18

СИРИЯ

преди 6 години

Местните Структури на ГЕРБ станаха като Змийско Гнездо , малките змийчета изпълзяха и направиха Нагоре Змийски Гнезда . Крайно Време беше за *Таралежи* .Браво Момичета , Мачкайте Влечугите .

17

Анонимен

преди 6 години

E schtoi e napusnala e gnila jabalka mn ot gerb sa gi nasna4avali bes konurs blagodarni 4e sa glasuvali sa gerb i sa tova gi nasna4avat besobrasie mladi hora s obrasovanie namat rabota navat vrqski v gerb komunjagite na jivkov

16

Анонимен

преди 6 години

Това гнусно герберастко пале олайваше телевизиите от няколко дни.Сега разбрах защо така яростно лаеше. И то било пътник като Делянчо.

15

реалист

преди 6 години

Не било справедливо? -справедливо ли е да си работел 40 г и да вземаш 170 лв пенсия?-справедливо ли е депутатите да сте 240?-справедливо ли е да получавате толкова високо заплати и да не вършите нищо в парламента?-спаведливо ли е да не си в парламента и да си беден?Много неспаведливости има и все за сметка на хората, които не са в парламента.

14

Анонимен

преди 6 години

А Иван Дреновички - къде е??

13

Анонимен

преди 6 години

Герб така яросно бранят кау-ня Делянчо Добрев, не защото много го обичат, а защото добре знаят, че падне ли той, ще дойде и техният ред.Навързани са като свински черва, пардон свински Суджуци.Крадат и източват държвата, банковите им сметки дебелеят, докато хората се скъссват от работа за да изкарат месеца и да изпратят децата си на училище.ОСТАВКА, СУДЖУЦИ !

12

Анонимен

преди 6 години

Незнам ,защо ГЕРБ обръщат внимание на малката партийка БСП.Йончевата,като е много отворена, защо не се обади на Тръмп,и да го пита ,защо цялата му фамилия е във властта .Има време, ще ги надживеете тези неща.

11

Анонимен

преди 6 години

Абе Терминал 2 и това е, да се разпуска тая жалка държавица!

10

Анонимен

преди 6 години

Още едно мазно герберастче, което от няколко дни се вихри по студиата да защитава родата на Делянчо.А то било същото, горкото - хапвало му се Суджуче за сметка на народа.Е, не става !

9

Мерси

преди 6 години

Като гювеч със свински черва сте обвързани всички политици, кой където свари там се разнася. Сега се правите пред хората. Ей я Кунева - Пръмова - не беше тя червена, синя, жълта и пак всеки ден ми се явява по телевизии и прочие - Наглост до безобразие и нахалство!

8

Анонимен

преди 6 години

горките те - да ги ожалиш! нагли крадци и суджуци ***!

7

Анонимен

преди 6 години

към точка 5Средна заплата в дружеството през 2014-а: 4000 лева. Честито.

6

КЛОШАРЯ

преди 6 години

СЕМЕЙСТВОТО ЛИ ТАКА РЕШИ ИЛИ БАЩИЦАТА ТАКА НАРЕДИ ,ПЪЛНИ *** ,ОЩЕ НЕ ПРОХОДИЛИ И ИСКАТ ВСИЧКО ДА ЗАГРАБЯТ ЗАТОВА ЧЕ СА НА ВЛАСТ !!!

5

Анонимен

преди 6 години

За инфо - най-вискоте заплати в държавни фирми: На върха в нашата "класация" е едно дружество, за което малцина дори са чували - "Булгартрансгаз". Операторът на газовата ни система бе отделен от "Булгаргаз" според изискванията на Европейския съюз и при него остана далеч по-доходната дейност да прибира таксите от транзита на синьото гориво през българска територия. Според финансовия отчет на компанията, през 2014-а за заплати на общо 1083 служители. Без коментар, а сега сме 2017-а!!!

4

Анонимен

преди 6 години

ПРЕД ГЕРБ ТЕЯ ОТ КАМОРАТА ,МАФИЯТА И ЯКУДЗА ПАСТИ ДА ЯДЪТ

3

Анонимен

преди 6 години

Чакаме следващата държавна фирма.

2

Анонимен

преди 6 години

А шефът на БЕХ, който е пак връзка на Делян Добрев? ще напуска ли?

1

хахахах

преди 6 години

От смях не мога да си кажа думата.....