35

Пловдивчанин

преди 6 години

А обикновените жители на другите градове виновни ли са, че София тотално е узурпирала властта и не допуска никаква реална децентрализация и местно самоуправление? А това, че смуче данъци като истински кърлеж? Специално за Пловдив и Тракия Икономическа зона мога да ти гарантирам, че генерират повече данъци, отколкото "високопочитаемата" столица благоволи да ни върне обратно. И това е без фирмите, които реално произвеждат в региона, но са със седалище в София, щото нали всичко трябва да е там.

34

комедия

преди 6 години

Гоуемите патриоти като настане празник бегат от българия като мишки.

33

Анонимен

преди 6 години

ами на каквото пикаете, на такова ще седнете уважаеми мразещи София, защото тя наистина беше приятна.Обикновените жители на града не са причината нито за кражбите, нито за нашествието, нито за разрухата и т.н

32

Даола

преди 6 години

Гърция е наистина туристическа страна - дори в по-скромните вили и къщи за гости всичко е наред, а хората приветливи. Там душата си почива.

31

Пловдивчанин

преди 6 години

Голямо ви е най-вече егото. Иначе ви пикая на столицата, една от най-сивите и безлични в Европа. Един Белград е по-красив, дето го бомбардираха преди 20тина години.

30

Директор Миланова

преди 6 години

Забрана на паразитиращите пришълци да доближават ГРАД София - столицата! Нямате място тук, малки хора сте, големият гра ще ви сдъвче и изплюе. Идвате тук да работите като миячи, чистачи, зидаро-мазачи, продавачи и прочие нискоквалифицирана работа. Тея неща и в провинциалните дупки, откъдето сте изпълзяли, можете да ги правите. Не можете да се сравнявате със Софиянци - при нас всичко е голямо - заплатите, колите, апартаментите, къщите, яхтите, постиженията в личен и професионален аспект.

29

Пловдивчанин

преди 6 години

Нали, сега сте само ти и наркоманчетата от Люлин 30. Чудесна компанийка сте си, лика-прилика! Панелен таласъм

28

Софиянец

преди 6 години

Днес се почуствах както преди години. Никакви селяци по улиците.Градът ни отново е тих, чист, уютен и спокоен.Жалко че това ще продължи само 3 дни.

27

Дедо ви Шишарко

преди 6 години

Е ако можеше и България така да се разтовари от Софиянци и тумора София - цена нямаше да има!

26

до мен

преди 6 години

ПОнеже сте много напред, затова водите класацията за най - голям брой катастрофи и умрели селджуци, мьекащи бездарници, работещи на 6-700 заплатка, но с претенции за значимост в обществото. Лично ти си построил едно кафево във външния кИнеф, както казвате по тамошния край.

25

.

преди 6 години

Голямото разтоварване на София. Настъпи спокойствие.

24

Анонимен

преди 6 години

В София шопите са под 20%, всичко останало са пришълци от къде ли не.

23

Франкен

преди 6 години

До АнонименСервус от Нюрнберг, колега. Аз утре ще пътувам към Мюнхен за Октобера. Извадил съм Ледерхозето вече :)

22

Мен

преди 6 години

Седнали шопски *** да се сравняват със Пловдив, ми шопе в Пловдив когато се е развивала култура в софия сте миели *** на минувачите. Имате една крайпътна тоалетна в центъра и се гордеете с нея. Плюете цяла българя ама забравяте че всичко в софия е построено не от некадърни шопари а от граждани от карлово, копривщица и пловдив.

21

Анонимен

преди 6 години

До 25 - то в София има ли софиянци? Паметника на Левски (който сега е идеален център) и бил накрая на града. На мен в Мюнхен си ми е добре, а къщата ми във Варна не бих я дал за скапаните ви панелки в Младост или Люлин, нито за новото строителство, което наподобява кафези. А в Мюнхен за седмица произвеждаме повече, отколкото сел**ите от София за година напред.Ейде поздрави, Софиянче, Servus от Октоберфест!

20

Пловдивчанин

преди 6 години

Колкото за отделянето - нещата ще дръпнат главоломно, само че за всички други градове. София е като тумор за държавата, расте и смуче средства и живителна сила от всички останали. Аз сериозно съм ЗА отделянето и и да се оправя както може.

19

Пловдивчанина

преди 6 години

До до ПловдивчанинаШопаре, добре че са провансалите, че ни университет ни сгради щяхте да имате, че дори и с помощта на цяла българия пак си оставате кухи шопарски *** пълни единствено със злоба.

18

Анонимен

преди 6 години

При частника капиталист днес работим.

17

Пловдивчанин

преди 6 години

Спокойно, живея си в моя град. Живях 10 години в София и така и не я почувствах дом. Гаден кучешки град. В Пловдив се живее в пъти по добре, а и вече имаме реална индустрия и получаваме добри заплати. Едно от най-добрите решения в живота ми. А ти се блъскай там по Люлин/Надежда/Обеля/Дружба, ограждай се с решетки в панелката и пази колата от наркоманчета. Успех ти желая, ха-ха

16

бай Тъпчо

преди 6 години

А бе дорде има фесбук нема Гърция, нема Турция бе, всички са си накуп дето и да са...една праща снимки от морето и вика-ама вече студено, та само краката съм топнала, друга снимала куче на задната седалка и вика-шуши май направи аки и пиш, та требва да спираме а пък една си пуснала Преслава и снимала, че кара къмто сто и шейсе, министерката пък на външното все с талефона вървяла, та и в нужника селфи си напрайла, накрая разбрали, че дето и да одят от себе си нивгаж не могат да избягат