240

Бай-Кольо

преди 6 години

Чудя се и мая ,на коя Нинова да вярвам. На тази която беше в СДС ,или на тази която е в БСП,а ся де?! :)

239

Анонимен

преди 6 години

През комунизма всеки човек винаги можеше да далаверне нещо държавно, да си купи долари във входа и да зарадва децата си с някой тоблерон. А сега капиталистите продават тоблероните свободно, но само те могат да си ги купят.

238

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия партийците правеха големи простотии, но системата беше такава, че хората живееха 100 пъти по добре от сега. Животът тогава с всички предимства и недостатъци на соца просто беше приказка сравнен с уродщината на днешната система когато сме със САЩ и ЕС.

237

Анонимен

преди 6 години

Сега имаме гей-паради!

236

Анонимен

преди 6 години

Синът на Нинова живее в САЩ със стипендия от престижен американски университет която е спечелил с конкурс, а щерката на Боко тиквата която е полуграмотна с какви пари живее в САЩ?

235

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия, имахме манифестации и вдъхновение. Сега, при демокрацията, нямаме вече манифестации и вдъхновение и вместо това всички мислят само за пари и за материалното.

234

Изповед

преди 6 години

Идеалът на русофилите е нещастието!Те мечтаят да са нещастни! И ужасно мразят щастливите хора. Щастливите хора няма как да бъдат убедени, че трябва да споделят руското нещастие; че трябва да се наливат с водка до припадък; че трябва да пеят героични руски песни от Втотата световна; че трябва да се оплакват вечно и от всичко.Всъщност, дори е точно обратното! Не русофилите обичат нещастието и драматизма, ами хората, които обичат нещастието и драматизма, стават лесна жертва на русофилията.

233

Рашко

преди 6 години

Абе чудя се Нинова защо не се възползва от стратегическата възможност да прати сина си в русия а го прати в САЩ?!! Тези шизофренични прояви на комунистите, да драпат натам дето плюват винаги ме е изумявала! Някой знае ли защо се получава така?! Виждам тук пишат доста комуноиди, обяснете ми другари!

232

Анонимен

преди 6 години

Когато бяхме с Русия България беше независима държава а днес в ЕС България е страна от периферията с колониален статут.

231

Анонимен

преди 6 години

Нямахме тоалетната хартия и банани, но имахме биещо сърце на милицията.

230

Цонко

преди 6 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТи тук си прав, руснаците са живо доказателство за това - едва поели глътка свободен въздух и веднага се гмурнаха в нова диктатура. Да не забравяме и крепостничеството, при което са живели предците ти векове наред. И от там щом ви отпуснаха синджира и вие веднага прегърнахте болшевишкия диктат. Роби сте били, роби си и останахте и понеже не можете да живеете като свободни хора, се амбицирахте всинца ни да превърнете в роби. Да, ама не! Ние вече сме свободни хора!

229

Анонимен

преди 6 години

Нинова за Русия: Не заплаха, а стратегическа възможност!Кремъл за Нинова: Не човек, а железо !

228

Успешно реализиран

преди 6 години

До Aбе,успешно реaлизи-Добра, няма проблем. Дай си името и адреса, ще ти изпратя рекламни проспекти на три от моите фирми.

227

до РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Друже, малцина в този форум биха разбрали тезисите които излагаш, пък дори и да не ги приемат, а още по-малко са онези способни да дискутират или да оборят твърденията ти!А, преди 20-на години би се получи добра дискусия..., но, уви, времената, образованието, културата и интелекта на съвременото младо поколение са други!O tempora, o mores!

226

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 244Некоя печка я блъска отзад.

225

Анонимен

преди 6 години

До До анонимен 236да, всички миячи така казвате, знаем го това

224

Анонимен

преди 6 години

Русофилите се хранят с тоалетна хартия.

223

Анонимен

преди 6 години

А щерката на Боко как живее в САЩ?

222

Загрижен

преди 6 години

Е тази иначе толкова странна дама, се изОка!Не я ли е срам, как си заработва парите! С изявления антибългарски!!!!

221

До анонимен 236

преди 6 години

Няма да повярваш но някои от нас имат доста по-добра квалификация от теб, и съответно могат да вършат и други неща освен да мият кенeнефи. Сега ми е ясно защо си недоволен, през соца такива като теб чак министри ставаха. Свърши това, днес всеки живее така както си е заслужил ;)