216

ДИСАГИТЕ

преди 6 години

*** *** какво ти казаха от Долно Веле да напишеш за погрома в Каталуня??????Излезе ,че комунизма се указа по демократичен строй , след като най-цивилизовано без насилие,жандармерия и гумени патрони се отказа от господството си и народите цопнаха в евроатлантическата помийна яма!!!!

215

Потребител

преди 6 години

Четох някои от коментарите и изглежда всички (или поне повечето) не са чели за историята на Испания. Каталуния наистина е част от Испания когато тя е обявена за държава но до тогава областта си е била отделно "царство" като Арагон и Кастилия. Те заедно с още няколко области са били под обща "корона" но никога не са се смятали за испанци. Освен това те не искат напълно да се отделят а да имат пълна автономия но централната власт не им я дава защото внасят много пари в бюджета.

214

Анонимен

преди 6 години

Catalan Government във Фейсбук е хакната! Рахой към Хага при Милошевич.

213

Анонимен

преди 6 години

До 262ти какво искаш да направят бе, някакъв самозабравил се пачанго лъже там хората та да събере повече гласове на следващите избори, шо не влезна в диспут с опонентите само повтаря едно и също, има конституция в държавата, тя трябва да се спазва има си ред, то на тоя дето лъже хората му е пределно ясно какво ще стане, що не излезе да каже честно на хората че при независимост над 1,5 млн души в Испания ще останат без работа

212

ганчо

преди 6 години

До ОТ ИСПАНИЯПо-голяма простотия не бях чел,че те и сега Шотландия и Ирландия са си отделно,имат си флаг имат си национални отбори.....само че имат договор с кралицата.....стига с тая Русия че смешни почвате да ставате...

211

ЛЯВ

преди 6 години

Русия осигурява правото на самоопределяне а в Европа го забраняват

210

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 259След като повечето каталунци са против отцепването, защо испанските власти прилагат сила за спиране на референдума?

209

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

До Анонимен 259 Не само Каталуния ами и целият Ес си заминава и по-добре стига вече тези двойни стандарти от Ес!

208

Анонимен

преди 6 години

Демокрация в действие!

207

Анонимен

преди 6 години

Гледам тука тролейбусите от депото в Петербург са се развихрили :) спокойно другаре Каталуния ще си остане в Испания, както е било векове наред, дори и в самата Каталуния повечето хора не подкрепят отцепването щото им е ясно, че цялата икономика ще се срине, тия дето са ужким за някаква независимост са около 35-40 % но просто са по шумни и кресливи, на тях им е ясно че нищо няма да стане, просто търсят провокации с цел да съберат повече подкрепа за следващите регионални избори

206

Анонимен

преди 6 години

Каталуния е наказанието на Европа заради Косово. Да се готвят Белгия и Англия.

205

Анонимен

преди 6 години

Напред, Каталуния!

204

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

Помнете ми думите до 2 години следва разпад на Македонското село и въобще не бих се трогнал от това албанците са умни хора с висока раждаемост те ще колят македонци като кучета по улиците на Скопие.

203

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

Преди време излезе доклад на ФСБ който даваше прогноза за промените в Европа до 2025 година смайващо Украйна,Испания,Молдова,Беларус,Белгия и още няколко държави бяха с променени разчленени граници на картата Англия също беше без Шотландия и Ирландия просто шок и ужас сега когато гледам новините и разбирам че този доклад не е бил вятър работа..Вече и в Казахстан има военни бази на Сащ добър повод да вкарат руснаците зелените човечета в тази страна и да вземат северните райони.

202

Игор Валерянич

преди 6 години

юдо-масонския световен ред в действие - ето това са демократичните "ценности" на натрапения ни от САЩ, Европейски Съюзкакто каза Мартин Шулц след Британския референдум - " На стадото не трябва да се разрешава да решава съдбата си"

201

Анонимен

преди 6 години

Довечера , ще ескалира напрежението. Сигурен съм, че и армията ще се намеси.

200

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

До Анонимен 265 Не само Косово цяла Европа трябва да се променят границите и както са били едно време иначе ще има постоянни конфликти виждаме Турция и Русия две силни държави в военно отношение а постоянно атентати и терор защо нима ще станат като бг малки не просто империализма води до реки от кръв факт!

199

Анонимен

преди 6 години

Сърбия си заслужаваше съдбата. Бяха превзели доста държави с кръв и окупация. Цената беше малко косово. Да не реват много. Тука става въпрос за опит на банда лапачии да набарат големите пари. Но после ще е тежко когато падне в изолация .

198

ОТ ИСПАНИЯ

преди 6 години

До Анонимен 259 Брато Казан няма да се отцепи според мен в близко бъдеще ще дадат независимост на Чечения и Дагестан както и на Калининград,който по принцип си е германски но руснаците са хитри и коварни играчи те ще си вземат територии от Украйна и Беларус а много вероятно и от Казахстан Сащ и Русия си бъркат по дупките но на моменти както показва историята си помагат те са великите доминантни сили и разбира се начело с евреите така че приятел не си мисли че това е случайност както и Брекзита

197

Вервайте ми

преди 6 години

Нема ли сега отнекъде да се появи мадридския крадлив дедо Мони с обещанието да овладее ситуацията за 800 дни. После да гепи неколко декара гора и да се пръждоса на майната си гъззина?