36

Анонимен

преди 6 години

Много правилно казва,ама няма кой да го слуша! Докато не започнем да се уважаваме,да си гледаме нашата работа,а не да разбираме от политика,футбол и всичко останало и да даваме по всичко кмпетентно мнение и да не признаваме чуждото - така ще сме си - едни комплексари и злобари! А за да се променим - трябва нов чип!

35

Паметлив

преди 6 години

До ПаметливТа за "процъфтяването" на България по царско време...Преди 9.09.44 България е изостанала земеделска страна,далече от развитието на Централна,да не говорим за Западна Европа!На тоя фон комунистическия застой изглежда като голям прогрес и донякъде си е така.Колкото до демокрацията-в България и преди,и след 9.09 не я е имало,а и след 10.11.89 пак е проблемна...

34

Анонимен

преди 6 години

Царя пък не спира с неговите каламбури.

33

Тъпак

преди 6 години

Тоз маро.дер да се пръждосва от България. И без това не е българин

32

Паметлив

преди 6 години

Навремето дядо му са го измъкнали от кръчмата в полу-фалирало състояние за да го направят цар на България,а тоя го измъкна Илия Павлов от казиното,плати му дълговете и го направи мин.председател!И какво стана-върнаха се БСП и ДПС на власт,Милен Велчевци източиха/преточиха парите,а "царят" си взе имотите,дето всъщност не са негови!Ама ние сме си виновни-два,че и три пъти се спъваме на един камък!И да не говорим за "цъфтяща царска България",просто щото не е вярно!

31

Анонимен

преди 6 години

Принце, май забравяш къде бяхме натикани благодарение на баща ти и дядо ти!Така се бяхме поевропейчили че ближехма чаетрибуквията на австрийци и дойчовци.Изтрийте и тона, нещасни цензори!!!!!!!!!!!!!!!

30

666

преди 6 години

Трябва да изгонят всичките, които работят в посолството ни в Мадрид - писали Монката цар Симеон 2 Български. Нито е цар, нито е бил цар, нито БГ е царство!

29

да

преди 6 години

дърт крадлив ***'дераст, нямаш право да коментираш Българиядолен престъпник

28

Анонимен

преди 6 години

Обичам Русия. Русия е най-великата страна, завинаги оставаме братя. А Монката Кобурга е просто един крадец, който дойде да вземе имотите от народа.

27

Анонимен

преди 6 години

Както винаги всички опират в един момент до България, винаги съм знаел че освен всички велики държави и народи намиращи се на земното кълбо Свята България е една от тях. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени.., син съм на земя прекрасна, син съм нана юнашко племе.

26

Факт

преди 6 години

Ама верно хич не ни бива!Тая зловредна фамилия трябваше да бъде изгонена още след Първата световна война и двете катастрофи причинени от нея!Вместо това го приемаме и му даваме пак властта,като резултатът отново бе отрицателен-предаване на властта на БСП и ДПС(!?),източване на държавата,присвояване на държавно имущество.Впрочем,къде е Външно министерство да повдигне въпроса защо тоя се представя за Цар на България(вж. табелката),след като от 1947 е република????Че това си е чисто мошеничество!

25

ГУРБЕТЧИЯ

преди 6 години

СЛЕД ВТОРАТА СВ. ВОЙНА ДЪРЖАВИТЕ ,КОИТО ОСТАНАХА ПОД ВЛИЯНИЕТО НА СССР / РУСИЯ / СТАХАВА ВСЕ ПО-МИЗЕРНИ И ПО-НЕДЕМОКРАТИЧНИ ,А ДЪРЖАВИТЕ ПОД ВЛИЯНИЕТО НА САЩ СТАВАХА ВСЕ ПО-ДЕМОКРАТИЧНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ ПО-СТАБИЛНИ !ВСЕ ОЩЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СЪВЗЕМЕТЕ ОТ ВЛИЯНИЕТО НА РУСКИТЕ БРАТУШКИ ,ДА ДА ИМ ПЛАЩА НЕИЗГОДНИТЕ ЗА ВАС СДЕЛКИ ТОДОР ЖИВКОВ ПОСТОЯННО ВЗИМАШЕ ЗАЕМИ ОТ ЗАПАДНИ БАНКИ ! МНОГО СА МИ ЧУДНИ ЩО ЗА БЪЛГАРИ СА ОНЕЗИ КОИТО ДНЕС ВЪЗХВАЛЯВАТ И БЛАГОСЛАВЯТ РУСИЯ ?!

24

Анонимен

преди 6 години

До 27Ти просто си неук, точно като политиците ни. Никой не искаше да чуе за България. ..пост комунистическа държава пълна с мутри. Има филм за документален за Симеон и неговите усилия , чрез Монархията да бутне Благодаря. Вземи се образовайте малко, не да говорите празни приказки ...селяндурччета

23

Анонимен

преди 6 години

Попитали: къде са парите - в чувалите, а къде са чувалите - под очите....

22

редник

преди 6 години

Не ти верваме веке... !

21

a

преди 6 години

Симеон живее в Испания и да каже истината за българия се споменава по телевизията само за лоши работи икономиката на българия се е повишила само на хартия ии за политиците дето си веат гъзовете из цяла европа но народа мизерства българия е разбита и разграбена от всякъде единствената полза от ЕС е че можем да пътуваме свободно ама като няма пари кел фаида и всички заминават и не се връщат защота ако вън се работи за 2000? в нас 500? открии разликата

20

от малък соц. артист

преди 6 години

По времето на баш Артиста Т. Живков Цялото население се правеше на артисти за да оцелее, не . По точно да има благини. Нямаше как да има хартия и банани при толкова много артисти.На никой не му се работеше за малко пари.Всеки търсеше щатна и синекурна служба. Благините се трупаха от затворниците и войниците работещи насила.Сега с артистичност не се получава. Прав е цара да се смени мисленето

19

Анонимен

преди 6 години

Ако си гледал в бъдещето , ще си видял , че за 800 дни оправи Благодария. Този човек има основна заслуга за поканата ни за ЕС. От там нататък държавата върви напред. Бавно е но като се има предвид миналото ни на ограбена и опустошена държава...С дълг колкото БВП.

18

emiliaaaa

преди 6 години

АЗ САМО НЕ РАЗБРАХ _ ТИЯ ЧЕРНИТЕ МИГРАНТИ ОТ ЧАД И АФРИКА ЩЕ ГИ ПРИЕМАМЕ ЛИ СРЕЩУ 10 000 евро или не?!?!?!?!?!?

17

Анонимен

преди 6 години

На този комарджия само казина и чипове са му в главата.