152

Шоп

преди 6 години

Сърбия трябва да отговаря за културения геноцид и етническото прочистване на българите в Македония.

151

Шоп

преди 6 години

Вучич много добре знае, че Косово им взеха, защото бяха, А И СА руски ***.И защото са ДЕСТАБИЛИЗИРАЩ ФАКТОР.Сърбия винаги е била такъв фактор, антиевропейска държава.

150

Анонимен

преди 6 години

Има нещо изначално сбъркано в испанската конституция,не може да е разделена на 17 автономни области а да е записано че е унитарна монархия което означава еднонационална държава каквато дефакто не е ,защото каталунците явно не са етнографска а етническа група и не само те!Проблемът сега е точно в това меко казано недоразумение което си е съвсем умишлено!Сърбите имаха същия проблем ТЕ СМЯТАХА ЮГОСЛАВИЯ ЗА ДЪРЖАВА НА СЪРБИТЕ и затова потопиха в кръв Хърватско,Босна и Косово!ДА НЕ СЕ ЧУДЯТ СЕГА!

149

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСърбите що не се запитат как едно малко племе на Баканите направи с помощта на великите сили цяла империя наречена Югославия?! С благи думи и рози ли стана това? Или с кланета и грабеж от съседните народи и държави?.....Не знам Югославия как бе създадена но знам как бе разрушена, и то не беше с рози и благи думи от твойте приятели през океана които освен да избиват за друго ги не бива.

148

Шоп

преди 6 години

Вучич отново се доказва като кръгъл ***.Вучич, не се разбира какво искаш -да ти върнат Косово или да прецакаш и Испания. респ. ЕС.Вучич, Косово повече нема да видите, врачай Цариброд и Босилеград.

147

Анонимен

преди 6 години

Много е прав Вучич,и аз го подкрепям.Ако за едни може,а за други не,то това е дискриминация.А нали Е.С.е против дискриминацията?Както е казал народа-с техните камъни по техните глави.

146

Анонимен

преди 6 години

До БГ-Гражданин а ти си от изоитско и еврейско потекло

145

Анонимен

преди 6 години

Сърбите що не се запитат как едно малко племе на Баканите направи с помощта на великите сили цяла империя наречена Югославия?! С благи думи и рози ли стана това? Или с кланета и грабеж от съседните народи и държави?В рамките на един век палачинката се обърна. Както я създадоха Югославия великите сили така я и разрушиха. Време е сърбите да мирлясат.

144

Анонимен

преди 6 години

До ОТГОВОРА ЕБраво

143

БГ-Гражданин

преди 6 години

Тези дето ги е заболяло за Сърбия, май са същите дето ги боли и за Матушката им русь. Сърбоманите и *** в този сайт винаги вървят хванати ръка за ръка. Общото между тях е че изповядат общи "Панславянски ценности", които ги учат да бъдат сърбомани, ***, но не и българи .... !!!

142

Анонимен

преди 6 години

Евала на сърбите !Ние отдавна сме на дъното, в калта, а те се държат - браво !Дано един ден да ни побутнат и ние да станем народ като тях

141

момчил

преди 6 години

До qko Не само са мюсюлмани, но косовската мафия е много силна.Косово в Сърбия би означавало огромни проблеми.Това и сърбите го знаят, ама те са свикнали да се перчат.

140

Qko

преди 6 години

До вергилАбсолютно си прав тук колега. Ако Сърбия си върне Косово, това ще е края й! Сърбия уцели 6-ца от тотото с отцепването на Косово, защото се изчисти от една огромна маса хора, изповядващи култа Ислям! Сега Сърбия е една почти чиста от култа Ислям държава, с малки изключения на помаци (ислямоизповядващи сърби) в Санджак.

139

Иван Пешев

преди 6 години

Сърбия да чака цветна революция , като не прави каквото те искат ще бутат правителствата докато дойдат такива които правят какво искат от ЕС , САЩ и т.н. империалисти

138

ЕВРОПЕЕЦ

преди 6 години

Европа да даде отговор ако може.

137

вергил

преди 6 години

До гражданинИ като се върне Косово на Сърбия какво ще стане? В парламента ще има голяма албанска партия, която ще определя съдбите на Сърбия. Освен това Косово е бедно и Сърбия и ще трябва да субсидира областта. Албанците ще завладяват все повече сръбски територии поради високата си раждаемост.За какво им е Косово на сърбите, които като нас имат демографски срив?

136

Анонимен

преди 6 години

Подобни напъни за назависимост в днешно време, в рамките на ЕС са крайно инфантилно-популистки. И какво като Каталуния се отцепи, какво ще спечелят от това, какво ще се промени? Едно голямо нищо, а само създаване на необходимите институции, нормативни актове и т.н. ще струват на Каталунската държава толкова колкото са им данъците за 5 години напред. Въобще това е една колосална простотия, вместо да вървим към еврофедерация ние ще разцепваме на парчета.

135

seira

преди 6 години

БЕЗСПОРНО СЪРБИТЕ ИМАТ ОСНОВАНИЕ ДА ЗАДАВАТ ПОДОБНИ ВЪПРОСИ И ДА ИЗИСКВАТ КОНКРЕТНИ ОТГОВОРИ...

134

Анонимен

преди 6 години

Карелия, Крим и Курилите искат независимост.

133

Гражданин

преди 6 години

Сърбия е напълно права. Европа не може да даде логичен отговор, защо подкрепи отделянето на Косово. Всичко стана под диктата на американците, а Европа покорно слушкаше. Днес сърбите са прави да повдигат въпроса. Двуличието на "цивилизована" Европа е очвидно. Правилно би било Косово да се върне на Сърбия.