82

Анонимен

преди 6 години

Ето как ще се сбъдне предсказанието за човека който ще оправи България. Той ще дойде отвън! Ще е към 40 годишен висок и много умен! Така е описан в предсказанието.

81

Анонимен

преди 6 години

До Helleborus 84една определена група политици, вече са нъплно наясно, че няма да пробият "с лицето си", затова сега е задействан паник- бутона "слави", белким офцете пак клъвнат "на новото" ... ама гледам, че имаме вече меркел -4, та по аналогия ... натам вървят нещата...аман от резки движения!

80

Helleborus

преди 6 години

В България се получава така, че на обществото все едно е забранено да има каузи. Все едно политиката е измислена и написана цялата, европейците са я измислили и догматизирали, в нея няма никакво развитие и творчество. Търсим само хора, които да прекопират буквално нечий чужд живот. Там, където водата не тече, става блато. Няма нито една сфера на живота, в която всичко да е вече измислено, точно пък нашият народ да копира е под неговото ниво. Нашият народ не е създаден за такова нещо, това е срам

79

Горан

преди 6 години

Е, след като великата Америка си избра за президент Доналд Тръмп, ние от Слави Трифонов ли ще се стреснем? Те са един дол дренки, и единия е шоумен, и другия е шоумен... Кастинг за политици, е такова не бях чувал, ама за всяко нещо си има първи път. И, какво ще се пробва и наш Слави... да види, че не може и той...

78

Helleborus

преди 6 години

Продължава манипулацията да се издигат хора, а не програми. После, след като им е направен медиен пиар в праймтайма, ще могат да правят каквото им поръчат, а шоуто ще ги крепи. Обществото има нужда от обратното, да бъде събудено да формулира ценностни искания, а не формални, свързани с тип избирателна система и др. Аз, например, искам либерализиране на образователната система и свобода за семействата, ти може да искаш равни субсидии с европейските, а друг, друго. Така се обединяват хората, с цел

77

Анонимен

преди 6 години

До гфйфггкймалиийй от винету ще скочим на фантомас..винету мина по цялата стълбичка ...и то успешно! фантомас освен да плюе от екрана , нищо до сега не е доказал лично!

76

гфйфггкй

преди 6 години

малиийй от винету ще скочим на фантомас

75

Анонимен

преди 6 години

Ох,ББ го подиграват че една,две калинки ги бил ЗЕЛ от пътА ама тоя и на дело иска да покаже "че нема такава държава",вече НЕ Е СМЕШНО,АМА НИКАК!Сега какво, освен да пеят и да разказват вицове,да говорАт на врачанско-монтански какво друго ще се изисква??"Ако сте....АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ НЕЗАВИСИМИ"мммда,АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ЗАВИСИМИ САМО ОТ ТИЯ КОИТО НА СЛАВЧО МУ ДЪРПАТ кОНЦИТЕ,обадете му се!МИКРОФОНА Е ВАШ!!

74

хгдйгкхл

преди 6 години

До Анонимен 75продължи си мисълта моля

73

ЦК на ГЕРП

преди 6 години

И тоя чалгар не го слуша главата...

72

Трънски

преди 6 години

значи проблемът със Слави е че е от Учиндол(мразим цялата провинция), че пее чалга(а не оперно пеене и цигулка) и най-вече има сценаристи, които са от неговия селски произход и тъмно балканско минало! Е, поне софийските аристократи от жълтите павета няма да гласуват за него, което не е малко...като за начало. Разбира се, никой да не си прави илюзиите, че няма да запушат носле и да се надупят на чичко Слави, ако има власт.

71

фгсхдфйфг

преди 6 години

до75интересно интересно има някаква логика

70

factotum

преди 6 години

То само ако изпрати мейл към чалгаря веднага става ясно,че не става :)

69

Анонимен

преди 6 години

До jhkjlhслави е ...ен и да каже откъде са парите за политическия му проект..от цум !

68

Анонимен

преди 6 години

кастинг за политици..в потрес съм от самият израз ?! (( значи дългият масон, счита, че политиците са като порно-актьорите (не, че това не е така на практика) - минават на кастиг!и разбира се той ще ги определи ?аве ба * тун, като си мислиш, че ставаш за политик - кандитирай се лично, поеми го лично ! можеш ли?

67

jhkjlh

преди 6 години

слави е ...ен и да каже откъде са парите за политическия му проект

66

Анонимен

преди 6 години

Слави да повика любимката си Софи Маринова. Тя става за премиер.

65

хахахах

преди 6 години

То беше ясно,със старите ***,нов бардак ще правим,иначе се кълнеше ...кой аз ...политика...никога,е вече е изпълнил първото правило за политика..лъже добре!!!

64

Анонимен

преди 6 години

То това хубаво. Даде се шанс да ги видим какви са и на сегашните, та и на Слави що да не се даде.Само, че въпрода не опира само до онези 240 в парламента.....а до многооооо повече.Абе нещо като пипалца тук там ;)

63

Анонимен

преди 6 години

Онези са лоши и глупави, аз съм добър и умен - този филм вече сме го гледали, но очевидно на някои хора не им писва. Представям си сега каква лавина от популистки обещания ще има.