28

Анонимен

преди 6 години

Реакцията на гeрбeрастите - десен завой на ляво.

27

Анонимен

преди 6 години

Много рядко се случва това а имайки впредвид липсата на всякакъв морал у политиците ни това трябва да се случва всеки ден ако искаме България да направи стъъпчица напред ! Нашите политици се самозабравят като влязат в политиката...първо обещават и когато влязат забравят защо са влязли а мислят само с ЛАКОМИЯТА СИ !

26

Гробокопач

преди 6 години

Не му мислете. Каварненеца Цонко Цонков се опита да изтъкне подаването на оставки като изключително преимущество на ГЕРБ пред БСП, а забрави да каже, че членовете на ПП ГЕРБ са просто функция на махараджата Тиквалан Бокванапутр и "какво значи тук някаква си личност".

25

Анонимен

преди 6 години

Този, тежко раненият, не пукна ли вече :-)

24

Анонимен

преди 6 години

какъвс комунистически вой само! Не можем да крадем!

23

Анонимен

преди 6 години

Цуци е заръчал да го подкрепят, че синковеца се отчита редовно и е "наше момче"....Аман от пожарникаро-физкултурническо-ченгеджийско управление...Горко ни, зорлем ще ни изгонят от страната....

22

Анонимен

преди 6 години

Разцвет на корупцията, изключителна шуробаджанащина, суджуци и най-голямото грабене на европейски пари - с това ще остане Герб в историята!

21

Анонимен

преди 6 години

Българите НИКОГА през последните 700 години не са били способни да се самоуправляват ЗАЩОТО са прекалено глупави.ФАКТ!!!

20

Анонимен

преди 6 години

Мухата ЦеЦе е отровна! Пазете се!

19

Анонимен

преди 6 години

До Гошо...ТъпотоНяколкото милиона на Делянчо могат съвсем спокойно да са законно прибрани - просто си нямате представа какви държавни пари си раздават политиците. Никога в новата история политици не са си гласували и вземали толкова пари и облаги - коли, жилища, командировки по екзотични дестинации. Един ден Яне Янев, когато го отлюспиха заплаши в яда си, че ще каже цялата истина за парите, които политиците получават от държавата, но явно намериха начин да му затворят устата.

18

Анонимен

преди 6 години

Това което се огласява за Добрев и Аскьой е МОДЕЛ на Боко и Цоко за цяла България.А реакциите на ОБВИНЕНИТЕ са типичен поведенчески модел на необразован провинциалист.П.П. Цвинокио щял да брани мухата Делян със зъби и нокти защото основен бенефециент на краденото е самият Цвинокио.

17

погр ебален агент

преди 6 години

Делян Добрев подаде оставка и никой не плаче. След седмица ще стане следващия скандал и Делян Добрев ще бъде забравен, во веки веков!

16

Анонимен

преди 6 години

Сега хванете някоя келнерка с два лева бакшиш без издаден касов бон и кажете, че се борите с корупцията и сивата икономика, а Делянчо го обявете за света вода ненапита.

15

Анонимен

преди 6 години

Ой, куме, кумеее!!! От страстната защита май ще излезе, че си кумувал на половината ГЕРБ и няколко патриота! Утре ще ги преброим.

14

Анонимен

преди 6 години

Май забравя че те почнаха атака срещу беливанов защо започва като са му оосрани пътеките май нещо беливанов(не съм на негова страна до сега почти нищо не е направил за града за разлика от предишния)не е подписал или не се е съгласил глупаво е от страна на добрев да го атакува като знае колко е в калта

13

Гошо...Тъпото

преди 6 години

Д.Д. подава...оставка с няколко милиона в..джоба.Пита се от къде...скътаните парици.Едва ли о министерските и...дупетатски заплати,но това все пак трябва да се...провери.Може да е работил и...втора работа -като...охранител-съветник на Тиквата.

12

Анонимен

преди 6 години

То само Делян да е.....! Цялата страна е превзета от герберския башибузук, пълно беьзаконие и анархия, кметовете каквото искат, това правят!

11

Честен

преди 6 години

СУДЖУКГЕЙТ-ЗАКАНИ ЗА УБИЙСТВО НА СВИДЕТЕЛ-ШУРОБАДЖАНАЩИНА ........В ЦЕЛИЯ МУ БЛЯСЪК::::::::::: ГЕРБ

10

Анонимен

преди 6 години

Буби показа на Цуци, че не е всесилен ;) Да се сеща и Шиши, че оня от Дръндар нещо му е вдигнал мерника.

9

Ким Чен Боко

преди 6 години

Да ви е честит новия още по-уродлив комунизъм на Тиквата, да тежи на съвестта на гласувалите за Боко и Цвъки!