33

ТHE Патриот

преди 6 години

ФАЩ световен терорист номер 1!Не на краварската агресия !

32

Сун Дзъ

преди 6 години

Тръмп е решил да нападне ЕС и вече никой нямa да го притиска да напада тук и там заради параноята и шизофренията на клоуните от Брюксел.

31

До 33

преди 6 години

Ами точно 1 милион китайци подпукаха американците и ги гониха до 38-я паралел. Там където сега е границата. И ако китайската армия тогава беше по-добре въоръжена, сега щеше да има една Корея. СЕВЕРНА

30

Ала_Бала

преди 6 години

Когато говорите за Северна Кореа, мислете за Китай. Северна Корея е Фатерланда на Китай. Колкото до американските военни, това са най-големите грабители на собствения си народ, защото техните войни са измислени и никога не са били за защита на Отечеството! Това да не са Холивудските измишльотини!

29

До 26

преди 6 години

Кога викаш китайците са изритали САЩ от Корейския полуостров? Преди или след САЩ да изравни със земята почти всеки град в КНДР? Май нещо не си чел историята. А тя е на път да се повтори. КНДР веднъж са яли пердах от САЩ, вторият път ще им е за последно!

28

Анонимен

преди 6 години

На такава възраст, дъртите започват да се държат като хлапаци. И ако не е наблизо Мелания, ще изтърси колко мацки е оправил вчера. Та и за бурята му, причината е че не става вече за мъж.

27

Голям политик

преди 6 години

Политик е който едно говори, а друго прави (или пък нищо не прави). Бай Дончо е голям политик! Е, не е чак колкото Суджуков, но се опитва чилякът все пак..

26

ей,глупав народ

преди 6 години

Какво пържене,какви смъртни присъди!?Това са политически демонстрации бе,хора!Тръмп бие по тъпана,и търси подкрепа от висшите военни!За първи път САЩ изпадат в подобно унизително положение,а той не може да вземе решение!

25

fov news

преди 6 години

Американски учени са в паника от това,че се събуди супер вулкан ,който ще унищожи половин Америка .Това стана след като точката на кипене в калдера на вулкана Йелоустоун е достигнала критичната си точка .Вече е ясно,че изригването предстои и то може да стане във всеки един момент,което ще доведе до унищожение на по гол;ямата част от територията на САЩ,изригването ще се отрази пагубно на цялата планета.Заради Йелоустоун президента свика спешно на заседание началниците на службите и Пентагон

24

Анонимен

преди 6 години

На Ким му е през 21-вия пръст какво приказва хахото в Белия дом.Ако САЩ тръгнат да изравняват КНДР, ще си припомнят началото на 50-те и как китайците ги изритаха от Корейския полуостров.А ако Тръмп е достатъчно ***, че да започне ядрена война, то всичките му фенове тук, не следва да се радвате... освен ако не сте самоубийци.

23

Анонимен

преди 6 години

Пардон,планета.....

22

:)

преди 6 години

На дебелият психопат Ким май не му остава още много. Сигурно пак ще разбере по новините, че Тръмп му е решил смъртната присъда.

21

Анонимен

преди 6 години

Ние си имахме Баба Ванга, а САЩ си имат Тръмп

20

А ДАНО

преди 6 години

Може би Тръмп най-после е решил да изравни със земята руската империя на злото!

19

Анонимен

преди 6 години

До АнонименБе то ще питаме японците ама хайде покрай тях да питаме и виетнамците колко янки сложиха по дупките а?Ако не схващате мисълта ми ще я развия.Северно виетнамската армия и Виетконг направиха американците за смях и това го видя целия Свят .Те ....затова от тогава не отразяват вече така на широко ами -''влязохме в битка със 200 иракски танка и не загубихме нито един.Това само при Капитан Америка го има.Имахме един такъв шемет старшина във Враня.Досущ като капитан Америка беше....

18

Анонимен

преди 6 години

Браво Тръмпе,наш приятеле- скъсай гьона на червените мафиоти!

17

Burzum

преди 6 години

Тоя е жалък клоун...въпроса е колко милиона американци ще се изпарят когато на МАРШАЛА му писне.....

16

Анонимен

преди 6 години

До AMERICAN BOYГладна кокошка - просо сънува!

15

Анонимен

преди 6 години

Май ще eбaт Ким свиняятааа

14

редник

преди 6 години

Тръм явно не е виждал други военни !