89

ХМ

преди 6 години

Снимката е отлична.На пръв план "Лицето" до него "Робота" ,зад Лицето "Мозъка" и на заден фон Продукта!

88

Анонимен

преди 6 години

"Каква интелектуална мощ съчетана със скромност и грижа за света."Много добре написано :)

87

u4en

преди 6 години

До независим 92...Ако си служил. би трябвало да знаеш - званието Генерал се придобива по заслуги . или ако длъжността го изисква ! Пенсион. майор от пожарната . но длъжността Главен Секретар на МВР изисква .генерал ! ББ е ген. от МВР ! Точка !

86

Питащ

преди 6 години

CNN предава ли вече и на български? Че иначе той как ще разбере какво говорят?

85

Анонимен

преди 6 години

Че за какво хрантутим разни служби тогава, ако премиерът ще се информира какво се случва по неразбираемите за него надписи на СNN?!

84

дълбините на канала

преди 6 години

Борисов станал,пуснал напрегнато едно големо и доста ароматно............извърнал главЪ с насълзени очи и си казал:Днес трябва да намаля порциона с 3-5 килограма!

83

ПУСКАЙТЕ ЗАПИСИТЕ

преди 6 години

КАТО ГО ХВАНАТ ПО БЕЛИ *** МЛЪКВА И СЕ ПОРИВА/КАТО СЛУЧАЯТ СЪС ЗАПИСА ЗА ИСКАНИЯ ОТ НЕГО И ЦАЦАТА ПОДКУП ОТ 50 МИЛИОНА ДОЛАРА ОТ ЙОЗТЮРК/. УСПОКОИ ЛИ СЕ, ЗАПОЧВА ДА РАЗВЪРЗВА ДЪРЖАВНАТА КЕСИЯ С ЕДНИ ИМА НЯМА 1 МИЛИАРД, ДА УСПИВА МАТР'ЯЛА - ДАВА ЗА ЗАПЛАТИ, ЗА СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ И ЗА ВСЯКО НЕЩО ДЕТО МУ ДОЙДЕ НА УМ. СЛЕДВАЩА ФАЗА Е ДА СЕ ЛЕНДЗА ПО МЕДИИТЕ И ДА РЪСИ ЛЪЖИ И ПРОСТОТИИ. ДАНО ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ ПУСНЕ И ДРУГИТЕ ЗАПИСИ, АКО НЕ Е ОБЕЩАНО НЕЩО НА ЕРДОГАН -НЯКОЙ ДРУГ БИЗНЕС,ЗА ДА МЪЛЧАТ

82

Анонимен

преди 6 години

Знаех си, че Борисов е гений. Само по картинките, без да разбира казаното, може да разбере световните новини.

81

БОЖЕСТВОТО ОТ БАНКЯ

преди 6 години

отдавна го подозирах ,че владее чуждите езици само писмено.И то тайно,за да контролира световната външна политика активно от дома си.Каква интелектуална мощ съчетана със скромност и грижа за света.

80

Анонимен

преди 6 години

Борисов станал, пуснал напрегнато СНН, нищо не разбрал и пак седнал.

79

Анонимен

преди 6 години

До АнонименКой шоп е казвал "седя"?Ти като си по-умен от негода си беше написал името, да знаем на кого да ръкопляскаме...

78

u4en

преди 6 години

БРАВО на ГЕНЕРАЛА ! Истински държавник ! Вс.гледаме Си ен ен ...ЗАЩОТО в БГ няма журналисти - наричаме ги платени поръчкови КЛЮКАРИ ! Не знаел английски - има преводачи ! Познавахме един мин.-предс.който го рекламираха *** като много умен -знаел 5 езика. А той...Луканов - взе че фалира БГ ! ...А Стойчков като знае 4 езика умен ли е ?

77

Анонимен

преди 6 години

По-тъпo пapче от този на снимката не съм срещал.

76

hutoo

преди 6 години

Аз кат ви казвам, че човека е миротворец вии "ЙОК" та "ЙОК". Това Путин, това Обама нищо не са. Айде бе хора, аиде и ти Тони-флашката, направете комитет за номиниране за Нобелова награда за мир. Все пак "човекът" е с ранг "ГЪЛЪБ" /пощенски/. Моля ви от сърДце!!!

75

ЦК на ГЕРП

преди 6 години

Другарят Борисов вече говори английски !!!!!

74

Пазарджиклия

преди 6 години

За всички ни е ясно че България е тясна вече за геният Борисов. Моля да се самосезират международните институции и да издигнат Борисов в посланик на мира в отношенията по линията Сащ - Севрна Корея. Всичко му го подсказва, нарушения в съня, постоянната мисъл да оправи международния мир. България отесня! Тук всичко е наред.

73

OO

преди 6 години

Тропчо, тоя почна да се изживява като политик !

72

Анонимен

преди 6 години

Някакви новини за свикване на КСНС напр? Ей, така, да се обсъди какво се прави в случай на необходимост, ако се разпали конфликта с Корея? Да се обсъдят различни варианти?

71

Анонимен

преди 6 години

Изключителна снимка!!! Веднага се сетих за шопа, дето казал: "Седя и мисля, мисля и седя. Накрая разбрах, че само седя". Тоя дали и кога ще разбере, че за да мислиш трябва да има с какво. Боже, спаси Българите.

70

търсач

преди 6 години

До да се чуди човек! Пич ли си или пичка не знам, но аз искам да свърша нещо добро на държавата. Проблема е, че не мога да я открия. Където и да се обърна все Боко виждам. Ти на тва държава ли му викаш?