106

до 113

преди 6 години

може и пак същите хора да се назначат НО СЛЕД като са се явили на честен конкурс даващ равен шанс на всички !!! това са държавни постове плащани с парите на всички а не е частна фирма

105

Анонимен

преди 6 години

като махнете герберите кого ще назначите бе? На бсп кадрите са или пенсионери или сигaни :)))

104

Анонимен

преди 6 години

Елена Йончева е известна с това, че никога не доказва твърденията си, както стана с границата.днес дори пилота каза, че оградата била ОК! Сега на кого да вярваме - на пилота или на кифлата :)))*** мноо лъжат камунетата бе!

103

Дедо поп

преди 6 години

И язе така кажувам : не ме гледайте какво ми влиза у устата , а какво излиза от нея ...

102

Анонимен

преди 6 години

Татарина ръси китайски мъдрости!

101

ANALI ZNAESH

преди 6 години

DAY MU NA PROSTIYA VLAST I MU GLEDAY SEIRA E KAZAL NARODA. STAVA DUMA ZA TAKIVA, KATO TOYA.

100

Анонимен

преди 6 години

Има ли рушначита

99

Анонимен

преди 6 години

А когато кучето ви е бясно, какво правим?!

98

Анонимен

преди 6 години

Тъпaнaритe са окупирали властта! Жалко! Докато се очистим от тях ще сме се шведизирали тотално

97

tangra

преди 6 години

В провинцията, ако не си от Герб и нямаш рода няма как да работиш в администрацията. Ако обаче си на някаква мизерна позиция, просто идват и ти дават да се подписваш, че вече си от ГЕРБ и така.Май стана като БКП-то Роднина, Полицай, Роднина, Полицай

96

кумица

преди 6 години

Разбрахте ли сега - създаването на кадри изисква много време - да не го губим напразно - природата е създала кадри и те са готови - в родата ни.

95

tangra

преди 6 години

За такива като този Ботев е написал стихотворението Патриот. ...патриот е дужа дава за наука за свобода, но не своята душа братя, а душата на народа ...Менте патриот!Може би единственото добро, което направи е да разрие частния дерибейски мутренски Слънчев бряг.

94

реалист

преди 6 години

Напрвиха всеки зависим от от ГЕРБ, от работодятеля, до работника. По този начн печелят изборите. ВЪН от властта. Не сте за нея.

93

bluesky1

преди 6 години

С една дума Симеонов казва, че са същите бок_лу_ци, крадци и прос_ти_тут ки, като останалите... Ама иначе всички преди избори обещавате нов морал, спазване на правилата, принципност и т.н. ... Лъжа е че няма кадри! Кадрърни хора има и винаги е имало, но нали политиката се прави точно за това - някой кум, брат, сват, батко, братовчед да седне на синекурната длъжност и да цоца! Това ли му е измисления патриотизъм на това лай*о?

92

Хронология 6

преди 6 години

Както виждате, патриоти у нас няма. Човекът, който крещя "Бойко-***!" преди 4 години, днес го кани на сватбата си и го прегръща с широка усмивка. Сидеров, сам той, обяснява, че това било "Политическа гъвкавост и далновидност". През годините канеше по митингите си разни субекти като Кобзон, еврейския олигарх, и онзи боксьор, както и други руски "братя". Но срещу думите на Алексей Толстой за България, както и за гаврата на евреина Путин с кирилицата, не спомена нищо. :) Стига да му плащат, споко

91

Хронология 5

преди 6 години

В качеството си на вицепремиер, Симеонов веднага налази онези дискотеки, които отказваха да му се отчитат с печалба в Бургас, а и по Южното черноморие. С други думи, човека се грижи за частните си дела. Сидеров налази гаджето на доведения си син, която му роди дете. Така Гаджева хем е майка на Сидеров-младши, хем е бившо гадже на полубрат му Димитър Стоянов, син на еврейката Капка Георгиева. Да припомним, че с печата на Ахмед Емин(от ДПС), беше учредена финансова помощ за партия "Атака" 2005г.

90

Хронология 4

преди 6 години

2016 - Понеже видяха накъде отиват нещата, старите най-големи врагове Симеонов и Сидеров плеснаха с ръце па се прегърнаха. Ако не бяха създали коалицията "Обединени патриоти", нямаше да влязат в Парламента и щяха да останат на сухо. 2017 - Тъй като никой не подкрепи ГЕРБ, а това означаваше на практика нови избори, Обединени патриоти решиха да не си насилват късмета(както Сидеров през 09'), и пристанаха на Борисов.

89

мислещ

преди 6 години

Нагли хора като тоя нямат място в управлението

88

Хронология 3

преди 6 години

Междувременно, Валери Балевски си учреди нова партия - НФСБ, която беше против всички партии, но най-вече против ГЕРБ и Атака. Наричаха симпатизантите на тия партии "***", а техните членове "престъпници" и "агнешки главички". Щом Герб спечелиха изборите, Валери Балевски пръв предложи своята помощ, и така той стана най-верния им коалиционен партньор. 2015 - На парламентарните избори НФСБ/ВМРО и Атака имаха смешни резултати.

87

Хронология 2

преди 6 години

2013 - Ходовете на Сидеров дадоха резултат, а междувременно той яхна антигерб вълната, която заля цяла България. Това му помогна да вкара Атака в Парламента като четвърта политическа сила. Същата година, той осигури кворум, който доведе до коалицията между БСП и ДПС.2014 - Подиграваше се на протестиращите против Орешарски. Напусна парламента, едва когато положението стана нетърпимо. На парламентарните избори резултатът му беше в ПЪТИ ПО-НИСЪК от миналогодишните.