54

руско корабче

преди 6 години

Как така от 52 сегашни Държави влизащи в границите на тогавашна Османска Империя само България е станала независима , а руско корабче минава ли , погледнете старата карта в гугъл на Османска империя после ще продължим да се лъжем

53

hahah

преди 6 години

По празниците се изтъквате колко сте горди умни велики силни с мощна армия .... реалността е съвсем коренно различна. Питам аз вие да не би да имате психически проблем?????Какви наркотици ползвате че така летите високо из небестата???

52

М, да ...

преди 6 години

Ще се радвам ако сме горд и независим народ, но дали е така с толкова зависими от какво ли не български "политици"от време оно та до днес !?!

51

Анонимен

преди 6 години

Османска иперия продава Земите тогава(сегашна България) на Русия и на тва му викат Празник , докога ще четем Манипулативно-дезинформационен Материал , кога ще кажат Истината в очите

50

Объркани понятия

преди 6 години

До BG-ГражданинБъркате за БСП.Тя е всичко друго,но без С в средата.Съдружник на герб,играещ ролята на "опозиция",за да не засмърди на диктатура.А герб не е партия-герб е държавата.

49

Анонимен

преди 6 години

Какъв е тоа типично руски празник наложен наисла от Русия тогава , питам аз защо тогава когато се подписва Санстефанския мирен договор няма нито един представител от Българска страна защо не имало такава Покана от страна на Османска Импери и Русия , а какъв Празник тогава какви 5 лева

48

BG-Гражданин

преди 6 години

22.09 е един от най-светлите български празници, наред със Съединението на България. Денят на Независимостта оповестява на света, че България я има, независимо от поробителите и, както и от нейните "освободители", които не признаха Съединението и ... Като чета коментарите на някои другари оставам с впечатление, че им липсва 09.09, т.е. те пак си го празнуват но само на яз.Копринка. Жалко е когато се оплюва България и български празници, и всичко се изкарва "Мафия", само защото БСП не е на власт

47

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Равноправна държава ?С кого сме равноправни ?Със Запада ли ????А, това :Европа на две скорости.Качеството на повечето стоки от една и съща марка в Западна Европа е по-добро, отколкото в Източна.Средната работна заплата в България е 10 и повече пъти по-ниска, отколкото на Запад ...Нашите "права" са да мием чинии и да проституираме !Техните - да живеят богато и охолно.Евахти и равноправието !

46

Празник

преди 6 години

Какъв национален празник?Ние сме стадо.Тъпчат ни е пак търпим.Ще се напия от мъка,защото още живея в тази бедна,пропаднала държава.Искам германско робство!

45

Анонимен

преди 6 години

Ако мислите,че вождът ви е русофоб,дълбоко се лъжете.Просто го е шобе,че ако се инати,за един слетобед може да стане отново честен и да изчезнат спестяванията му от трудово възнаграждение в чуждите банки.

44

Без коментар

преди 6 години

Смешен и глупав народ.......

43

Анонимен

преди 6 години

Младежът Александър Ивано се изказва много подготвен във фейсбук.Не всичко е загубено,докато има такива младежи.А ние дедовците тук да го духаме.

42

Анонимен

преди 6 години

Равни права,но някои са по -равноправни.

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе че искаме диктатор като в Северна Корея, но чисто материално там живеят по-добре от България, а тук вече евроатлатническата мизерия много се задълбочи, 21 век много хора в България гладуват и деца умират от глад а други карат яхти и наемат 14 годишни ученички от модните агенции за секс оргии на палубата.

40

До 53

преди 6 години

Много точно му го каза на "трезвения" браво!!Радват се като майму,ни още на банани и лъскави хартиики а страната им тъне в мизерия. Ако искаш промяна, според тях си комунист, и руски *** хахаха! Поздравявам те за коментара! Много ми хареса

39

Ееее,

преди 6 години

Нищо де. На руските *** и на всички родолюбиви българи- ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МНОГАЯ ЛЕТА, напук на душма.....ните ни!!!!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Мафията поздравява жертвите си за празника!Излязъл с цялата си наглост да говори за велики българи, и че едва ли не, те били следващите които ще им продължили делата! Отговорните за умишлената разруха на страната. Всички партии имам предвид. Престъпници и предатели! От къде ще градиш историята на България? От къщата ти в Барселона ли? Нагли, като тръгнеш от последният селски кмет, че като стигнеш до тоя некадърник!

37

Анонимен

преди 6 години

До TPE3BEH 46Ха-ха-ха......значи ВСИЧКИ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА, които ИСКАТ НАИСТИНА ДА СА ГОРДА НАЦИЯ и искат "янки, гоу хоум".......са проруски ***???? Ха-ха-ха.....е, тогава сме 5 милиона ***!!!! Ха-ха-ха......а вие сте една малка шепа същества- объркани, зомбирани, които за едни дъвки, банани и зелена тоалетна хартия сте готови да продадете и майка си! ПОЗОР! Но ме успокоява това, че ви свършва слободията и простотията.....идват по-добри и по-морални времена! Дай Боже да ги дочакаме!

36

Анонимен

преди 6 години

"Днес ние продължаваме да градим историята като наследяваме великите дела на тези българи" ???Той се слага между великите българи които продължавали да градят историята!!?? Това е такава наглост! Такава подигравка с народа да имаш нахалството да мръсиш велики имена и да се слагаш и ти! Мафиоти, престъпници, предатели! За по малко от 30 год разрушихте всичко за което са се борили тези които споменаваш. Сега сме свидетели на разрухата на България! Каква история ще градиш? Мръсниц.и

35

Анонимен

преди 6 години

Време е МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ДА ПРИТИСНЕ ГОЛЕМИТЕ ЧУЖДИ ФИРМИ И ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ПРАВИ НА СЛЯПА.Българите живеят бедно защото МЕГА КОРПОРАЦИИТЕ изнасят всеки ден милиони левове от България. Ние сме на дъното на КАПИТАЛИЗМА. ПО-ДОБРЕ НА ВЪРХА НА КОМУНИЗМА СЪС СЕВЕРНА КОРЕЯ ОТ КОЛКОТО НА ДЪНОТО НА КАПИТАЛИЗМА