17

123

преди 6 години

До АнадолскиЕдин имам наскоро се самовзриви (по грешка) в Испания. Той коя книга е чел ?Или не е чел нищо ?

16

В Корана

преди 6 години

пише : "Не давайте права и гонете неверниците", сиреч християни и др. не проповядващи ислям.Сега им свиват свободиятаи затова реват , като ***.га.ре.та.

15

Анонимен

преди 6 години

Тоя да не дрънка празни лозунги, ами да ходи да се бори срещу радикалните ислямисти и хората позорящи свещената му книга и пророците му. Ердоган каза, че когато не се бориш със злото ставаш съучастник със злото.

14

Българина

преди 6 години

Мианмар мианмар мианмар.... Претенциите ще доведат до това..

13

Кьопек Ага

преди 6 години

Кривозурлат саудитски грантаджия. Сунитски марионетен вувузелист.

12

Пишман дизайнер

преди 6 години

Не стига че му крива главата, ами турил и тюрбан да подчертае кривината. Ужус!

11

питанчо

преди 6 години

Хаджи, като сте толкова верни на Родината , защо допускате радикализиране в Пазарджик,Асеновград и др.? Нали четете един и същ Коран , проповядвате ислям , но какъв ?

10

Анонимен

преди 6 години

На мюсюлманите особено им допада в ЕС където свободно могат да ходят на гей-парад и после да се взривят в МОЛ-а. Действия от онова време са неприемливи моля не пречете на мюсюлманина да се взриви в детската градина.

9

Бар Наздраве

преди 6 години

Тоз муслиманин защо кърка? Алахата го вижда и през покрива и ще го накаже.

8

Анонимен

преди 6 години

Кривоглавецът на снимката прилича на човек преяждащ със саудитски суджуци. Същата тая свиння вечерно време се скъсва от скъпи уискита, а през деня се прави на правоверен и ви чете приказките на Настрадин Ходжа. Бегай улево бе, дефект.

7

Анадолски

преди 6 години

"1. Коя е книгата която четат радикалните ислямисти ?2. Коя е книгата която четат нерадикалните мирни ислямисти ?"Колега, разликата е, че радикалните използват само името на Корана, виждали са книгата ама не виждат (не знаят) какво пише там! Работата им е да провокирват исляма използвайки името му! Това, че викат те Аллах-у Екбер не ги прави мюсДокато нерадикалните знаят и осъзнават какво пише там... и го изповядват скромно, в един абзац от Корана пише "Имайте уважение и на другите религии!"

6

Мегачеп

преди 6 години

До коментиращ 3Ще ти дам да прегрешиш само а псведонимът ми. Тракийски, дебел като бутилка от бира и с котешка глава. Я го нахранете със сланина тоя с бялата килимявка.

5

Анонимен

преди 6 години

Към коя родина са се доказали, че не разбрах.. към турция ли?

4

Имам два въпроса

преди 6 години

1. Коя е книгата която четат радикалните ислямисти ?2. Коя е книгата която четат нерадикалните мирни ислямисти ?Благодаря

3

Анонимен

преди 6 години

От мюсюлманите се одобряват само тероризъм и сношения на мъже със мъже, жените си ги убиват със камъни мюсюлманин и мислене две несъвместими неща.

2

1

преди 6 години

До Анонимен-1, сложи една твоя снимка,да видим ,колко си красива,да ли си струва,човек да прегреши с теб.

1

Анонимен

преди 6 години

Тоя на снимката що е толкова грозен и с такава извратеняшка физиономия?