44

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте, че ЧЕРНОБИЛ беше украинска. Тия са скарани с техниката и не бива да им се поверява оръжие.

43

Анонимен

преди 6 години

Само боеприпасите ли са изгоряли или са били гарнирана и с няколко спиртосани украинци.

42

Анонимен

преди 6 години

Нещо си се объркал, вчера му беше рд-то на Потрошенко, днес празнува на патерица като изгори малко следи за военните им намеси начело с краварите.

41

Калеко Алеко

преди 6 години

Ами то е ясно,че Путин е виновен.Той е виновен за всичко и най-вече за раждането ми.Питайте мама ако не вярвате.

40

Анонимен

преди 6 години

До до Матис"Също така и пред Червената армия"Ха-ха-ха Червената армия, Ха-ха-ха.

39

прекрасна статия

преди 6 години

Прекрасна статия! Благодарение на нея всички ние намразихме САЩ, ЕС, НАТО, Пороченко и бистришките тигри, станахме русофили и заобичахме Великата социалистическа Октомврийска революция, КГБ, Радев, Путин и Русия! И гледаме само Россия 24!

38

до Матис

преди 6 години

Ами какво чакаш,изпичай тов.Путин.Ама то от клавиатурата не става.Сирия,Украйна...възможности бол.Ама всъщност забравих.Такива пъпчиви дрогирани пуберчета като тебе сте ербап,ама затворени в мишите си дупки пред компа.Също така и пред Червената армия,но когато става въпрос за паметника и в София.И то нощем,та да не ви види някой,че инак са ви опуснали изпускателните клапани.

37

Анонимен

преди 6 години

До рускиняЖопоруките руснаци станаха за смях както в Украйна така и в Сирия. Единственото което им се отдава е да правят мръсотии от рода на взривяване на болници, училища, складове, хлебозаводи и т.н. руски геройства.

36

реконтраадмирал

преди 6 години

Жалко! Тези 188 000 т боеприпаси можеха да бъдат продадени на армията на ДНР!

35

vlady

преди 6 години

Изглежда боеприпасите горят добре. Редно е д-р. Борисов като учен пожарникар да помогне за гасенето на пожара.

34

Анонимен

преди 6 години

На укропитеците все руснаците им виновни! Сигурно и Станишев им е виновен!

33

Боби

преди 6 години

До Калеко Алеко 23Тоя важи за всички боеприпаси. Остаряват. Само че на запад има ДОСТАТЪЧНО ПАРИ ЗА ДА ГИ УТИЛИЗАРАТ НА ВРЕМЕ.

32

Анонимен

преди 6 години

Тия са толова долно племе, че не бих се учудил ако собствените им генерали не продават оръжия на ДНР..... Но иначе става въпрос за най-бизобидно пране на отъжия от краварите за ИД. Класика в жанра като с нашите заводи, когато се опече един каубойски инструктор....

31

един

преди 6 години

ех, пак "големите експерти" започнаха да драскат коментари...

30

Матис

преди 6 години

След изпичането на тов. Ким, ще се заемем с утилизацията на тов. Путин и неговата смирисана *** замърсяваща 1/7 от земната суша.

29

На РД-то на Порошенк

преди 6 години

Подарък за РД на Порошенко, който е днес.Той изглежда е разбрал намеците, че за директна война с Русия сега няма да има подкрепата на Европа. Предния път, пожара случайно се случи ден преди да дойдат военните да проверяват има ли липси, кражби.И хоп, няма как да видят кражбите, защото всичко било изгоряло. Така че диверсията не е единствен вариант.

28

рускиня

преди 6 години

Днес в София вали дъждь - да знаете ,че това е дългата ръка на Кремъл.

27

рускиня до 27

преди 6 години

имаш възможност да се бориш с "гадни руснаци и путинисти". Взимаш си партакешите и заминаваш яко искаш в Сирия , ако искаш в Украйна. Там можеш да покажеш как си бориш с руско зло. Или слабо? Задкомпютърно пъпчиво страхливо същество. Но пък колко само надъхан

26

Петко

преди 6 години

Какво стана със складовете до София които гръмнаха ? Осъдиха ли някой ? Защо в някоя от западните държави не гръмне склад, а гърмят при мърлявите и корумпирани източноевропейци ??

25

Анонимен

преди 6 години

До рускиняАми че аз не съм виждал руснак с десни ръце.