40

До 29

преди 6 години

Абе, кухльо, а за какво да ходя на работа? Да не е моя фирмата? Аз съм там да върша дадена работа от даден час сутрин, до даден час вечер - И ТОЛКОВА. След като ми свърши работното време за работата, за която имам договор и ми се плаща, защо трябва да ми е важно какво се случва? Да си мисли тоя, на който е фирмата, за това прибира цялата печалба и разпределя - има си отговорности. На празник се работи извънредно и се плаща извънредно, нещо, което повечето не мое да вденете.

39

Анонимен

преди 6 години

Не си прав. Здравето е най-важното. Понякога здравето не може да се купи с пари.

38

Анонимен

преди 6 години

Несигурността и липсата на пари са страхотен стрес, независимо дали печелиш 500, 5000, 50 000 и т.н. В днешно време парите са най- важното, няма какво да се лъжем. Освен това да паднеш от високо най- много боли, а в последните 15-ина години Венета не може да се оплаче, че добре си поживя, нормално е да се страхува от бедността повече от тези, които цял живот си мизерстват.

37

Весо

преди 6 години

Вярно, всеки си има проблеми в живота,но да занимаваш цяла България със сълзи в очите в новото ти предаване малко в повече ми дойде.Доста артистично изглеждаше.

36

Селски драми

преди 6 години

Жалка циркаджийка! А още по-кухи са зомбитата, които гледат подобни селянки!Да и направят едно предаване "Селски драми" по пропадналата Нова и ще стане хит.

35

Анонимен

преди 6 години

Райкова,срама нямаш ли ***?

34

Анонимен

преди 6 години

Младите *** се объркват много. Разбират, че са желани и решават, че тая сила ще е вечна. Че могат да ходят наляво-надясно и да дават команди на всички. И в един момент...греда. Силата свършила. Излязли нови набори ***. Мъка.

33

fff

преди 6 години

Ама докато лапаше пачките от Бареков не беше в депресия! Докато навлизаше в личния живот на хората не беше в депресия, после що я съдили..и застанала срещу жена, която явно се бори с доста сериозно заболяване - седнала да оплаква как не й платили някакви пари. Пълна тъпачка! Венета, каквото повикало такова се обадило....

32

????

преди 6 години

тая *** имала да взима 50 00 , и не си и мълчи, простакесата? *** то за тва се котират ку..венските професии в бг. Със слугуване ще вземеш баснословни суми! АЗ като инженер не съм виздал толкоз пари накуп! тва са ми заплатите за 5 г!

31

Анонимен

преди 6 години

Е то само елементарните изкарват пари с елементарността и безсрамието си. Смятай колко безсрамен трябва да си да ревеш така............Те и нашите братя шведите така изкарват

30

Анна

преди 6 години

Да отворим дарителска сметка.....:-))

29

чобан

преди 6 години

Най-се кефя когато започне да пърка с мигли като моите овце , ама ,че и по добре го прави !!

28

Анонимен

преди 6 години

Голяма гордост, че хората живеят с малко пари бе! Стига с тва "колко хора живеят с 500лв"! Ами ще живеят, като отиват на работа, за да им свърши работното време и мрънкат, че се работи по празници и не знам си още какво. Венета може да е куха, застаряваща, елементарна, но парите си ги е изкарала. Стига гледахте в чуждата паница!

27

Анонимен

преди 6 години

Ужасно ми е противна тази,почти като една друга,чието име дори не помня,водеше едно предаване "Сигнално жълто". Не ми се вярваше,че ще го кажа някога,но Николетка опрделено ми е по-симпатична, поне не ревеше в ефир,но явно има още да се учи на занаята от кака си Венетка.

26

ОС

преди 6 години

Продажница! Кукувица без морал! Поповска шантонерка!

25

fgfg

преди 6 години

да го духа,иска да кешира

24

Анонимен

преди 6 години

Трансформацията от млада, мал.оумна, но все пак желана оффца, в застаряваща такава е много болезнена...

23

777

преди 6 години

80% от населението трябва да е в депресия от безпаричие.

22

bb

преди 6 години

Венета е родена за лукс. От там и някои депресии

21

маке

преди 6 години

на фона на тва тия дет сме с по 200лв пенсий требе да се гръмнеме ли хи хи хи имам по добра идея да умрем от препиване веке 60 годин опитвам стигал съм до 5 кила денеска ама не се мрие токо лесно