49

славянин

преди 6 години

Само най-лифтираните мозъчно демократи още вярват в ''единството и неделимостта'' на многоскоростният, мултирасов, мултиетнически и мултирелигиозен ес! Не случайно мъдрите са казали че ''демократ'' е диагноза!

48

славянин

преди 6 години

Разбра ли се сега какво представлява ес - лустросано и напарфюмирано л.йно - отвън блести, отвътре смърди!

47

до 75 от славянин

преди 6 години

Щом искат да се отцепят ЗНАЧИ СИ ИМАТ ПРИЧИНА - не искат да носят на гърба си останалите!

46

8

преди 6 години

Страх да не останат без пари ко ито дава каталуния то пак ще има референдум народ иска

45

славянин

преди 6 години

Скоро ще започне верижна реакция - референдуми за независимост в Шотландия, Северна Ирландия, Фландрия, Валония, Бретан, Бавария, Корсика, Сардиния и клоаката ес отива в небитието!

44

поп

преди 6 години

До ШопА дънди бънди що ни краде златото.Да не сме щатска автономна област или по-скоро колония.Утре в 120 м по би ти ви техния посланик ще обяснява как е хубаво да купим техните самолети трета употреба.Ами подарете ни ги,щом нато трябва да е с еднородна техника.

43

Всички гледни точки

преди 6 години

Добре, че все пак се показа и другата гледна точка. Най-после, след като от месеци ни заливат с инфо за позицията, настроенията и т.н. в Каталуния, все пак се съобщава, че тя, Каталуния, е част от Кралство Испания.

42

до 66 от славянин

преди 6 години

А какво да кажем за атлантиците, които демократично крадат всичко от цял свят!?

41

за пуча

преди 6 години

Заради тоя комплексиран ненормалник единството на Испания е под въпрос!Толкова ли не се намери един испанец да го гръмне!?

40

Шоп

преди 6 години

Ако това е финансов сепаратизъм, какво да кажем за республика Саха-Якутия, на която москалите крадат диамантите?А за Татарстан и Башкортостан, на Сахалин, на които крадат нефта? На Ямало-Ненецката автономия, на която крадат газа?

39

Шоп

преди 6 години

Ако Каталуния се отдели от ЕС, ще се съюзи с Русия и ще живеят 10 пъти по-добре.----Ха, егати ***!И като как ще се съюзи с ***?Тогава ни едно руско корито нема да мине Гибралтар.

38

Анонимен

преди 6 години

До 2023 Ванга е казала== турция ще стане на три пар4ета Кюрдистан ве4е го има

37

Анонимен

преди 6 години

Каталуния не може събра и 15 % за отделяне

36

Анонимен

преди 6 години

Дългата ръка на Кремъл се появи и тук в коментарите за Испания и Каталуния! Платените с рубли драскачи не мирясаха. Пак призиви към БГ за напускане ЕС ! Когато децата на всички комунистически величия от Русия, България и ред други държави се върнат обратно по родните си места, напускайки ,, прогнилия,, капиталистически запад, където в момента живеят и работят - тогава и ние българите ще напуснем ЕС! И пак ще гледаме само руска телевизия със само руски телевизори, ще караме само руски леки коли!

35

Анонимен

преди 6 години

Свободна и независимост за Казан

34

ФАКТ!

преди 6 години

До АнонименАрсенал казанлък да подпуква производствените мощности и да раздава на хората тежко въоръжение.Само така ще се вдигнат заплатите в България.

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 48 добави и независим Казан вън от руската федерация

32

Анонимен

преди 6 години

Свобода за Казан референдум за отделяне от русия

31

Анонимен

преди 6 години

До 2023Нали си наясно, че ако всички муслимани се махнат от Християнска европа - това е , като да настъпи Раят в Европа! При всички случай Европа би било едно по-чисто и по-добро място!Що не се дигнете всички муслумани и да си идете в светите за вас места? Кеф ви Мека, кеф ви в Саудитска Арабия, ами се натискате да сте тук в Цивилизацията на Европа?

30

Анонимен

преди 6 години

Много странно защо ли на шорошиоидите тук им бърка така отзад,че Каталуния искала свобода и независимост.