207

Анонимен

преди 6 години

Винету обаче се скри в гардероба в негов стил и чака да мине пушилката.Майстор!

206

Анонимен

преди 6 години

Който се е хванал с крадливите гербаджии, не е прокопсал за дълго.А това теле Добрев, заедно с Десислава Атанасова бяха ужким тежката артилерия на Суджук Паша.Не ми се мисли как ще се оправя, щом остана леката гербаджийска кавалерия от издухани сбабичосани лелки в критическата....

205

Анонимен

преди 6 години

Ами ще напуснеш като си виновен за шуробажанащината така се получава! Те всички гърбави са хора на някой там случаен неможе да припари! Като почнете от братчетки братчеди лели стрини чичовци вуйчовци та стигнете до бабите и дедовците и калинките от кръстовищата! Тя затова и кочинат.а е на това дереже. Затова и бюджета не достига за пенсии и социал. Много май.муни са се накачили на клона и този клон в най скоро време ще се счупи и всички ще изпопадат като чувал с картофи!

204

Анонимен

преди 6 години

До xuxРазбирам,че те влече графоманията,ама хората ти го казаха-ходи да доиш козите!

203

Анонимен

преди 6 години

Суджук Паша от Банкя няма ли да коментира далаверите на неговите хора?Цацаров няма ли да му иска имунитета?Стане ли издънка, размирише ли се работата, се покрива в миша дупка, а иначе е всяко гърне меродия, пъзливия мутро-пожарникар.За да си спаси ебания пърдялник, Суджука е готов и от майка си да се отрече, очаквам ако стане напечено, да се окаже, и че е член на ГЕРБ.

202

Анонимен

преди 6 години

Нагуши се с милиони за три поколения и сега му е през тази на Делянчо за парламента и ГЕРБ! Докога най- голямото накацание ще е да напускат. Кога ще си върнат откраднатото?

201

ЦАЦА

преди 6 години

А Цацата ще се намеси ли? Тая шаика и без съд за затвора след тези самопризнания!!!!

200

Анонимен

преди 6 години

Кум без кумица не се става,като няма сестра то кумица трябва да е била,да е е имало на мероприятието по обявяването на места кой къде ще застане до масата.

199

Анонимен

преди 6 години

Ще ви кажа едно.всички приятели и познати за които съм установил че са гласували или имат нещо общо с ГРОБ на мига прекъснах всякаква комуникация с тях.Никога повече няма да общувам с тях по какъвто и да е повод включително да ми умират в краката няма да си мръдна пръста за такава из*мет.

198

Коко

преди 6 години

Схемите на ГЕРБ генерират корупционни модели. Вредят на всички нас. Който подкрепя ГЕРБ, подкрепя крадливи калинки, би трябвало да се срамува от тях.

197

xux

преди 6 години

До АнонименЕлена Йончева ти ли пишеш кои го итересува каталуния народа си брои стотинките а и бсп да дойде на влас ще е сват и приятели свои партизани ако са живи е децата ще ги заместят

196

Анонимен

преди 6 години

Саджука къде е ?Да не рита пак с бистришките тигри?Него кой ще го разследва за КТБ и още милион безобразия?

195

Анонимен

преди 6 години

До xux 201"да говори ме"?!?!*** да оиш козите!!за друго НЕ СТАВАШ, провинциалист смотан.

194

Анонимен

преди 6 години

Гербераците така и не разбраха че единствено Царят-тиква е важен и отстрелването на който е да е от баламурниците прикачили се към банкянската ОПГ не е проблем.Колко трябва да си *** и ОТЧАЯН за да станеш герберак???МНОоооГО.

193

Анонимен

преди 6 години

Още не си е показал дипломата от САЩ .А когато преди години го обвиняваха за фалшивата диплома, тогава с пяна на устата и Винету и другите Червеногербери го защитаваха. А сега когато беше ,,разконспирован,,т.е. компроментиран -НИ СУДЖУК ЯЛИ НИ СУДЖУК МИРИСАЛИ . Я как ,Винету се потопи .

192

директор

преди 6 години

А шефчето от Банкя кога ще напусне и той?

191

xux

преди 6 години

До Анонимен за какви постижения да говори ме Защо да не се занимаваме със Йончева Тя не е на нивото Кеворк Кеворкян няма човек да не възмущава от всички партии

190

Анонимен

преди 6 години

До Джон Три Волта Не се мазнел, а беше дясна ръка на БиБитко , не се е мазнел .Просто едно от калинките на ЧервеноГерберя .

189

Анонимен

преди 6 години

Ето това е Герб! Не можеш да станеш и чистачка в някоя държавна институция, ако не си гербер. И къде ще ги носите тези пари? Ще горите в пъкала за това което правите с народа.

188

Джон Три Волта

преди 6 години

Отдавна на Добрев трябваше да му духнат под опашката, играч ...голям ! Постоянно се мазнеше на ББ и го лъжеше безцеремонно ! Много пари завлече в джобето си ! Прокуратурата да му извади кирливите неща...не е чист !