17

Teo

преди 6 години

До Stupid bgА не е ли възможно да пътувам за някъде и да имам време? Относно размера на заплатата - обявих го, защото съм бил в неговото положение и знам какво е да ти се лепят за пари, а не за да се самоизтъквам. Честно казано, заплатата ми е даже ниска за бранша, но не така мислят хора, за които парите са приоритет номер едно! Колкото вашият коментар - отърсете се от завистта и ще разберете, че гроздето не е чак толкова кисело и човек може да постигне много с труд и ... ЧЕТЕНЕ!

16

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"...първо този да погледне себе си, после нея, после пак себе си, после пак нея..."... и ако и след това продължава да мисли, че е с него щото е "хубав" - да си направи експеримент и да се разходи по Витошка например и да види колко хубавици ще се загледат по него без да знаят кой е?!

15

9

преди 6 години

И тоз ли стана бизнесмен? 90те в основното и средното такива като него си говореха сами...

14

Анонимен

преди 6 години

> , но сам гради името и репутацията си и вече е научил доста сурови и ценни уроци:))) Ех, всичко сам. Хич, ама хич начален капитал от баща си не е взел. Нищичко. От нулата почнал.Ако баща му не беше окрал милиони, този малък мустак щеше да сервира бургери.

13

Анонимен

преди 6 години

Тази хубавица нали затова е с този с млекцето по мустачките - щото е красиФ..... И връзките на татко Тара въобще нямат отношение към бизнеса му! Всичко "сам" е постигнал...

12

Анонимен

преди 6 години

Местя, :) Комплекси всички имаме, но моите и на това момче са различни, защото той никога няма да се счита за успешен, защото нищо не е направил сам, успешен си когато почнеш от нулата и отноешнието му към жените е абсолютно неправилно "купувал" си ги, обиди всяка с която е бил и с която ще бъде и отврати стойностните. Но наистина имам повече самочувствие с покритие от него, а и много други вероятно защото сме успели без чичко паричко зад гърба ни.

11

Анонимен

преди 6 години

Най-лесният начин да провери дали някоя е златотърсачка е да застанат двамата пред олгедалото и първо този да погледне себе си, после нея, после пак себе си, после пак нея, после мустаците и детското си телосложение, после пак нея.

10

Анонимен

преди 6 години

"Често гонехме американските шпиони по нивите. Залягах карй полето в Чешнигирово и пазех тайните на изтребителите ни. Задачата ми бе да опазвам държавата от агенти, а не да доноснича"Малкия дали е гонил руски шпиони по нивите?

9

Анонимен

преди 6 години

Да му имам проблемите.При мене идват с офертите на брокер за четиристайни и мезонети и цените на новите джипове.

8

Гошу

преди 6 години

Донякъде е много прав, но на други места греши фундаментално. Но понеже е млад и му е простено и след време ще разбере къде точно греши.

7

Анонимен

преди 6 години

Това мамино синче с девствени мустачки много си е повервало :D Бизнес правил :D Къв бизнес бе пиле, с парите на тате :D

6

Elle

преди 6 години

какво лошо има да изкачите връх Вихрен?Не е като да иска да я води в Дубай...

5

Анонимен

преди 6 години

Колко е тъпичко това лекен це. Кога ще осъзнае, че без връзките на тати ще фалира много бързо. Фирмичката му за почистване я измисли друг човек и с връзките на тати подписаха договори с доста фирми и въпреки това не струва.

4

Анонимен

преди 6 години

Айде, айде, учили сме в едно и също частно училище, не бил роден със сребърна лъжичка в устата, горкото момче. Такива спомени имам, колко е бил беден и скромен, мдам :D :D :D :D :D

3

Тео

преди 6 години

Браво, изненадан ... доста мъдри изказвания за един младеж. Интересно е, че от тях лъха на отговорност. А връзките ... те се градят на доверие. Живея на запад, за сега е четирицифрена, но след около година ме чака петцифрена заплата, работата ми е свързана с вътуване по света половината от времето(НЕ съм шофьор на ТИР,нямам нищо против тях) и само ще му кажа на момчето, че такива жени са повече,отколкото си мисли.Само трябва да се отърси от желязото,което се лепи за магнита и ще намери перлата!

2

Анонимен

преди 6 години

Комунистическо*Баща му агент Тара е виден член на БКП.

1

Анонимен

преди 6 години

Защо ни го рекламирате това кумунистическо отроче?