8

САШО ДИКОВ

преди 6 години

му го каза няколко пъти в лицето: МРЪСНИ.К

7

АНТОН ТОДОРОВ

преди 6 години

е случай от практиката на 4 километър

6

Калина

преди 6 години

Хора, трябва да се осъзнаем! - пускат ни някакви махленски скандалчета, за да ни отклоняват вниманието от важните неща. И повечето им се хващаме на въдицата, защото, както добре ни се обясни - ние сме си такъв матрял. Например:Бойко Борисов преди година: Аз искам в Черно море да виждам платноходки, яхти, туристи, мир и любов!Днес: Решено: създаваме Черноморски сили

5

Анонимен

преди 6 години

Дончев, не ни разочаровай! Не стой на амбразурата! Нека вождовете обясняват защо и как създадоха това уродливо нещо в държавата!

4

сминдух енд чесън

преди 6 години

Когато си оставил по подлата червена част от населението да да диктува дневния ред на страната тези събития са неизбежни.Както казваше един човечец ,чиито активен живот е преминал основно в комунистическите лагери,ние българите нямаме нито съвест ,нито памет.

3

Анонимен

преди 6 години

Не бе, Дончев. Само темата не се харесва в МС. Там корупцията се бори с големи думи. От друго нужда няма. Важното е да си вярват, че думите им хващат "декиш".

2

Анонимен

преди 6 години

ОТКРОВЕНО ЗАЩИТАВАТ ГЕРБЕРИТЕ ШУРОБАДЖИНАЩИНАТА! НОРМАЛНО БИЛО... АВЕ ХОДЕТЕ СИ БЕ, ПИЯВИЦИ! Я ВИЖТЕ КЪДЕ В ЕС Е ТАКА? ТАМ КАКВО РАБОТЯТ БРАТЯТА НА ВИЦЕПРЕМИЕРИТЕ? ТОВА Е МАНТАЛИТЕТА НА ГЕРБЕРА...

1

гербист от ЕНП

преди 6 години

Нека да не мислим че случая с Антон Тодоров е приключил. Той е ценен и уважаван кадър на партията ни и не трябва да се позволява да бъде приета оставката му. Нищо толкова не е направил, просто не трябва да бъдем злопаметни. А колкото до бойкота на КСНС, ами президента си знае, каквото повикало - такова се обадило. Ние можем много бойкоти да правим, както правихме бойкот на парламента преди години, това го можем добре.