133

Анонимен

преди 6 години

Граб до Добрев -Остани има още какво да се граби

132

СУДЖУЦИ

преди 6 години

НЕ САМО БЕЗПОЛЕЗЕН, НО И МНОГО ВРЕДЕН.ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ЗЛОТО, ЗНАЧИ ДА СЕ БОРИ СРЕЩУ ГЕРБ И СРЕЩУ СЕБЕ СИ.

131

Анонимен

преди 6 години

Зад тази СПОНТАННА защита мирише на БУНТ срещу този на когото името не може да се произнесе ! То изначално е божествено Другата идея е някаква ВИД ЗАПЛАХА защото навсякъде е същото. Не искат да загубят привилегии и пари да не кажем че в главата им усилено се върти схемата - ОРГАН ЗА КОРУПЦИЯ!! Ако това което се чува - Бойко е изтъргвал собствената си кожа срещу кожата на другите

130

Анонимен

преди 6 години

Е КА НЕМА ДА ГО ПОДКРЕПЯТ НАЛИ СИТЕ СА КАТО НЕГО НАРЕДИЛИ СА СИ ПО ЦЕЛИТЕ ФАМИЛИИ ВЪВ ВЛАСТТА , ТОЯ ПАДНЕ ЛИ ИДЕ И ТЕХНИЯ РЕД , МНОГО ДОБРЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА

129

Анонимен

преди 6 години

Има хубави бузки и плътни устни.

128

Анонимен

преди 6 години

Аз за щастие нямам познати гласуващи за ГЕРБ (БСП). За мен Делян Добрев е почтен човек, затова ГЕРБ намериха начин да се отърват от него чрез *** си от БСП.

127

Анонимен

преди 6 години

Цирк ,цирк ,цирк !!!!!Сега очакваме митинги и изказвания от герберасти всякакви ,по всички медиии за подкрепа на Делянчо.Парламента няма да гладува оставката му ,а напротив,вот на доверие и подкрепа .Главите с пепел ще си писипят други знайни и не толкова знсйни герберасти .Цирк народе !!!Цирка на наш гръб е пак на сцената !!!Няма такъв народ !!!!

126

Край

преди 6 години

ПРОБЛЕМА: ДДобрев се хвали че уреждал финансиране на разни неща от Централната власт за община Хасково. В България, Центъра изсмуква всичко от страната и после финансира където си иска. Някой трябва да "уреди" кмета. И кмета трябва да е "наш".Те това е язвата. А иначе тоя си е едно келеменце.

125

Ufia

преди 6 години

Mnogo shum za nisto...kakto s Stanishev, Dogan, Mestan i Biserov...kervana di varvi...Stanishev go izhvarlihte ot upotreba v bg, stot za nisto ne stava i go pratihte v eu......eu se razpada ot takiva kato Stanishev...sichki eu darjavi si prastat izhvarlenite ot vatreshna upotreba kadri...za tsaredvortsi na eu shengenski kralski dvor s teleni ogradi...

124

Анонимен

преди 6 години

Тези, които в тази ситуация защитават ГЕРП са извратена сг.ан, бок.луци !

123

Хасково

преди 6 години

Като го защитават толкова "структури" - моля, нека си го приберат. Подаряваме им го целия безрезервно. Само далече от тука. Да го съберат със Суджука .

122

Анонимен

преди 6 години

Добре,не се подавай на шантажите на тази интригантка,дори Станишката я видя колко струва и я бастиса!Те Ви отстрелват по един!Другата седмица,нов скандал!Хапнаха суджуци,сега ще искат нещо за пиене

121

проктолог

преди 6 години

Регионални феодални структури на ГЕРБ не приемат оставката на Добрев

120

акуд

преди 6 години

вече трябва да се оттегли

119

герберски речник

преди 6 години

Преведено на български значи:Изчакай да отмине пушилката,и пак ще те приберем!

118

Анонимен

преди 6 години

Pomnite li kak ubiha Bobi

117

Анонимен

преди 6 години

Trqbva nezabavno da si otide tova upravlenie

116

Анонимен

преди 6 години

Защо Тиквено-Прасешките медии, които с фалшивите си новини докараха Тиквата на власт, така бързо забравиха за 159-те неразкрити убийства на хора, свързани с банките и големите наркоканали, докато Любимецът на народа беше Главен секретар.

115

Анонимен

преди 6 години

Не разбрах ,как така ,не е виновен ,но не може да го обясни ?!?!Звучи ми ,като :" исках да гласувам,но нямах желание !"

114

БЪЛГАРИЯ 2017

преди 6 години

Хора , Ако имате някакви сигурни Доказателства за Корупционни Схеми , не ги пишете тук или там . Намерете най-близкия офис на Опозиционна Партия и го пуснете в Пощенската Кутия отпред .И да знаете че това няма да се приеме като Престъпление - искам да кажа че примерно ако Областния Управител от ГЕРБ в Перник е сложил във всички Училища и Държавни Учреждения Вендинг Автомати , чрез фирма на Съпруга си , и докарва храна по Програмата от ЕС за Закуски на Учениците , ТОВА не е Престъпление .