111

Анонимен

преди 6 години

Самият Линдер и "другарете" му лесно могат да решат този за тях неразрешим проблем - просто се местят да живеят в Крим и няма да имат тези "терзания" на кого трябвя да принадлежи полуострова

110

Анонимен

преди 6 години

Правилно! Времената се менят и Злото, като си свърши работата на едно място (разпадна СССР), сега отиде на друго място - в САЩ. Сигурно и там ще си свърши работата както трябва!А Крим си е руски, по това две мнения няма.Стига вече сте подскачали, все едно, че сте на голяма опашка пред екотоалетна кабина.

109

luckyman

преди 6 години

До Анонимен 127Няма как, колкото и да не ти харесва! И не е мое мнение само, нито съм го измислил! Може да разсъждаваш за това, че с всеки изминал ден се увеличават мислещите по този начин! Ако има ресурс, разбира се!Хибридните клишета няма да ти свършат работа, нито услужливите тро лове и мо дера тори!

108

Анонимен

преди 6 години

Каскетите пакси мечтаят че санкциите ще паднат и петрола пак ще струва 120$ за барел, нема другаре, тая нема да стане)

107

Анонимен

преди 6 години

А к`во ша праим, като и онези от Западна Украйна и Закарпатието (Галичина) искат референдум за отделяне от Украйна и връщане към майката - родина Полша.За да се попраяве една несправедливост, наложена от Сталин.Пък и Полша си иска облратно земите и все напомнят за онази украинска касапница, която е останала в историята като "волынская резня"

106

luckyman

преди 6 години

До Анонимен 120Напълно в грешна посока си! По времето на СССР имах същото отношение към тях, каквото сега към сегашния ЕС! просто защото сега ЕС е новия СССР, а САЩ са новата "империя на злото"! Всъщност Злото няма територия, може да си я сменя и глупаците, робуващи на идеологии и клишета лапват въдицата...

105

Анонимен

преди 6 години

Ако нещастниците от тухлената крепост Кремъл имаха някакви надежди да продължат с окупацията на Крим и с избиването на украинци в Донбас, след 2 август нещата се промениха окончателно и безвъзвратно. Русия загуби и тази война която подпали неудачника Путин.

104

11

преди 6 години

Че кво да приемаме - Крим си е руски, няма кво да приемаме.Бе, ако се разпадне Русия, дал не мойм да си земем Крим?

103

Анонимен

преди 6 години

Санкциите от време оно карат Русия да се развива по-бързо.Пример- построиха огромно пристанище край Петербург и оставиха огромното Рижко пристанище без работа. Понеже латвийците много знаеха.Сега строят 4 огромни контейнеровоза и ще оставят литовците без няколко милиарда такси за жп линията към Калининград. Понеже и литовците много знаят.

102

Анонимен

преди 6 години

До luckyman"Ние сме в геополитически съюз, в който 2-3 страни-"началници" тъпчат и грабят останалите длъжници-"съюзници"!"luckyman, тебе руснаците са те стъпкали ментално още в предучилищна възраст когато си попивал комунистическите глупости на родителите си. Така че погледни си твоите руски началници и не коментирай неща които изобщо не разбираш.

101

Анонимен

преди 6 години

От Козяк вдигнаха ли надницата?Питам, понеже доларът се срина твърде много.

100

Анонимен

преди 6 години

ФРАУ МЕРКЕЛ СЕГА ЗАПОЧВА ДА ВОДИ ПРЕГОВОРИ С ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ, ОТ НЕГО ЗАВИСИ ДАЛИ ЩЕ Е КАНЦЛЕРИН.А ТОЗИ НА СНИМКАТА ГОРЕ ИМА ИНТЕРЕСНИ ВИЖДАНИЯ ЗА КРИМ, КОЕТО МОЖЕ ДА НАКАРА БЪДЕЩАТА КАНЦЛЕРИН ДА ПОДВИЕ ОПАШКА В ИМЕТО НА ВЛАСТТА.

99

Анонимен

преди 6 години

МНОГО МИ Е СМЕШНО, КОГАТО НЯКОЙ БЪЛГАРСКИ "ДЪРЖАВНИК" започне да твърди, че в евросъюза сме напълно равнопоставени с другите страни-членки и че България е суверенна страна и всички решения се вземат в София.

98

Анонимен

преди 6 години

Тоя може да си говори каквото иска, в края на краищата е важно какво казва Фрау Меркел, а тя каза още санкции за Рашка, дорде им не дойде акъла)

97

Анонимен

преди 6 години

*** чака разрешение от САЩ да изнася Сухой Суперджет в Иран.Защото 70% от компонентите на самолета са на американски компании.

96

Анонимен

преди 6 години

Ми човека сака кат'Льочен да се облажи с някои путински петродолар

95

Анонимен

преди 6 години

Пунчо, българският народ береше и ядеше БЪЛГАРСКИ ДОМАТИ, А сега бере доматите на ГОСПОДАРИТЕ

94

luckyman

преди 6 години

Ние сме в геополитически съюз, в който 2-3 страни-"началници" тъпчат и грабят останалите длъжници-"съюзници"! Осъждат ги, ако нещо не са съгласни, с нарочно създадени за целта "международни" "съдилища"! Обсебили са властите чрез колониална жандармерия от НПО-та, които са недосегаеми! Членуваме в съюз, който цели да налага с принуда исляма на християните в Европа, да заселва афро-азиатски популации в нашите земи, след като ни е изгонил от тях и заличава европейските нации.. Членуваме доброволно!?

93

Гост

преди 6 години

И оти ручахме жабетата?

92

Анонимен

преди 6 години

Турски поток сложи край на мечтата на Украйна за интегриране в Евросъюза в качеството си на ключов енергиен хъб. Украйна вече на никого не е нужна - съсипана и изоставена на произвола на съдбата