89

до ТЦ ТЦ

преди 6 години

Понеже си много отворен и би попаднал в такава ситуация отиди днес на някоя бензиностанция със запалена цигара.Утре ми се ще да гледаме твоя клип.С удоволствие ще гледам нацепената ти кратуна от пожарогасител.

88

Щирлиц

преди 6 години

До ТЦТЦТогава да почакаме,докато се самозапалиш?Лошото е, че после докато викне някой полиция,фбр,и т.н бензиностанцията и хората наблизо ще е ...,нали се сещаш?

87

Рали

преди 6 години

хаха какъв *** с тоя старт опел за какъв се мисли.

86

Анонимен до ТЕЦТЕЦ

преди 6 години

Човека не е нападнал никого видял е огън на бензиностанцията в която работи и е изгасил огъня с пожарогасителя. Такива са противопожарните изисквания да си чул някога за охрана на труда?

85

Мда

преди 6 години

Поредния *** ***! Сигурно е свързано лице от групировката на ГЕРБ който се мисли за недосегаем! Евала на чичката с божарогасителя!

84

Човек

преди 6 години

До ТЦТЦ Да, в интернет пространството има доста като теб - свирепи побойници. На улицата, обаче, сте мишки. Този човек е проявил смелост не на думи и определено си заслужава уважението. Ти се бий онлайн. Супер си.

83

Китаеца

преди 6 години

След като свърши съдържанието на пожарогасителя да го беше цапардосал по главата на това рапърче.

82

наясно

преди 6 години

Това са сополанковци. Жалко, че не могат да си вдигнат гащите сами, а им дават шофьорски книжки.

81

ТЦТЦ

преди 6 години

Значи, може да ми викне полиция, сот, фбр, но да ме напада с пожарогасителя! Просто ще го приема като обида и нападение, и ще го запукам инстиктивно! А тука сега моралните стожери !!!! Айде моля ви се. Вие как ще реагирате на такава ситуация, ако ви нападне някой с пожарогасител? А да, забравих! Вие никога няма да попаднете в такава ситуация! В живота допускам на някой да ми викне, да ми се скара, да ме напсува, но ако ми посегне или ми удари колата директно вревъртам и не ми пука

80

До 80

преди 6 години

В тази кола имаше четирима. Нищо, че не бяха по 150 кила. Ако и ти имаше топки, като този човек наистина ще има по-малко мутри :)

79

da

преди 6 години

Браво на човека и браво , че те момчета не скочиха да се бият и разправят , а си понесоха "наказанието".:))

78

Анонимен

преди 6 години

Браво на бенинджията

77

Do 80

преди 6 години

затова и мутрите отлитат рано, барабар с бензиностанцията

76

Истината

преди 6 години

И 100 минуса да нацъкате, 150 килограмовите мутри с поршета ,никой не ги закача . Ченгетата , съда и хората всеки се прави на мъж на слабия.....ФАКТ ! В Европа не е така. Там и 150 килограмовия и този 50 кила го отнасят еднакво.

75

Истината

преди 6 години

В България всеки се прави на силен но на слабия. Дайте да си го кажем честно ,че ако беше мерцедес за 100 000 и излезе един 150 кила с пура тоя щеше да му сипе и нищо нямаше да му каже . Обаче на 40 кила *** се направи на мъж. За това и има толкова много мутри ,защото знаят ,че няма да ги закачат.

74

мислещ

преди 6 години

БРАВО

73

Анонимен

преди 6 години

Тези тримката много неадекватно се държат или са дрогирани или пияни.

72

Анонимен

преди 6 години

Агресията води до агресия. Сто процента има предистория. Ако няма е брутално.

71

Анонимен

преди 6 години

До ТЦТЦа ти явно не си попаднал на родител, когато му е било времето

70

НАГРАДА

преди 6 години

НАГРАДА ЗА СЛУЖИТЕЛЯ.Без значение от къде е Перник или София с всички *** така трябва да се действа.