56

анонимен

преди 6 години

москва не вярва на сьлзи султаньт ще си плати с лихвите за сваления самолети убиството на посланика така че западьт да си гледа вьтрешните проблеми и да не се занимава с русия зимата идва а с нея и топлото а то идва от сибир

55

Анонимен

преди 6 години

Дали "приятели" и "приятелство" в руско - турските отношения са подходящи определения ? Взаимната омраза към някой кога е градили дълосрочна основа за нещо истинско и трайно ? Макар омразата за кратко да е изключително мощен стимул за подобни "патриотични игри", в дългосрочен план доказано води към пропастта...И действително, в този контекст тежестта на страната ни бавно и неусетно нараства, което е доброто в случая !

54

:-)

преди 6 години

". В момента Турция няма дори ПВО макар и натовска държава и небето й се охранява от Русия. С400 в Сред.Море."Е в това грешиш...

53

Анал

преди 6 години

Всеки има право да пази границите си с каквото намери за най добро!Хамериканците да са мислели преди това да се случи!

52

Анонимен

преди 6 години

"В Киев Ердоган каза в прав текст на Русия : Крьим не ваш а украинский"ГЛЕДАЙ ПУТИН ДА НЕ МУ КАЖЕ ЧИЙ Е КОНСТАНТИНОПОЛ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО КОФТИ ЗА ЕРДО

51

Анонимен

преди 6 години

Предоставиха хиляди тирове с оръжия на кюрдите в С.Ирак и Сирия. Разполагат войски близо до турската граница на българска територия. От няколко дни по турските медии се споменава за движение на американски части от Румъния в България. Налагат оръжейно ембарго. Турците са много наясно какво става и с Ердоган и без Ердоган САЩ са представляват опасност както за региона така и за Света. В момента Турция няма дори ПВО макар и натовска държава и небето й се охранява от Русия. С400 в Сред.Море.

50

Анонимен

преди 6 години

ЦЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ В НАТО СЕ ВДИГА! СУПЕР!

49

Sen Simon

преди 6 години

" Няма вечни приятелства,има само вечми интереси"

48

Осман

преди 6 години

Просто в момента ако не е Русия, Турция отива на кино. Американците като "партньори" наложиха натиск над Турция с подръжката на терористични групировки (ПКК, Идил), чрез опит за преврат с внедрени американски агенти макар и от турски произход, с бежанския натиск, с натиск от протежето - ЕС командвана от бисексуалната баба Меркел, с негласно ембарго на продажба на оръжия, чрез борсови машинации за отслабване на лирата и още и още...

47

Анонимен

преди 6 години

Кво им се радвате сякаш ако заживеем под тяхната хегемония ще цъфнем та ще вържем.Единия напира за халифат другият управлява държава която въпреки,че е най-голямата най-богатата на ресурси с една от най-силните армии на светът способна да унищожи цялото човечество 50 пъти използвайки възможностите си пак е със затихващи функции и намаляващо население.Защо,защо никой не иска да живее там?Защо турците бягат в Германия а руснаците в САЩ?Нали при Ердо и Вова е земният рай?Защо това лицемерие?

46

:-)

преди 6 години

" ЗА БЪЛГАРИЯ ОЛЕКВАНЕТО НА ТУРЦИЯ Е СУПЕР! ЦЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ В НАТО СЕ ВДИГА! "И как ще се вдигне цената ви ? Ако може ни светни... Най-голямата 2 ра армия ли ще станете кво по точно? :-) Преди Ердоган Турция, като беше по олекнала нима ви се беше дигнало цената!!!???

45

Анонимен

преди 6 години

И двата нарадоа и русчия тирчия са направо шедювьрчета.

44

Слави

преди 6 години

Много слаб анализ

43

Анонимен

преди 6 години

Песента за Осман ага вече я изпя Дачич,Путин сега да научи песента за Плевна града и Сюлейман паша,много лепа босненска песен,мед ще му капе на душата на Ердоган е, на Путин може да му е малко криво ама пък нали са победители и "ни освободиха"!!

42

До Анонимен

преди 6 години

По скоро Ердоган би забременил путин с оглед на името му, а и той вече го изненада веднъж изотзад, и путин го прие нормално и пак са приятели, което доказва че онождането от Доганя му е харесало !

41

Анадолски

преди 6 години

Тази вечер пак има конфликти между русофили и русофоби! Не се обиждайте много все пак живеете под един покрив! Лека

40

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Значи вече спокойно може да пратим червените русофили в Турция. При другаря Михалевски.

39

Анонимен

преди 6 години

Ердоган купи руски ракети защото са най-добри и защото ама евентуално да се вземе западните партньори от НАТО да решат да го свалят от власт от въздуха. ЗА БЪЛГАРИЯ ОЛЕКВАНЕТО НА ТУРЦИЯ Е СУПЕР! ЦЕНАТА НА БЪЛГАРИЯ В НАТО СЕ ВДИГА!

38

Анонимен

преди 6 години

Някои казват, че Путин още опитва да забремени Ердоган. Още не успяват, ама не се отказват.

37

Анонимен

преди 6 години

ПУСТИТЕ КАЗАЦИ, СТАНАЛИ НА ТУРЦИ, А ПЪК МОСКОВЦИ ВСЕ АНАДОЛЦИ