166

Анонимен

преди 6 години

До 186Абсолютно вярно. Заселват се там с балканския си манталитет, не че американците са кой знае какви. Но то няма разлика между чалга манталитета и американския - все едно - ядене, пиене, безразборно ку.рвуване на кухи хора с кух живот.

165

Андрейчо

преди 6 години

Това политическо джудже заслужава много по-рано от всеки друг да изчезне от лицето на Земята!Той си въобразява,че едва ли не е Господ на планетата-всички трябва да се съобразяват с щуротиите му,които застрашават съществуването на ЦЕЛИЯ СВЯТ!Ако той изпълни заканите си/ а се вижда,че акълът му е твърде малко ище го напраи /няма да остане живо същество на планетата.А виновните са други-чичко Путин и китайците, кои то скрито го потупват по рамото и му ръкопляскат - затова това човече се ежи !

164

Анонимен

преди 6 години

Някои задавал ли си е въпроса защото много велики дипломати и от Изток и от Запад са казали че ако САЩ престанат да са световен жандарм то тогава света със сигурност би станал много по не сигурно място!!!Има много статии по въпроса и то все от признати дипломати!Що се касае до ядрения мерак на С.Корея то бих казал че на луд не е здравословно за всички да разполага с оръжия за масово унищожение!И не си мислете че ако САЩ бъдат сериозно заплашени ще остане нещо от С.Корея!

163

Анонимен

преди 6 години

един човек да има смелостта да им каже истината в очите на американците

162

до 186

преди 6 години

що да не се заселят. тука на такива агитатори като тебе ли да слугуват.

161

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 183Нашите социалисти карат Ролс Ройси и Бентлита...тц... на салам "народен" са...

160

Анонимен

преди 6 години

Социализмът в Северна Корея е ала-бала.Нашите социалисти карат Ролс Ройси и Бентлита.

159

Анонимен

преди 6 години

Двама "наши" путински хора се плюят с речника на 15 годишни по световните медии-безценно

158

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 178Китай е на страната на САЩ,..дали ?аз повече виждам като храсталаци мечката и белоглавият орел, въпреки, че се "дърлят" пред офцете ... щото няма как да не дърлят ..."забранено е" да не се дърлят инак ше угасне "двигателя на колата"дракона е малко по-друга бира...над 1 млрд са все пак - маса огромна по чужда *** лесно не играе

157

факт

преди 6 години

Някой се въобразяват че Русия и Китай били съюзници срещу Запада.Китай си има сои планове,като икономиката на страната е изцяло свързана със Запада.Вийна със Запада значи край за Китай.Н кой ще си продават стоката,на бедния руснак.Русия има 140 милиона население.Само ЕС е със 500 милионно население и то платежоспособно.Русия никой не я брои за нищо.Играта е между Китай,САЩ и ЕС.Само с бомби не става както си го мислеше Путин,ама той горкия,както каза Меркел веднъж,живее в един друг свят.

156

Анонимен

преди 6 години

До Членска карта 7Щом го е казал, значи ще го стори, сериозен човек е!==:))))

155

Анонимен

преди 6 години

Китай е на страната на САЩ, а ако русия се опита да си изстреля ракетите, то повечето ще гръмнат в силозите, а останалите ще бъдат свалени от ПРО, което вече е изградено.Да не говорим, че междувремено хиляди ракети ще литнат към москва и останалите им градове за да формират и хиляди нови слънца и радиоактивно стъкло.Шах и мат за руските фашисти, за това и не шават много а само се молят на килимчето на колене.

154

Членска карта №7

преди 6 години

Щом го е казал, значи ще го стори, сериозен човек е!

153

Анонимен

преди 6 години

Ба...а,ще дръпнат всички водороди и какво ще оставят да ги замести.

152

Анонимен

преди 6 години

Русия, Китай и Северна Корея ударят ли САЩ с ядрено оръжие краварите няма да имат време дори да пpъднат.

151

Анонимен

преди 6 години

До Я гледай....Да, ама и САЩ ще бъдат превърната в димящ кратер.

150

Я гледай....

преди 6 години

До Анонимен 155 Да , ама ще има и ядрени ракети летящи в обратната посока. Така че кратерите ще бъдат два.

149

Анонимен

преди 6 години

до 169 ктб демократите ограбиха народа , ако има режим ,надали тези мишоци щяха да си позволят този золум , аман от демократи крадливи

148

позитано 20

преди 6 години

До Анонимен 153 Как ще очакваш в състезаниета магаре да победи кон? Хайде пуснах ти стръв.Налапвай кукичката.Хи , хи...!

147

Смешници

преди 6 години

Гледам, че тука има доста фенове на Ким и на режима му! Отивайте да живеете там бе! Дори няма да можете да си тролвате, щото няма да имате интернет! Аман от неадекватници.Заради такива недоразвити мозъци, като вашите се случи КТБ, случва се санирането, случиха се и последните 30 години, защото номера не е само да приказваш глупости в интернет, ами като те окрадат, да можеш да се усетиш.