169

Анонимен

преди 6 години

О Господи тоя изтрещя дето стои на тва слънце той е повече от шеф на ВВС той е главно командващ .

168

Анонимен

преди 6 години

До цитат на Ог.МинчевИма време,ще се научи.Бойко дойде в политиката преди 15г с един брезент и дефламол.Радев е от няколко месеца.

167

оги доги

преди 6 години

До цитат на Ог.МинчевКо рече?!

166

цитат на Ог.Минчев

преди 6 години

Ако президентът Радев не се заеме сериозно с процеса на своето политическо самообразование в позицията на държавен глава, ако продължава да бърка познанията за политиката с ирационалните митологии, характеризиращи колективната некомпетентност на издигналата го на този пост партия БСП, ще му бъде трудно да се ориентира в своите задължения, за които той и без друго е твърде неподготвен.

165

Анонимен

преди 6 години

''има едни "Скорпион"за Президента на Републиката може и безмоторни ''някви'' - цяла ескадрила

164

Анонимен

преди 6 години

До дуроПрава си,другарко Бойка Козякова.

163

Анонимен

преди 6 години

САЩ не искат да се развиваме.Трябваме им като територия от която да нападат Русия,за което скъпо ще си платим.За тази цел пари получават само някои кухи тикви.Везите отиват на кино.Значи не им трябва нашия човешки матрял.

162

Зозо

преди 6 години

Най - големия лобист - Ало-Радев, дето за 3 месеца натъкми нагласения си конкурс за НОВ самолет, тръгнал да говори за лобизъм. Начи правиш конкурс за НОВ самолет, а допускаш две от трите оферти да са втора употреба. После да каже, че не е лобист и решетникова маша. Избрал нашия оферта без въоръжение, разбираш ли? Както Станишев купи Кугарите без въоръжение по поръка на Мордор.

161

Анонимен

преди 6 години

Урко от планетата на маймуните.

160

Анонимен

преди 6 години

ОТ *** РУСИЯ ,ЧЕ Е ЗАПЛАХА СПОР НЯМА ! АНЕКСИРА ЧУЖДИ ТЕРИТОРИИ ,РУШИ СЪСЕДНИ ДЪРЖАВИ И ПРАЩА ТАМ ВОЕННИ БЕЗ ОПОЗНАВАТЕЛНИ ЗНАЦИ КОЕТО Е ПРЕЦЕДЕНТ ВЪВ ВОЕННАТА ИСТОРИЯ ,ТАКИВА ***.КИНСКИ И КУ.РВЕНСКИ РАБОТИ ОЩЕ НИКОЙ НЕ Е ПРАВИЛ С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА РУСИЯ !ТЪРГУВА С ЕМБАРГОВИ СТРАНИ ,ДОСТАВЯ ЯДРЕНИ ТЕХНОЛОГИИ НА ЕМБАРГОВИ СТРАНИ / СЕВЕРНА КОРЕЯ / ! ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИТЕ ВЕЧЕ ЦЯЛО СТОЛЕТИЕ ИМ Е ПРОМИВАН МОЗЪКА ,БЪЛГАРИНА НЕ ИСКА ДА ЗНАЕ,ЧЕ РУСИЯ БЕШЕ ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО ,ИЗБИ 30 000

159

дуро

преди 6 години

Другари и другарки, "номера" на Радка Решетникова няма да мине. Всички го разбраха, че е руски ибрик. Вижте му хубаво програмата на посещението в САЩ. Кръъгла нула. Всички бягат от него като дявол от тамян. Нито Тръмп , нито конгресмен искат да се срещнат с него. Ще клепи като мишка в трици и толкова.

158

Анонимен

преди 6 години

За закупуване на водоноски да се пита Бойко. За самолетите да мълчи.

157

Анонимен

преди 6 години

България няма нужда от самолети, има нужда от зенитноракетни комплекси, дори през комунизма не сме разчитали на самолети да ни пазят

156

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам по-евтин вариант за пазене на границата от арабските пълчища. Да се направят кочини с прасета и да се пускат на разходка покрай оградата. А бодливата тел да се маже със свинска мас .

155

Анонимен

преди 6 години

Португалските F-16 са бракувани от САЩ като опасни преди 20 години и после са подарени на португалците. Смятайте за какво става дума.

154

МАРШ В ЛУДНИЦАТА

преди 6 години

ЗЛОБЕН, ГРОЗЕН, ОТМЪСТИТЕЛЕН ГАДНЯР - ТОВА Е БАНКЯНСКАТА МУТРА, Т.НАР. МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ НА МУТРИСТАН. ПРЕСТЪПНАТА МУТРА НЕ МОЖЕ ДА МАНИПУЛИРА И ВОДИ ЗА НОСА ПОЧТЕН И АБСОЛЮТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, КАКЪВТО Е ПРЕЗИДЕНТА РАДЕВ. И КОГАТО НЕ МОГАТ ТОЙ И ЦЕЦО МУ С АРГУМЕНТИ И ПОЗНАНИЯ ДА ГО ОБОРЯТ, ЗАПОЧВАТ ДА КЛЕВЕТЯТ ПО МРЪСНИШКИЯ СИ НАЧИН И ДА ЛЪЖАТ И ТРОВЯТ ЕФИРА С ПРОСТАЩИНАТА И ПРОСТОТИЯТА СИ НЕГОДНИЦИТЕ.ЕДИНИЯТ, БОКО-ДОНОСНИК НА ДС,А ЦЕЦО АГЕНТ НА ЦРУ, ЗАТОВА СА ТОЛКОВА НАГЛИ

153

Анонимен

преди 6 години

Тикваря пак се прави на компетентен по теми, от които бъкел не разбира.

152

Анонимен

преди 6 години

Тикво, ти докара авиацията ни до просешка тояга. Ти си последният, който трявба да се изказва по темата. Радев, за разлика от тебе, е запознат с проблемите й.

151

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 165Полша и Румъния нови ли взеха?

150

Анонимен

преди 6 години

Радев - Мушкатото.