30

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Америка за разлика от Русия винаги си плаща дълговете. А що се отнася до американските облигации Русия продължава да си ги купува като топъл хляб, защото това им остава един от незатворените кранове за постъпления от валута.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 28Ха-ха-ха, Украйна е фалирала според лъжливата руска пропаганда. Истината е че Украйна има прираст на БВП от 0.6% докато Русия има спад от 0.2%.

28

Анонимен

преди 6 години

Русия в момента не купува американски облигации, защото очаква нова серия санкции и може да се окаже, че няма да и платят. За това бавно се освобождава от тях и купува злато. А американците скоро пак си вдигнаха тавана на дълга.

27

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 26Каква е логиката да се покрива цялата площ с ядрени експлозии може би само ти я знаеш.

26

Анонимен

преди 6 години

Тя и Украйна фалира след скандиранията "кой не скача е москал". Някаква прилика да намират евроатлантическите безмозъчни ***?

25

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 24Я да видим кой постоянно купува "фалирали" американски облигации? Ха, *** това било Русия бе, тю да му се не види, Путин не знае ли че САЩ са фалирали, няма ли кой да му отвори очите?

24

Анонимен

преди 6 години

Шанхай и Пекин са гъсто населени, но цялата площ на Китай е трудно да бъде покрита с ядрени експлозии. Тоест, поне половината население ще оцелее. Докато за Япония и Южна Корея това не може да се каже. Казах ти, разпредели по 200 мегатона по териториите и пшредположи какви са ефектите. Има онлайн симулатор на ядрени удари. Правил съм го. Намери го и си го направи, за да не кажеш, че те лъжа. Симулатора е евроатлантиочески, да добавя ;)-

23

до 15

преди 6 години

Фалирахме след скандиранията кой не скача е червен!

22

Анонимен

преди 6 години

Какво значи фалит? Ами значи, че не можеш да си плащаш дълговете. Я да видим, кой постоянно си вдига тавана на кредита(защото иначе няма да може да го обслужва)? Чии дългове непрекъснато растат в цифрово изражение? А чии намалят непрекъснато? Има сайтове със статистика по въпроса. С цветни картинки. Като за деца на по - бавни родители. Като за тебе, ми се струва ;)-Украинците чакат Русия да фалира от 30 години. Сега не могат да си плащат дълговете към тях ;))) Което си означава, че са във фалит

21

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 20Едва ли има по гъсто населени области от Шанхай и Пекин на земята. А знаеш че като удариш главата на змията и тя умира колкото и да и е голямо тялото.

20

Анонимен

преди 6 години

В сравнение с ВСИЧКИ наши премиери(особено с последния), Ердоган е голямата раборта. Най - малкото - отмъкна му безплатно АЕЦ - а и Потока. И го остави да вдига на воля пътните данъци на раята.Щото за компенсация на спрения поток и АЕЦ отпуснаха кредити за строителство на пътища, а пътищата за 10 години искат за потдръжка толкова, колкото е първоначалната им цена. Тоест, вместо с печалбата от потока и аеца да се построят пътища, сега имаш дългове и плащаш високи пътни такси.

19

Анонимен

преди 6 години

До това еДа бе на вас комунистите все другите ви са виновни вие никога в нищо не грешите и не бъркате. Фалирали ни. Горбачов предал комунизма и т.н. измишльотини. Слезте на земята и погледнете истината. Вие не ставате за нищо затова и постоянно фалирате. Последен пример фалита на Венецуела, следва фалита на Русия, а и фалита на Китай не е много далечен.

18

Анонимен

преди 6 години

Япония и Южна Корея не могат да бъдат ядрена заплаха за Русия и Китай по никакъв начин. Твърде им е малка територията и са твърде гъсто населени. Представи си 200 мегатона атомни бомби разпределени на територията на Русия или Китай. Сега си ги представи на териториите на Корея или Япония. Ясно е какъв ще е резултата. Същият ще е резултата при ядрена война между НАТО и Китай или НАТО и Русия. ОЧЕВАДНО Е.

17

Анонимен

преди 6 години

До 2017Това че си глупаво селяче се вижда от космоса. Даже и се чува още щом заявиш че Ердоган е голяма работа и ти става ядно колко малък ти е акъла.

16

това е

преди 6 години

До Анонимен 15Не сме фалирали а ни фалираха и разграбиха пред погледа и бездействието на западните ни "приятели и съюзници"

15

истината

преди 6 години

САЩ не изпълнява и не спазва десетки договори и споразумения,от тях идва цялото зло.

14

Анонимен

преди 6 години

До до 7Стига с тия комунистически глупости бе. Нали и България беше на същия хал преди 27 години, голям прираст, голямо производство, голям въздух под налягане и накрая какво? Фалирахме и то така фалирахме, че едва ли ще се съвземем накога.

13

Анонимен

преди 6 години

Америкя ке падне.

12

Анонимен

преди 6 години

Иран спази изискванията от споразумението. Санкциите не бяха отменени. Значи някой друг не спазва своята част от споразумението. Скоро, струва ми се, ще има още една ядрена държава освен Северна Корея. Че Иран имат и добре разработена система от балистични ракети за всякаква дистанция ;)-

11

до 7

преди 6 години

Щом наричаш СК тревопасни, то ние тогава сме на сметището! Направи си справка какво произвеждат и какъв прираст на населението имат за десет години въпросните тревопасни, след това сравни с гордия член на ЕС и НАТО -България и даже и най-заклет ш.о.рошоид може да стигне до съответните изводи!