24

Анонимен

преди 6 години

До Крумови закони"Главата на дръвника!"---А-а, първо малко УВАЖЕНИЕ от батковците в Пазарджишкия.И там обичат агнешкото.

23

Анонимен

преди 6 години

"Ученикът, удрял с кол учител сам пожелал да бъде задържан в "стая"---Ах, какво възпитано, съвестно "дете"! Само родители с "успешно завършен първи клас" могат да отгледат такова.

22

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА защо не е бил даскалиците, ами точно този даскал?

21

Анонимен

преди 6 години

До АзА не в биг брадър са по-големи бо к луци.

20

Анонимен

преди 6 години

До Ха смешникоТи *** ли си? Унгария е добре защото не евава за слива брюкселските дебелопърделници. A те би трябвало да са точно обратното на комунизъм според глупостите ала свободна Европа. Сещаш ли се колко си неадекватен с това изказване.

19

Аз

преди 6 години

Същия *** като футболиста у БЪГ БРАДЪР...

18

Ха смешнико

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Унгария малко направи лустрация, ако това ти говори нещо? Да ми я даваш за пример като положителна страна на комунделските цоц. глупости е смешно и иронично. Ако и ния имахме лустрация за червенушките и техните отрочета - щяхме да сме не по зле от Унгария и Полша. Айде бягай при Корни за нови опорки.

17

Анонимен

преди 6 години

Някаква сърцераздирателна драма играе на разкаял се. Трябва да полежи малко в затвор и да положи бая обществено полезен труд. Може и да е превъртял нещо от психически тормоз в районното де.

16

до 28

преди 6 години

Защото получават грантове от същите НПО-та...

15

до 23

преди 6 години

Добре че се появи ти да ни отвориш очите, мъдрецо. Като почнете с едни такива призиви...

14

хюго бос

преди 6 години

Тива човек ли е, че ми прилича на оркостанец?

13

Крумови закони

преди 6 години

Главата на дръвника!

12

ББ

преди 6 години

Такива "хубавци" като този,нямат работа в БЪЛГАРСКИТЕ УЧИЛИЩА!Какъв е смисълът да ходят на у-ще,като дори не могат да четат и пишат!Ако е само заради помощите,не съм съгласен!Получава се така,че ние им плащаме,за да бият и унижават учителите ни!Вън от БГ училищата!За,контрол на раждаемостта при тъмноцветните!

11

Киро шарнира

преди 6 години

Българинооо,виждаш и лаеш срещу сопата която играе по главата ти (***) а не виждаш ръката която държи сопата!!!

10

какво става???

преди 6 години

Защо имаме двоен аршин в образованието????Защо държавата позволява да завършват средно образование такива екземпляри?Тези получават дипломи за средно, а имат знания колкото един ученик в първи клас, а може би по малко.

9

Анонимен

преди 6 години

*** . Такива в Америка ги лекуват много бързо .

8

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

до 10Да бе, все комунизмът ви виновен !За това, че сте роби, комунизма ви виновен.Че сте ов.це пак комунизма ви виновен.Че сте прости пак комунизма ви виновен.Сигурно и за промитите ви мозъци облъчени от пропагандата на мултикултурния евроатлантически модел също комунизма е виновен ...В Унгария също имаше комунизъм, но там хората не търпят нито роми, нито бежанци да им се качват на главите. Бивша комунистическа Унгария роди Виктор Орбан - защитник на Европа и християнството.Факт !

7

БАТ САЛИ

преди 6 години

Много правилно е постъпило гюбрето, сега ше го хранят по три пъти на ден и то безплатно. Аванта му е майката.

6

Анонимен

преди 6 години

Някой вярва ли, че това гнусно на вид шведче е научило поне 10 думи *** Английски език? Гледах едно предаване днес за шведка посегнала на социален работник в Бургас. Майка на 6 деца, без нито един ден в училище. Майка й молеше да и се...намери хубава работа???? Питаха я какво може, отговора е нищо! Нито един работен ден, каквото и да е. А родителите на побойника завършили само...първи клас!!! И го храним чрез помощите които трябва да се спрат. Но ако ги спрат, кой ще гласува за Суджук паша?

5

Анонимен

преди 6 години

Самите българи позволяват всичко това, а после се сърдят на ромите... защо ?!Ако нормалните хора изкрещят силно, че повече няма да търпят това, нещата ще се променят.НО няма нормални хора, а само изплашени овце.Това е наследството от комунизма.