31

до Анонимен 29

преди 6 години

Уважаеми господине/госпожо , аз лично Ви поставих плюс за мнението, защото е коректно изразено. Аз харесвам Григор, но не отричам правото на други да не го харесват. Те обаче не се задоволяват просто с мнение, а и с обиди, което вече променя нещата.Хубав ден.

30

Давай Гришо

преди 6 години

Гришо има всички шансове до края на годината да влезе в топ 4. Дано няма контузии, защото победите си имат цена.

29

До 31

преди 6 години

Не бе, изпадайте си в любимата ви злоба, колкото си искате.

28

Анонимен

преди 6 години

Многоуважаеми съфорумци, значи ние които не харесваме Григор Димитров по някъкъв начин нямаме право да си изказваме мнението така ли.Трябва всички да изпадаме в *** възторг при всяко статия за Гришо.Ами приемете че някои са и по-интелигентни например.За мен това е едно просто селско момче, което е имало късмета да стигне да светлината на прожекторите, но не толкова с изявите си на корта, а повече през леглата на световноизвестни жени, каквито са безспорната Мария Шарапова ...

27

чуденка

преди 6 години

Чудя се на пост с текст Браво и Успех как може да поставят минуси ? нещо сбъркано има в материала май.

26

е

преди 6 години

И в трети пост отново обиди ,очевидно сте озлобен вие.Аз нямам проблеми .Просто си коментирам .

25

Анонимен

преди 6 години

До еНапротив, господине - имате право да говорите каквото и както си искате, форумите са анонимни. Просто посочих един очевиден факт, Григор е нужен не само на феновете си, а и на ония, които обичат да мразят успешни хора. Като Вас.Неприятно Ви е? Кажете ми как мога да променя факта, че сте озлобено дребно човече и веднага ще се опитам да го направя!Хубав ден!

24

Анонимен

преди 6 години

Според мен това че Григор е меко казано недолюбван в Родината си се дължи на прекаленото му фаворизиране от БГ медиите.Наистина е добър тенисист, но чак пък най-добрият далеч не е.От време на време стига до Топ-10, но реалното му ниво е около 30-40 място в ранглистата.Просто хората се дразнят като непрекънато им се натрапва с някакви да не казвам маловажни, но не дотам значителни победи.Напишете когато наистина постигне нещо голямо - например да спечели Турнир.Ама всеки ден ...

23

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 18Господине, единственият от "световните асове", които Григор не е побеждавал, че Федерер. А днес момчето ни победи Агут, преди два дни - Дел Потро. И двамата са световни асове. Това, че не го знаете не ги прави аматьори. Приемете спокойно факта, че мнението на злобни кре.тени, като Вас, няма никаква стойност за класациите в ранглистата на АТП.

22

е

преди 6 години

Ами да,ето във втори пост отново и отново охулвате човек имащ право на мнение като всеки нормален гражданин .Ако и това отричате как да ви отговоря.Медиите отдавна са презряли всеки свободен гражданин с мнение и са повели война с нормалното свободно слово .Неудобните истини са наричани език на омразата.

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20 Гришо е спортист, а не оратор или преподавател в университета за да говори интелигентно...Говори с играта си на корта...За ДeбилиTe е нормално да не го харесват...

20

До 18

преди 6 години

Ти очи нямаш ли? Непрекъснато побеждава световните асове в тениса. За последно на този турнир победи Джумхур, дел Потро и сега Агут, а те са световни асове в тениса. Ти вероятно си чувал само за Федерер, така че гледай си футбола и не се бутай там, където не ти е мястото.

19

Анонимен

преди 6 години

До еИ кого точно оплюх? Вас? С това, че посочих каква е Вашата нужда от успешни спуперспортисти, като Григор?Симпатична комплексираност, съчувствам Ви!

18

Анонимен

преди 6 години

Доста равностойни станаха тенисистите в челото на ранглистата и както нашия Гришо победи, така можеше и Агут да победи, а Агут също играе много силно в последните 2-3 години. Това, че някакъв футболен фен не е чувал за Агут си е само за негова сметка.

17

Анонимен

преди 6 години

На мен лично Григор Димитров не ми е приятен.Антипатичен ми е и като визия и като поведение.А пък като си отвори устата, става ясно че Господ не го е дарил и с кой знае какъв интелект.Иначе да позира и да се снима с разни световни многократно употребявани кифли го бива.Спор няма - там е ненадминат.

16

Анонимен

преди 6 години

Много им е трудно на някои хора, да гледат успял българин!

15

е

преди 6 години

Няма такова нещо .Хейтъри сте вие дето оплювате колегите си във форумите имащи право на мнение като всеки нормален човек.Вас това ви дразни и хейтвате срещу тях наричайки ги хейтъри .

14

Анонимен

преди 6 години

До еНапротив, "псевдовеличието" Григор е крайно нужно на хейтърите, като Вас, ако го нямаше - кого щяхте да плюете?

13

Анонимен

преди 6 години

Че не може да говори български а само някакво подобие на езика ни - това е ясно.Обаче мислех че за толкова години в САЩ се е научил да говори поне английски.Слушах интервюто му след мача. Ами какво да кажа - пълна скръб.Журналистката почти нищо не разбра и само се усмихваше състрадателно.

12

е

преди 6 години

На мене не ми трябва това псевдо величие Григор. На медиите определено им трябват такива неща,но на нормалните хора не.