичките дето им хвърляли пари ги измамиха.........Май писал в Webcafe/......Абе класически евроталантик престъпник

3

Додо

преди 6 години

Спас от Кочериново, та Спас от Кочериново! Защо трябва да му ср споменава нон-стоп произхода?! Защо например като се пише за Мария Габриел не се пише Мария Габриел от Гоце Делчевско, примерно?! Или може ни Спас е по-голям крадец от Мария Габриел?!