79

Анонимен

преди 6 години

Бараво на брарския СССР!! Подават ръка на православния, славянски Венецуелски народ!!!

78

Мужик

преди 6 години

Пази боже Русия да те спасява! Като крокодил да спасява удавник.

77

Анонимен

преди 6 години

В ПРАВОСЛАВНИЯ БУЪЛГАРСКИ НАРОД ОБИЧА РУСИЯ,ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО МРАЗЯТ РУСИЯ СА ЕВРЕИТЕ И П*РАСИТЕ .ТОЧНО ТЕЗИ ЕВРЮХИ И ПЕПЕРУДКИ ТУКА ПЛЮЯТ ПО РУСИЯ .

76

Анонимен

преди 6 години

До Виктор 83Абе, какво му обясняваш на този ***? БВП-то на краварите било високо.....ами нарисували си повече зелени хартийки и хоп....висок "стандарт"! А че 40 милиона получават купони за храна, че не знам си колко не се осигуряват здравно? А и статистиките им са едни.....като на гърците, нарисувани и стъкмени! Видите ли, таксото юбер било с капитализация повече от Газпром!!!!!! Тия дето нямат НИЩО, се сравняват с реални тръбопроводи, газодобивни станции, танкери и т.н.....ПЪЛЕН ФАЛШ!

75

Анонимен

преди 6 години

Ми то, Чуркин се спомина, па оно Путин си сака Мъдуро. Що е нива за оранье!

74

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duro 81Господи, колко мъка има по света!!!! Абе, я се разкарай нанякъде, не се излагай повече моля ти се, ставаш за смях пред умните хора. Не ми се четат измишльотини, щуротии на избягали от Карлуково!!! Аре идете поне на училище, то с възпитанието ви всичко е ясно, поне не оставайте толкова необразовани, глупави, късогледи, че и морални и.з.ро.ди!

73

Виктор

преди 6 години

До cazzo duroНе се ли замисляте защо БВП е малък на Русия А на Сащ е висок замислете се страна с безплатно образование медицина и пенсионери на 60год мъже 55 жени казвам го не да дразня хората но кога наш обикновен народен човек пенсионер ходи на море в чужбина ????

72

Анонимен

преди 6 години

До cazzo duro 76Ха-ха-ха-ха....смех.....ха-ха-ха......Първо, Русия не е 18, а 6-та!!!!!!!!!!! И второ, дълговете на Венецуела пред Русия са гарантирани със собственност от държавната им нефтокомпания. Руснаците и сега държат 40% от компания СП Petromiranda, и още много други. Така че ще се смеят други, не ти, недоучения!

71

cazzo duro

преди 6 години

Русия е номер едно!!!! По консумация на препарат за вана де...............:))))) И по консумация на хероин. А! И по аборти!!!! А мин. работна заплата е върха!!!!!!!!! Цееееееели 117 $ на МЕСЕЦ. Тоооочно колкото американската!! Ама на ДЕН!

70

Анонимен

преди 6 години

Другарят Мадуро отиде на инструктаж.

69

cazzo duro

преди 6 години

Русия е номер едно!!!! По територия де..........По БВП на ........ъъъъъ...........18-то:) След Бразилия и Италия:)) А като % от световния ............ъъъъъъъъъ............1,2 % :))))))))))))))))))))))))))))) Смях , а?

68

Анонимен

преди 6 години

Фотографът на Путин постоянно се въргаля в краката му за да направи снимки на руския вожд на които пенджу ека Путин да изглежда по-висок.

67

Анонимен

преди 6 години

тоя мъдуро (сигурно са му големи) като го гледам, доста тъмен "балкански" субект ми се струва! дали не е ортак с дон корлеоне, че визуално, френологично дости би му отивало ?

66

Калеко Алеко

преди 6 години

С оглед на противопоставянето на САЩ, най-ценния съюзник на товарищ путин би бил Слънцеогряния Велик Лидер - Ким Чен Грух. Проблемът е, че той е толкова Велик, че би засенчил и Самият путин. Затова жужи се е сдобил с приятели, като Мадуро, Асад, че и Ердоган ..... Това е и "цивилизационния избор" на нашенските ***, дет се вика по приятелите им ще ги познаете .... !!!

65

БРАВО

преди 6 години

Тези хора поне са избрали Светлата Страна на Силата .В САЩ постоянно идват Емисари от ИДИЛ .

64

Анонимен

преди 6 години

венецуела потънала в дългове дали 4 дали 8 не е важно имат повече петрол от колкото ние водаа ние за 2 години управление на банкянското глътнахме 20 милиарда дългно това е многооо хубавозащо плачем на чужди гробища ами не си гледаме хала

63

Анонимен

преди 6 години

Каето ги гледа човек тия двама красавци се чуди кой на кого ще помага да прескочи трапа. Накрая и двамата ще се озовот в помийната яма.

62

Анонимен

преди 6 години

Предстоящият енергиен форум е удобен претекст за визита в Москва и на краля на СА Салман Бен Абдел Азиз Ал-Сауд. Днес той обядва с Владимир Путин и успя да го убеди, че горещо желае да закупи определено количество от първокласните комплекси С-400.

61

cazzo duro

преди 6 години

Страната с най-богатите петролни залежи без бензин по бензиностанциите??!?!? На пръв поглед звучи като виц. Да ама не!! Истина е! социализЪмът и руската орбита води до това.

60

САНКЦИИ А!

преди 6 години

Ройтерс-Завърши безпрецедентната среща между саудитския крал Салман и президента на РФ Путин.В четиридневния си престой в Москва голямата саудитска делегация ще подпише многомилярдни договори с руската страна в областта на ядрената и въглеводородна енергетика,военно-промишления комплекс усвояването на космоса ,аграрния сектор и инфраструктурата.На днешната среща краля на СА и Путин се договориха за установяването на мир в Сирия ,като С.Арабия се отказаха от искането си за отстраняване на Асад