165

Анонимен

преди 6 години

Харесвам и уважавам Слави Трифонов, защото мисли за родината си и за хората. Човек железен и разумен. Възхищавам му се. Слави обръщам се към тебе и твоя екип - направете нещо, трудно се живее в провинцията.Поогледайте се, поразходете се из страната. Мизерията е навсякъде. А бизнеса ни обира труда. Направете нещо, че поне да дишаме.Работейки си правя извода, че всички закони се правят в полза на силните на деня. ПРОМЕНЕТЕ НЕЩАТА!!!! Дано успеете. С Вас сме!!!

164

до 177

преди 6 години

Слави е направил повече за тази държава от повечето политици! Той се бори за интересите на народа-Това опит за виц ли е? Слави чрез американска офшорна фирма укрива всяка година милиони левове, които трябва да дойдат в българския бюджет и да са от полза на народа. Така ли Слави защитава интересите на народа - като краде от народната хазна.

163

Анонимен

преди 6 години

Начело на държавата е най пр остияГ-жа тъйчовек

162

Българин

преди 6 години

Хайде да я основава тази партия и да миряса и този. Прекалено дълго го задържаха на екран, забогатя и като всеки *** човек започва да се чуди къде да дава акъл. Успехът на партията му ще е идентичен с марешката с малко повече ентусиазъм в началото.

161

гп

преди 6 години

Истината е, че Слави е направил повече за тази държава от повечето политици! Той се бори за интересите на народа още от времето на Ку-ку. Направил е толкова много по най-различни начини. Не знам каква е тази мода да не го харесваме, но аз имам голямо уважение към този човек. Хората бъркат тежкия му характер с нещо друго и затова не го харесват. Истината е, че точно този характер позволява толкова много години да поддържа шоуто, което всички тайно харесват, но не си признават и да се бори за нас

160

Анонимен

преди 6 години

Какво значи "Един да те издъни" вие за белот ли се събирате ,или за сформиране на правителство , уж щеше да поправи нередностите , допускани от предишните .И бабите знаят кои са виновниците за енергетиката , здравеопазването , образованието , транспорта... за 3 мандата нито един от тези осъден, нали се хвалехте с Цветанов ,че разбирате от кадри ,че в МВР сте трупали по тази линия опит , а не червени точки пред господарите си , не можеш , а навън е пълно с кадърни българи

159

Анонимен

преди 6 години

Борисов си е на мястото сред бизнесмени, банкери, магистрати, експерти по всякакви дела, той е правилното колело в механизма.Може би Слави Трифонов е експерт по банкови дела, или международно право?!Може би, ако той дойде на власт всички международни мозъчни тръстове ще се втурнат да му сътрудничат?!Прецакаха звучно Орешарски, който имаше подходящ ценз за политик.Абе вие с гайдите, на коя планета живеете?!

158

Виц за Бойко

преди 6 години

До виц за СлавчоВлизат Бойко Борисов и Цветан Цветанов в една аптека и Цецо казва на аптекаря - два капута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че *** ще управляват държавата? А Вие как мислите ?

157

Хей Бочко

преди 6 години

Нещо за присъди, за затвори стана ли дума?

156

Анонимен

преди 6 години

Борисов е "добър играч" само сред мегаопростачените ни сънародници! Заради такива "добри играчи" вече ме е срам, че съм българин!

155

Анонимен

преди 6 години

Бизнесът отдавна се глобализира.Хората си въртят парите през офшорни зони, има си квота за всеки и всичко, на слънце и на сянка.Политиката е игра, Борисов е добър играч-всички чужди политици го приемат.Винаги съдбата на малките държави се решава от големите сили.Малките държави имат шанса на дребните хищници-да използват слабостта на големите.Слави Трифонов е просто шоумен и е добре да си остане такъв.Казвам го с уважение, защото медиите имат своята сила да влияят на събитията в държавата.

154

Анонимен

преди 6 години

ГЕРБ убива оръжейните предприятия, подготвя национализация.Кой ли е олигархът, за когото работи Капаниколов?

153

Анонимен

преди 6 години

ЗА КАПУТИТЕ СЪМ СЪГЛАСЕН, НО ТОЗИ НА СНИМКАТА МАЙ Е ТРЕТИЯТ.

152

А РАВИНЪТ КЪДЕ Е ?

преди 6 години

На снимката - още малко и ще полети като ангелче в небесата.

151

Анонимен

преди 6 години

Гроп-мафия

150

Анонимен

преди 6 години

САМО ЧЕ, ДОКОЛКОТО РАЗБИРАМ, СЛАВИ СЛАГА В ЧИСЛОТО НА НЕКАДЪРНИТЕ И КОРУМПИРАНИТЕ И САМИЯ БОРИСОВ.ТАКА ЧЕ НА БОРИСОВ НЕ СЕ ПОЛАГА ДА ГЛЕДА НИЩО, В СЛУЧАЯ НЕ Е ТОЙ, КОЙТО ИМА ПРАВО НА НЯКАКВО РЕШЕНИЕ ПО ВЪПРОСА.

149

Анонимен

преди 6 години

Омръзна ми да гледам все една и съща тиква-да ги сменим малко!

148

Анонимен

преди 6 години

Трифонов не е тръгнал да управлява.Зад всеки каапут стои нещо друго... имам предвид нечии интереси.Кой стоеше зад Бареков?-Цветан Василев.Бареков е ли в Брюксел въпреки всичко?-Е.

147

виц за Славчо

преди 6 години

Влизат Слави Трифонов и Иво Сиромахов в една аптека и Слави казва на аптекаря - два каапута. Да виждам - отговаря аптекарят. А нещо ще желаете ли ?Аз някак не мога да приема, че каапути ще правят гражданско движение ? А Вие как мислите ?

146

Анонимен

преди 6 години

Като стана дума за православни талибани в съседната статия, хайде да сме искрени, хич не сме лесни за управление, особено българите.Трябва си здрава ръка.По тези географски ширини още много години мъжете ще се подчиняват на обиколката на бицепса и тоягата, а не на титлите пред името.