128

цвете

преди 6 години

Оставете жената на мира ,няма ли по-важни неща?Нима всичко ви е наред, че сте опрели до жената на президента - затова сте на тоя хал - дребни душици.Държавата се затрива - очевадно е, а вие се занимавате с най-незначителното.

127

ha

преди 6 години

до 135,132,133 и тях подобни бих казал "невежеството винаги кенддза(плюе) върху нещо" това е коментар от една книга коя и кой е автор скъпи "подобни"

126

Анонимен

преди 6 години

Срещу *** Борисов, кой друг да излиза?

125

Анонимен

преди 6 години

Пак по-добре грозен трвестит за първа дама,отколкото неизвестен фантом, като на Плевнята.

124

Анонимен

преди 6 години

Такива трябваше да ни ги показват преди,а не след изборите.

123

Анонимен

преди 6 години

Прав е Радев. Жената до него го довършва, че направо е свършено с него.

122

Анонимен

преди 6 години

Как си ляга вечер до такова грозилище?

121

Анонимен

преди 6 години

До Дългата Деса-златна А да охраняват оня със спецефичен череп цВ.цВ,НЕ Е РАЗХОД МУЛЕ СИ ДРУГАРЮ,МУЛЕ

120

Я гледай

преди 6 години

До Теоретик 118 Аз пък винаги се изумявам как може да има хора които слушат класическа музика?Нещо от преди 150,200 години.Една такава *** ми обесняваше че чувала поривите на вятъра и как листенцата се клатят. Абе откачена работа.

119

Дългата Деса-златна

преди 6 години

Дългата другарка на Руми Радев - Деса ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват

118

Lina

преди 6 години

Сега...Разбирам, че не всеки може да притежава харизма, но генералката не се и старае, че и по- лошо става. Като пише не мисли, като говори излизат такива "интервюта". Няма грам стил, усет , такт. Уж не иска да е център на вниманието, а бърза да навлече D&G,без да мисли въобще. И не разбирам защо се обижда, че не разбира от мода- ами...не разбира, какви са тия напъни. Вместо да си признае , че ходи по президента, защото му шарят очите и не само...

117

Анонимен

преди 6 години

Довчера била първа секретарка на Слави Трифонов, а днес първа дама хахахахахахТова само в България може да стане. На бас, че се е залепила като пиявица за Румбата още докато е бил гост в шоуто на Слави. Развела го е, за да го вкара в политиката.

116

някой

преди 6 години

Грозна и нахална!Това е кратка характеристика на госпожата до Президента ни.Липса на стил, такт и публично поведение.Явно най- голямата и цел е била да стане известна и богата, защото е имала трудно детство без баща и с разведени родители.Постигнала го е, но вреди на мъжа си и дразни т.н.Електорат. Няма да пее дълго в операта.

115

Анонимен

преди 6 години

До АнонименРазликата между Радев и прдния лалугер е от земята до небето. -----------------------------Предния лалугер имаше топки да върви срещу партията която го издигна, а Руменчо иска разршение от Позитано дори, когато ходи по малка нужда

114

Анонимен

преди 6 години

Бившата секретарка на Слави Трифонов много си повервала :D

113

ЛЮБОПИТЕН

преди 6 години

Аз има един малко не стандартен въпрос. Защо се а,ка по-лесно когато е студено, отколкото когато е лято?

112

Хм

преди 6 години

Тая кобила трябва да бъде държана изкъсо,за да не направи проблеми на Радев!Иначе той е подходящия човек за сегашното време,трябва само да се поотрака.Дано дотогава да не се случат прекалено големи изпитания.

111

Теоретик

преди 6 години

Винаги съм се изумявал когато някой каже, че харесва джаз. Ама това е абсурдно. Самата символика на джаза означава импровизация, според настроението на изпълняващия. Абсурдно е да харесвам нещо, което е в зависимост от настроението на изпълняващият. Не е професионално, най малкото. Джем-сешъните са си за друсалките, които ще се радват и на Преслава в даден момент.

110

Анонимен

преди 6 години

Разликата между Радев и прдния лалугер е от земята до небето.

109

Разбиращ

преди 6 години

Силно се съмнявам, че "слуша рок". Вероятно и харесват тук-там по някоя баладка. Рока като жанр е несъвместим с чалгарските истории като джаз и Азис. Просто има квинтекзестеционано противоречие.