81

Анонимен

преди 6 години

другарите, които цвилеха от кеф за лудия тромпет срещу килърито на били, чак сега взеха да се събуждат. вече подведоха и Бизантион, смениха законите.

80

Анонимен

преди 6 години

А как стои въпросът със самолетите и корабите на членката на НАТО и ЕС (на втора скорост) България?

79

Анонимен

преди 6 години

Рижият клоун няма ли да престане да се излага, малкият го направи за смях.

78

Да ,бе....ха,ха,хааа

преди 6 години

САЩ -са бедни, гладни и нещастни....немат нито кораби Нито самолети като Прасчо.И Прасчо е като Т.Живков......все голем го вади --АМА, КАТО ВИДИ ДЕБЕЛИЯ , ПОЧВА ДА СЕ "СНИШАВА".....!!

77

Анонимен

преди 6 години

САЩ не разполагат с достатъчни сили за мащабна военна операция на Корейския полуостров.

76

Емил

преди 6 години

До ПИЧ Браво ПИЧ-тук таме някой свестен българин в България.Освен ако и ти като мене не живееш там.

75

u4en

преди 6 години

Координатите на ракет. у-ки ...бункери...батареи са в паметта на ТОМАХАВКИТЕ ! От сателити се следи всяка изстр. ракета ! При конфликт ще видим - МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ от Рейгъново време - всяка ракета ще бъде поразена с лазарни оръж. направлявани от сателити ! Следва неутронни бомви поразяващи жива сила в малък обсек за батарейте по границата с ЮК. И когато вс. свърши - почва лов на Ким ! Никакви танкове...никакви пушки - ще видим най-модерни оръжия. не показвани и във филмите !

74

Емил

преди 6 години

До Си Дзинпин Според американската преса още вчера китайският президент се отказа от СК,дори *** Лавров или както го наричате почна да моли да си оправят рущняците отношенията със САЩ.Жалко ако българската преса не ви побликува и превежда тези новини.

73

Той беше прав

преди 6 години

Оня ден корееца му казва Ти си луд, а днеска Тръмп му отговаря Не, ти си луд.. И тия двамата имат достъп до копчетата за ядрените ракети... Манталитета им е на 5 годишни. Истината е, че Ким е маша на Путин, а Тръмп е маша на фамилията Къшнър, която е в близки отношения с Нетаняху т.е. Тръмп е човек на юдеите.

72

Емил

преди 6 години

До ЦиникПърво е Трамп,а не е Тръмп и второ никой на този свят не може да каже на президента на САЩ какво да прави.Той е единственият,който казва на другите какво би трябвало да правят.Умните чуват и успяват,тъпите(Садам,камиларя,скоро Мадурко,дебелото от СК,късия путин и т.н) са с еднопосочен билет-досети се за къде.Ако не можеш ти прощавам-толкова си можеш.

71

Анонимен

преди 6 години

Ами като го знаеш, че е луд, що му се връзваш на акъла?

70

Емил

преди 6 години

До Анонимен 32 Хайде хапчетата и бързо,че санитарите идват.Кой ви дава и на вас откачените интернет.

69

E

преди 6 години

До Правилно! Kравар си ти и много други в България дето мислят като тебе.Другите сме европейци и уважаваме и се надяваме великите САЩ да ни пазят от психопати като дебелото от СК или късия от Русия.

68

Анонимен

преди 6 години

Ким-Чо няма топки да се яви на асамблеята на оон, та там да си прочете листчето. Джавка отдалече.

67

Рок енд рол

преди 6 години

Отивам да пия ракия, че жената наряза салатата. Наздраве!

66

Рок енд рол

преди 6 години

До Ха ха. Чел съм го това, бе човек. Но както ти казах, това не ме прави нито експерт, нито ракетчик. :) Затова просто си драскане тук без да имам претенции че моето мнение е правилно.

65

от 61

преди 6 години

До Рок енд ролАз пък съм изучавал тези неща (по задължение,преди години,не от голям мерак да ги знам) и мога да те уверя, че никак не е проста работа и трудно се постигат точни резултати. ПРО-тата разчитат от части на тези предварителни изчисления. Работата се усложнява допълнително, ако ракетата носител, носи повече от 1 бойна глава (тоест на принципа на касетъчните бомби).

64

ха ха

преди 6 години

...скоростта е много висока и на практика не е възможно да бъде свалена от ракета прихващач. Така, че когато САЩ не свалиха ракетата на КНДР, то имайте предвид следното - те или трябва да са имали сигурна разузнавателна информация, че не носи ядрена бойна глава, или просто са разчитали на това, че не носи такава. А ако носеше и целта беше американска база в Япония, то тази база вече нямаше да я има.

63

Ха ха

преди 6 години

ссдд и рока, абе вие сте големи умници, направо си ви представям четящи от уйкито що е то балистична ракета:))Повтарям, ракетата е уязвима в първия етап от полета докато набира височина, тя е балистична и в този смисъл траекторията и е предвидима, НО, след като навлезе в най-горните слоеве на атмосферата, ползвайки отсъствието на *** се ускорява до много висока скорост. След което поема обратно към земята, отделя се ядрения заряд с АВТОНОМНО НАСОЧВАНЕ, траекторията е непредвидима, скоростта

62

Рок енд рол

преди 6 години

"Хммм, наясно ли си колко СЛУЧАЙНИ фактори трябва да се включат в изчислението, за да има някаква практическа стойност? "...Не съм наясно. Лаик съм в тази област. Затова само питам и предполагам. Чел съм доста неща, но това не ме прави експерт. :)