36

Запознат

преди 6 години

До ЛюбопитенКато се е оценил правилно, защо тогава му трябваше българско тескере? След като БГ влезе в ЕС, пътека направи до посолството за българска лична карта. сега, на 50 - Господ ли е, Алах ли е, той си знае работата.

35

до така е

преди 6 години

Човек, ако това висшИ мед, образование ти е като правописа и тези210 лв. са ти били много. Казваш телевизора Огасна, а? ***.

34

Мнение

преди 6 години

Браво Кирчо! Натрий и мутрите на комунистите.Жив да си.

33

Любопитен

преди 6 години

Наим поставяше рекорди за България за едно потупване по рамото.Самия той казваше че в София спял на хотел , защото няма собствено жилище.В Турция веднага получава 6 апартамента/ като Цветанов/ и голяма сума пари.Това е втората причина да избяга.И не е никакъв предател.Просто се е оценил правилно.

32

Анонимен

преди 6 години

Другарки и другари, ... понеже говорите по инерция и НЕ ЗНАЕТЕ НИЩО за историята след 44-та година:Стефан Цанев, "Български хроники" том 4

31

Така е

преди 6 години

До Кирчо 38 Кирчо , много дигна заплатите 250 лв.Аз с висши мед. образование последно взимах 210 лв. в научен институт.Руските електрон наистина струваха 1050лв.За до го купя дадох на началник склада 50лв.и станаха 5 заплати .Занесох го в къщи и поканих комшия да почерпя.Включихме го и след 5 мин. огасна.Че като рече тук ще бъде...Всеки месец на ремонт.Та тикива ми ти работи другари социалисти.

30

ddt

преди 6 години

Стига с тази русия,бе!Някои русофил може ли да ме светне,щом толкова се е загрижила за България,защо е чакала 500 години за да ни освободи?Иот кого ни е освободила 1944г?

29

Анонимен

преди 6 години

Да си спомним, че има и други избягали на Запад, когато им се беше отворила възможност. Не само турци. И не само българи, ами и други от Източна ЕвропаДа си спомним също,че в почти всяко българско семейство сега има някой в чужбина

28

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--37;Какво работеха и какво произвеждаха в градските и окръжни КОМИТЕТИ? Ами колко безработни имаше по заводи и институти?Да ама получаваха заплати.Кадрите на БКП не се съкращаваха ,носехме ги на гърба си цял живот.Ами колко бяха в ДС? Сега гореизброените хрантутници получават най--големи пенсии. Какво произведоха и какво оставиха след себе си? РАЗРУХА и ОМЪРЗЕЛИВЕН народ ,който се хвали че за нищо не мислел.Да ама немисленето води до ОСКОТЯВАНЕ. Пример-руснаяците.

27

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен--32;През 60-те г. Убийствата са двойно повече . Освен това Държавата издава 56--60 смъртни присъди.Аман от заблудени и неграмотни ***. За да си купиш кисело мляко трябва да се наредиш на опашка в 5 часа.А как се купуваха ТЕЛЕВИЗОРИ. Руските струваха 1050 лв. А София 82 струваше 1500 лв. Колко заплати от 250 лв. струваха?

26

Анонимен

преди 6 години

До много простоЕ много просто, обаче и много не вярно си го написал. Безработица нямаше, не заради "ранното" пенсиониране, което не беше никак ранно, а заради икономическия модел при соца. Заетостта е основен фактор за сигурността на една държава. Пълната заетост означава стабилни доходи, а те означават ниска престъпност, социално спокойствие и т.н. При капитализма, заетостта не решава подобни обществени проблеми, тя е важно перо в конкурентноспособността, тоест вместо 2, наемаме 1, другия...

25

Кирчо

преди 6 години

До Анонимен18;Абе неграмотен ами защо го сменихте тоя "добър" комунизъм,като беше толкова хубав?Ами нали 3 пъти фалирахте държавата . 3 пъти сменихте парите за да погасяте ИНФЛАЦИЯ -1947,1952 и 1962 г. От 1982 г за да работи икономиката внасяме за $2,6 милиарда . асрещу тях произвеждаме за $1,5 милиарда. Изяждаме 5 хляба произвеждаме 3.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен31Не над 1000, до 1990г жертвите на ПТП са били над 1500 годишно.След 2010 вече са спаднали до 650, а 2015 и 2016 се наблюдава ръст до 710 жертви годишно.От началото на тази година до момента броя на жертвите е 445.Обаче журналята се опитват да ни убедят, че едва ли не скочили до невиждани стойности.Както сте отбелязал това е при много по-натоварен трафик и по-малко население, но другарите вярват, че навремето катастрофи едва ли не нямало.

23

Анонимен

преди 6 години

Статистика от МБР през периода 1953-2011: Над 1000 убити при катастрофи по пътищата за година (1 млн. коли на 9.5 млн население. Сега 3 млн коли на ~7млн души), убйства, грабежи, изнасилвания, серийни убийци и то в много по-големи мащаби от сега. Само че партията всичко потулваше. ТОВА НЕ Е ШЕГА МИЛИ ХОРА!!!

22

Анонимен

преди 6 години

Да и е национален предател! Предал държавата която го е изградила! Турска му работа, не може да им се вярва, едно говорят, друго правят!

21

раят на БКП

преди 6 години

99 Концлагера пълни до дупка с концлагеристи освобождаваха работните места.Милиардите кредити сега се изплащат от нашите деца и внуци!Чужбината - табу!

20

Анонимен

преди 6 години

Ми да ги пенсионеираме и сега при евроатлантизма на 50 години за да няма безработица.

19

много просто

преди 6 години

До Анонимен поради ранното пенсиониране нямаше безработица. Работеха пенсионери от МНО и МВР

18

Анонимен

преди 6 години

27 години преход - 27 години разложение на българското общество и икономика.

17

Асан Кьоравио

преди 6 години

Турчето отиде в Турция и стана алкохолик ! Има цироза !