29

gio

преди 6 години

интересно защо българските власти не пойскат същото да бъде направено и от ЮРусия. При последните избори в списъка с националности съществъваха всякакви с изключение на българи, но татари /изкуствено създадено найменование при Сталинизма/ присъстваха.

28

Спартак

преди 6 години

31, защо искаш да изпъкнеш точно с колосалната си историческа неграмотност? Като че ли няма други начини да се изявиш? Кажи нещо лошо за Путин, Русия, боярищника, примерно с ей такива неща ще се котираш повече. Може и некой лев евентуално да изкараш. А така - нищо, само се излагаш.

27

До ФАКТ

преди 6 години

Какво си пило бе...

26

Анонимен

преди 6 години

Бъркаш - Албания няма нищо общо с Турция - и като етнос, и като език, и като религия.Една от най-разпространените в България заблуди е, че албанците са мюсюлмани.Мюсюлманите в Албания са под 20%. Преобладават християните - католици и източноправославни, а аколо 30% от албанците пък са атеисти.

25

Анонимен

преди 6 години

Ами веднага ти давам пример - типичен пример за непризнато малцинство в БГ е Организацията ОМО-Илинден, чиито активисти бяха арестувани и вкарани без съд в затвора преди години.

24

И кое е сложното

преди 6 години

До АнонименКои са тези малцинства бе българските мохамедани са българи приели исляма решението е просто просто им сменяме вярата и имената те са българи същият е случаят с албанците те са българи наши братя просто приели исляма от турците.Турция се разпада Катар и СА са свършени щото петрола поевтинява и исляма става излишен.Сменяме им имената и вярата и нещата се нареждат.Прегазваме сърбите после гърците и се обединяваме с Русия които са прабългари както в Татарстан които също сменят вярата!

23

Анонимен

преди 6 години

В България също има доста непризнати малцинства, които обаче ги е страх да се заявят като такива поради страх от репресии от българската полиция.

22

ФАКТ!

преди 6 години

Ако Албания предаде територията си на България от там ще имаме удобен плацдарм да присъединим Косово и да превземем Македония и Сърбия.После да се присъединим към очевадно сформиращата се Руска Империя след което да превземем Гърция и Турция и създадем новата Свръх Руско-Китайска държава!

21

ФАКТ!

преди 6 години

вижте сега просто албанците са помохамеданчени българи.Трябва да бъдат принудени просто да сменят вярата си.Нищо повече плюс предаване на тероторията си на Българската държава!Нещата са прости!

20

Анонимен

преди 6 години

До 11 Лъжеш се,не всички се определят,като македонци ,има и българи ,но са малцинство сред тях.Някой направо казват,че отговора зависи от това,кой ги пита ,македонец или българин.

19

Спартак

преди 6 години

За наше съжаление, както и на евродепутатът Ковачев, надявам се, българското малцинство в Албания ще си остане споменато и обсъждано само в разни неизвестни и почти негледани предавания по някакви си дребни локални телевизийки. Такива са възможностите на калинкаджийската ни външна политика. Пак за съжаление.

18

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименИма има скоро ще го усетиш шиптар!

17

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименИма има скоро ще го усетиш шиптар!

16

тотално безхаберие

преди 6 години

Нито знаят какво искат,нито знаят как да искат!Баси управниците,баси чудото!

15

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименГлупости албанската икономика се базира на наркотрафик и търговия с органи!Тая държава е пътник и е изкуствено формирана от турците.С разпада на Турция обаче нещата ще си дойдат на мястото!

14

Анонимен

преди 6 години

В Международното право действа принципа на Реципрочността. Но няма как герберастка калинка с купена диплома като Ковачев да ги знае тези неща.Това означава, че за да признае Албания българско мнозинство, то тогава и България трябва да признае албанското малцинство в Югозападната й част (Петрич, Сандански, Симитли)

13

Анонимен

преди 6 години

Съмнявам се да успят,нашите политици да притиснат Албания да признае малцинството ни.В признаването пречи и Македония,която в последните 50-60г.,чрез тв, радио програми и емисари успя да ,,промие "мозъците на българите там.Дори бившият премиер Груевски ходеше на посещение сред тях. Като,че ли има някаква уговорка между властите на Македония и Албания ,на албанците в Македония да се дадът големи права,а пък Албания да разрешава на,,македонците,да се ползват с привилегии,като изучаване на езика в

12

Анонимен

преди 6 години

Албания последните 4-5 години вече е доста по-напред от България, така че дори да има някакви останали българи там, те нямат дори икономически интерес да се легитимират като такива.

11

Анонимен

преди 6 години

къде търсите българи в пещерите в Албания те не знаят кои са а ние се грижим с крокодилски сълзи

10

Анонимен

преди 6 години

Ако Ковачев визира, общността живееща в областта Голо бърдо, да има такава - но те не са българи, а македонци.Имам предвид, че самите те се самоопределят като такива и се обиждат, когато им кажеш, че са българи.Ходил съм там и съм разговарял с хората. Говорят македонски, който е разбираем и за нас българите.